drmilan_ 5459 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I ja uzeo to ulje od "preko". 15w50, retko bilo ko voda, bacio ulje i kupio iste gradacije ipone, e to je vec bilo ulje. Nebo i zemlja naspram tog magicnog motorexa od preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3414 Napisano Avgust 16, 2022 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy hvala Boki na savetu, mogao bih da probam naredni put.. mada treba uzeti u obzir da je moj CBR model star skoro tri decenije konsultovao sam se davno sa jednim poznavaocem tematike i sećam se da mi je rekao kako ta esterska ulja leže mašinama kao moja. Nisam neki zahtevni korisnik, vozim manje-više normalno, a mašina radi kao sat i služi odlično tako da nisam imao volje da eksperimentišem i menjam ono što funkcioniše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 16, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy hvala Boki na savetu, mogao bih da probam naredni put.. mada treba uzeti u obzir da je moj CBR model star skoro tri decenije konsultovao sam se davno sa jednim poznavaocem tematike i sećam se da mi je rekao kako ta esterska ulja leže mašinama kao moja. Nisam neki zahtevni korisnik, vozim manje-više normalno, a mašina radi kao sat i služi odlično tako da nisam imao volje da eksperimentišem i menjam ono što funkcioniše.Значи, Мотул и Ипон су брат и сестра. Мотул се бацио на врхунски програм ево V300 и 7100, а Ипон ради оне јефтиније варијанте које је Мотул рецимо(напустио) и неки од њих се производе у Турској. И, ако уље паше ваздушари, водењак има оперску арију да пева.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u Kit Komercu 5100, ima Mass nalepnicu, posto u Massu nisu imali u pakovanju od 1L.Nemam pojma kakvo je jer ne znam po cemu mogu da procenim (mozda po kvacilu?), vlasnik pre mene je sipao 15w50, ne secam se cije. Ne deluje mi da trosi ovo 10w40 koliko sam proveravao, ali uzeh za svaki slucaj litar za dolivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, drmilan_ said: I ja uzeo to ulje od "preko". 15w50, retko bilo ko voda, bacio ulje i kupio iste gradacije ipone, e to je vec bilo ulje. Nebo i zemlja naspram tog magicnog motorexa od preko Ja sam uzeo Motul 4100 15W50 polusintetsko (stari BMW sa suhim kvačilom - može i ulje od auta), i gustina je OK. Kupljeno od SBK Brčko, oni ne prodaju falsifikate. Lani sipao "Mannol" koje se dobro pokazalo a dobro prolazi i na testovima https://www.warenvergleich.de/motoroel-15w50/ Promenio Avgust 16, 2022 član FFBikerSar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, FFBikerSar said: Ja sam uzeo Motul 4100 15W50 polusintetsko (stari BMW sa suhim kvačilom - može i ulje od auta), i gustina je OK. Kupljeno od SBK Brčko, oni ne prodaju falsifikate. Lani sipao "Mannol" koje se dobro pokazalo a dobro prolazi i na testovima https://www.warenvergleich.de/motoroel-15w50/ Ovo se odnosilo na motorex od kolege iz nemacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Avgust 16, 2022 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Motorex sam isto uzimao od SBK, polusintetsko. Sasvim dobro https://www.olx.ba/artikal/34264651/motorex-four-stroke-15w50-4t/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...