Nemus 1332 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jel se može registrovati motor samo sa jednim retrovizorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jel se može registrovati motor samo sa jednim retrovizorom? Naravno. Tehnicki sam radio i bez motora. Samo nadji neki tehnicki pregled koji je malo zavucen i sve moze..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvuxa 0 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde su oznake za zupcenje honde xr400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko broj od clana PeterPan, pukla mi zbica na zadnje tocku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan pomoc,,, gde da kupim zbicu za zadnji tocak treba mi hitno :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko broj od clana PeterPan, pukla mi zbica na zadnje tocku... Posalji mu PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan poslao ne javlja se, a treba da krenem i sad ne znam koliko je to pametno bez jedne zbice, a planiram negde preko 3500 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano April 28, 2013 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko broj od clana PeterPan, pukla mi zbica na zadnje tocku... 063-7005-145 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijelko 0 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Moj TA je '87. Nešto ga guši po vrućini, rano ujutru i uveče ide ko blesav a po jari se muči i trese? Ima li ko slično iskustvo ili savet ili...? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Moj TA je '87. Nešto ga guši po vrućini, rano ujutru i uveče ide ko blesav a po jari se muči i trese? Ima li ko slično iskustvo ili savet ili...? unapred hvala Moze da bude par stvari. Uglavnom gorivo ili struja. Ago se gusi "na vruce" moze da bude bogatija smesa. Proveri karbove, narocito saug i filter za vazduh za pocetak...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijelko 0 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan fala prijatelju! filter vazduha je kao suza biće da je smesa javiću rezultate još jednom - HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano April 29, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan da se zahvalim clanu PeterPan koji mi odlicno sredio tocak pa se nadam da sutra mogu da krenem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano April 30, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan da se zahvalim clanu PeterPan koji mi odlicno sredio tocak pa se nadam da sutra mogu da krenem Gde ces? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 30, 2013 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se javio na PP zato sto krecim kucu, koja mi je sva u haosu a ni kompjuter do pre sat vremena nije bio u funkciji. Zakis se uputio u Evropu. Planira povecu turu, no neka on sam isprica. Mislim da je vec na putu. Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 2, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Je l´ zna neko gde mogu da nabavim ovaj zamenski deo? Ovaj moj se pojeo skoro kao ovaj desni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Kakvi su ono štitnici za ruke? Hvala druze.....To su kopija Acerbisa....al su sasvim ok... A jel su ti potrebni i oni nastavci? Evo ima ovde: http://www.dhgate.co...106256637b.html Pa imam ih negde od ranije...neznam nekako se mi se nisu svideli....pojma nemam,mozda ih nekad i stavim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam zavrsio sredjivanje svog TA, resio sam da otvorim temu gde ce to biti sve na jednom mestu. Ko nije video mahinu na otvaranju moto sezone, moci ce da vidi ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/92450-transalp-zimsko-sredjivanje/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1925 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam zavrsio sredjivanje svog TA, resio sam da otvorim temu gde ce to biti sve na jednom mestu. Ko nije video mahinu na otvaranju moto sezone, moci ce da vidi ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/92450-transalp-zimsko-sredjivanje/ Jesi li prebacio slike o sredjivanju iz ove teme, ili mozda si tamo postavio iste. Hoces li da ih ja premestim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam zavrsio sredjivanje svog TA, resio sam da otvorim temu gde ce to biti sve na jednom mestu. Ko nije video mahinu na otvaranju moto sezone, moci ce da vidi ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/92450-transalp-zimsko-sredjivanje/ Jesi li prebacio slike o sredjivanju iz ove teme, ili mozda si tamo postavio iste. Hoces li da ih ja premestim? Hvala boki. Tamo sam ubacio iste slike koje sam i ovde postavljao, tako da je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesreća trenutno izgleda: Trenutno sam u dilemi da li da ga pustim niz obronke Petrovaradinske tvrdjave ravno u grotlo pakla odakle je i stigao ili ga samo zapalim i ostavim pored puta. Ne verujem u prokletstva, vradzbine, andjele, demone i slične bajke ali sve češće mi se vrte po glavi reči moga brata: beži od tog motora, jel vidiš da sa njim nešto nije kako treba. Vozim kojekakve motore od 1996-te godine i ovo je prvi maj da idem *ebeno peške.Ustvari drugi, ali te godine sam služio narodu pa tu godinu svakako računam kao izgubljenu. Ako se saberem možda i otvorim temu o ništavilu pa podelim,onako ikreno i iz srca moju agoniju sa vama. Do tada ću se uzdržavati od pisanja ovde jer će postovi biti puni besa i psovki a to ne želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Je l´ zna neko gde mogu da nabavim ovaj zamenski deo? Ovaj moj se pojeo skoro kao ovaj desni... Jel ti to srednj ili gornji sraf? Ne mogu sa slike da zakljucim. Evo ti slike sa informacijama i kataloskim brojem, pa mozes da porucis u Delti ili preko neta... Donji Gornji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Srednji, onaj veći, od 30mm... Pitaću neke strugare u okolini da mi urade od Aluminijuma, ali sa glavom za 19mm ključ, manje će se habati, nego ovaj sa inbusom. Onaj gore mi se nije pohabao, al´ neće da se odvrne, kao da je lepkom zalepljen... Mada doću i ja njemu glave, samo da prođu praznici... Izaće me ne više od 700, 800 din kod strugara da odradi. Na Wemoto-u je nešto tipa 20€ za ovo parče Aluminijuma, što mi je idiotski potpuno... A u Delti se čeka i po mesec dana. Doduše, nije mi hitno, nego hoću da sredim motor skroz, da bi se vozio ko čovek cele sezone. Hvala za info u svakom slučaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesreća trenutno izgleda: Trenutno sam u dilemi da li da ga pustim niz obronke Petrovaradinske tvrdjave ravno u grotlo pakla odakle je i stigao ili ga samo zapalim i ostavim pored puta. Ne verujem u prokletstva, vradzbine, andjele, demone i slične bajke ali sve češće mi se vrte po glavi reči moga brata: beži od tog motora, jel vidiš da sa njim nešto nije kako treba. Vozim kojekakve motore od 1996-te godine i ovo je prvi maj da idem *ebeno peške.Ustvari drugi, ali te godine sam služio narodu pa tu godinu svakako računam kao izgubljenu. Ako se saberem možda i otvorim temu o ništavilu pa podelim,onako ikreno i iz srca moju agoniju sa vama. Do tada ću se uzdržavati od pisanja ovde jer će postovi biti puni besa i psovki a to ne želim. Polako samo druze....neizgleda taj motor tako lose....samo pametno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja, sa jednim malo bezveznim pitanjem za poznavaoce mozda, ali meni je nezgodno pa da ne napravim neku gresku... Mozda sam i ovde pomenuo da sam krenuo sa zamenom ulja, zagrejao motor 10-ak minuta, krenuo da odvijem sraf, ali cvrc! Neko pre mene je isti zategao junacki, a mozda je malo i zapekao, uglavnom resim da malo napred-nazad pokusam da odvijem, racunam popustice. Ali se zeznem i uzmem "viljuskasti" kljuc, i naravno prvo oblajznem fino sraf, posle sam se setio gde gresim, pokusao gedorom, ne moze da prodje od rama, pa konacno okastim uspeo da odvijem... I imam sta da vidim, sajbna je deformisana i usecena pola mm, tu dodjem na genijalnu ideju da je samo malo cekicem zveknem par puta da se ispravi, i naravno zeznem je, spljeskala se i izvitoperila, a rupa za sraf deformisala! Obisao sam CELU Jagodinu trazeci bakarnu sajbnu istih dimenzija, par gvozdjara i nekoliko prodavnica autodelova i servis motora... NIKO nema doticnu! Nasao sam jednu sajbnu koja je uza sa obe strane, a deblja za pola milimetra, sad sam u nedoumici, kad vec trazim i magnetni sraf da cekam, uz njega mislim stize i sajbna, ili da za privremeno stavim ovaj sa ovom? Unutrasnji precnik je 1mm veci pa sraf malo seta, a spoljasnji precnik je 1mm manji pa ne pokriva ceo precnik srafa, ako za nju i okovratnik srafa postoji neko leziste na karteru mozda ce ova da pusta ulje? Mozda glupo pitanje postavljam ali ne mogu samo da zasrafim i vidim sta ce biti kad sipam ulje, nisam jos uzeo akumulator pa ga necu paliti, a otici su ubrzo po sipanju ulja i ostaviti ga u garazi do iduceg vikenda. Stoga ne bih da me saceka bara po celom podu, jer ce ovaj luft sav biti sa donje strane srafa, jer se srafi bocno i sajbna ce odmah pasti na dole i...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...