Jump to content

Moto Zajednica

Jokics

Članovi
  • Broj tema i poruka

    76
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Borča
  • Motocikl
    Royal Enfield meteor 350

Poslednji posetioci profila

121 profile views

Jokics's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

37

Reputacija u zajednici

  1. Nisam znao da je gotov put. To mi je trebalo. Sad od sela do mora 2,5 sata. Ne treba mi smestaj. Dobri su ti snimci taman me zanimao taj kraj.
  2. Teta u NS je bila overLjubazna za moj ukus tako da me je mozda smuljala za kaparu. Uglavnom napravio sam 200 km za dz ali posle ispalo dobro. Cak me vozila s nekim demo citroenom da me fascinira po NS da ni pokaze trula visnja demo motor na nekom brodu. Bila dobr cena ali novo je novo haha
  3. Nisu ga koristili nego je stajao izlozen. Na slikama u oglasima se video bas moj posto je onako rekao bih (crni) najpozeljniji pa je prodavac prihvatio oberucke to sto ja ne zelim da ga teram kuci u januaru. Normalno proverio sam da li su ga mozda izgrebali za to vreme ali sve je bilo ok. Ja generalno ne uzimam za zlo te neke gluposti samo mi je bitno da je makina dobra i da mi servis bude odradjen kako treba a ostalo stavljam ”pod takvi smo mi”. Ne nerviram se. Sto ga vise vozim sve mi je bolji i nisam se pokajao. Sad ce treci servis. E sad me “muči” sta ce da mu rade.
  4. U N. Sadu teta kaze imamo braon na prodaju. Ja dodjem i ponesem kesh i taman da ga pazarim kaze jaoo ovaj je kaparisan nisam znala menjam koleginicu (bio je 6.1.2022) Ja odem na Nbgd i kazem prodavcu jel ima neki da nije prodat (tog trenutka me nije bilo briga za boju) U salonu su bili crni i braon. Kaze prodavac samo da vidim. Ja rekoh daj Boze da je crni i ispade da je samo on slobodan. Rekoh aj da ga kupim vec mi izmice i panika me hvata posto zbog korone sve nesto nema i kasni. Ja sam im rekao sto se mene tice ja ga ne bih uzimao do proleca a batica prodavac kaze kako da ne nema problema i potpisem za registraciju. Jedino sto im zameram nisu me zvali 18.3 kad su ga registrovali nego su ga koristili u salonu za predstavljanje (jahanje). Ja kad sam ih zvao konacno pocetkom aprila kazu da da dodjite registrovan je vec 15 dana. I tako…
  5. Meni se redovno novembra/decembra upali check engine lampica i u martu kad otopli ugasi.
  6. Citao sam sta si pisao ranije. Priznajem imam malo frku sa servisom ali licno sam ja bas dobro prosao. Ali videcemo dobro je da znam sta i kako. Mi smo malo trziste nazalost i skloni smo tim sitnim prevarama i tumacenjima kome se kako ćefne. Nadajmo se da su Indijci dobro sklopili masine pa da ne brigamo brigu.
  7. U Trionu sam trazio da mi centriraju tocak i batica odradio. Po meni su vise nezainteresovani nego nekompetentni jer imaju dosta posla. Na reklamaciju za neki dzek su mi dosli sutradan na kucu zavrsili posao i vratio motor u garazu jos kaze nisam ti stavio ceradu vruc je motor. Ja sam bio na poslu. Zvao me,dosao,zavrsio,javio sta je bilo tako da sam ja imao pozitivno iskustvo. Jedino me nervira kad zakazujem servis sto moram preko neke tete a ona se nista ne razume samo se smeska. Ne zna sta se radi kad se radi i zasto se radi. Ali nije sve idealno (osim meteorke ;-))
  8. Sto ljudi sto ćudi. Jedna rec za motore na sajmu za moj ukus je KABASTO. Kao frizideri. I gomila plastike. Na stand triumpha sam morao da se vracam dva puta. Savrsenstvo i svedeno da lici na motoCIKLE. Samo jos Royal Enfield i to je to (njih nije bilo) i po neki tu i tamo… Moje subjektivno misljenje.
  9. Jawa najslicnija Royal Enfieldu. Onako retro ko voli (npr ja)
  10. Ja sam imao dobra iskustva sa novim vozilima (i moji roditelji) tako da mi je vazno samo prvi put da odem kod ovlascenog a posle zavisi. Mada za meteora cu da idem kod njih i posle isteka garancije posto je realno servis 11000 godisnje pa me ne zanimaju eksperimenti kod nekog drugog ali me u principu ne zanima da idem na 6 meseci kad predjem 3500 km godisnje tako da idem jednom godisnje. Tako radim i s kolima evo 15 god bez greske. Hocu da kazem novo je novo. Recimo vise bih voleo da imam neko osiguranje na puta i sl ako se nesto pokvari da ne mislim sta cu. Bitno mi je da se nisam nategao finansijski do max pa ima lufta da se nesto i popravi ako mora i ako ne priznaju garanciju.
  11. Sto bi rekao Giga Moravac šab me gabri… Tako je bilo i s kolima (Dacia). Kad kupis novo male su sanse da nesto rikne u garantnom roku (proracunat rizik). Da je bmw onda bih drugacije. Ovako ja ga pazim mazim pa ako me bas nesto zvekne ima se stek za ne daj Boze. Sam svoj kasno haha. Dobar je meteor.
  12. Ja sam kupio meteora pre dve godine i vozim ga na servis otprilike aprila kad sam ga uzeo,znaci jednom godisnje. Predjem za to vreme 3500 km. I tako vec dve a za mesec dana bice tri godine. Niko me nije kritikovao sto ne dolazim svakih 6 meseci. A realno nije mi ni bitno. Bitno mi je da se makina ne kvari i da ima ko da je popravi kad se(ako se) pokvari. Nije bmw da se tresem za garanciju.
  13. Druga tegistracija je mene izasla 17.000 u martu
  14. Jeste on je taj. Mada ga pola ne razumem sta prica haha.
  15. Ne bih ja cackao ali mi zanimljivo da (valjda) samo ugradnjom filtera navodno bolje vuce na srednjim obrtajima tj.kaze batica koji je to uradio (inace ozbiljan čiča sa youTjubeta) da ima bolji obrtni moment. Ja sam za to da je fabricki najbolje tj.nisu oni dzabe tako nastelovali.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja