Jump to content

Moto Zajednica

Осољавање

Recommended Posts

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S
Kod vas su jace cene onda. Giros u Igalu 3e-4e, pljeskavica isto. Lezaljke su bile oko 7-9e komplet. Al se tu nismo kupali.  "Voli" cola 0.3l da li je 0.6e il 0.7e. Ako sednes da je popijes negde, naplate ladno 2,5-2,7e istu tu konzervu. Meso smo uzimali za 2,2/2,4 pola kile cevapa. Nesto slicno placali i belo meso. Pivo je islo od 0.8e po konzervi pa do 1.3e najveci deo piva. 
Krofnice 2e, krofna velika 1.5e, kukuruz isto. Male su razlike, al za nekog ko ide sa decom pa x 10 dana. Napravi se tu fina razlika u cifri.

Izleti su za Balkance bili Kotor 25e brodicem. Vrhunski organizovana tura preko "Paje". Obidje se par mesta, na brodu u ceni ukljuceno zdravica rakije domace, posle obilno meze i cuga, u povratku vino. Traje ceo dan. Ima se i sta videti. 

A restoran, definitivno najbolji u kom sam do sad bio u Cg - usluga na vrhunskom nivou. Od konobara do hrane, cene su ok. Nije papreno skup u odnosu na uslugu. Pruza pogled na ceo zaliv, jako lepa atmosfera. Ima parking odmah ispred pa nije frka ko ide autom, a na magistrali je ne moze se promasiti.
WWW.GOOGLE.COM  
Op op, ovaj restoran je nov, od ove godine.

Gore na Žvinju ima konoba, na kraju sela ka granici sa Hr, poČetnik se zove, e tu što je pogled. I čova sprema sač za peticu, samo mora da se najaviš,retko kad ostane.

Milane, nisam uklavirio gde si sad, ako ti je blizu Morinj, plažni šank Pilot i plaža. Ima parking (plaća se dodatno), lepa ladovinka, muzikica sa radija, plaža super. Godinama sa kraja Igala dotle sam dolazio, 30km u smeru, eto koliko mi je dobra. Nema gužve toliko na plaži, zauzmem sto i bude tu za ceo dan fino pića, ali niko te ne požuruje i ne broji ti, udaraš svoj tempo

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2496 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET

@nafetSma ja sam u petrovcu. U igalo i hn necu da zgazim vise :D proveo sam svaku zimu tamo dok sam trenirao biciklizam i dva puta bio na leto. Smucio mi se za zivota :D 

• Haha 1

• Drug član, 1381 postova
  • Motocikl: SMC 300
9 hours ago, stari roker said:

Ja u Crnu Goru samo motorom. Evo ostrim Ninju za put kod brace Kruzera u HN.  Spavanje u šatoru, na plažu samo peskir i papuce. Nekad samo svrckam, a nekad ne upalim motor pet dana. Jedem pastetu i mesni narezak, pasulj, ili sta vec. Pijem kolu iz marketa i pivo na točenje i ne dozvoljavam nikome da me nervira. 

A u povratku Jablanici u pohode na jagnjetinu... 

Sunce, plaza, more. A u mislima odbrojavas dane do Jablanice .:)

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S
Pre 8 sati, drmilan_ je napisao:

@nafetSma ja sam u petrovcu. U igalo i hn necu da zgazim vise :D proveo sam svaku zimu tamo dok sam trenirao biciklizam i dva puta bio na leto. Smucio mi se za zivota :D 

Kad već merimo čiji je veći, imam kuću/vikendicu tamo, dok nisam krenuo u školu po 6-7 meseci sam bio tamo, posle toga ceo letnji raspusti u osnovnoj i srednjoj. Na faksu sam se vadio na ispite, al poluuspešno.

Morinj ti nije usput nikako onda, al eto, nek stoji preporuka :)

• Drug član, 2496 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
51 minutes ago, nafetS said:

Kad već merimo čiji je veći, imam kuću/vikendicu tamo, dok nisam krenuo u školu po 6-7 meseci sam bio tamo, posle toga ceo letnji raspusti u osnovnoj i srednjoj. Na faksu sam se vadio na ispite, al poluuspešno.

Morinj ti nije usput nikako onda, al eto, nek stoji preporuka :)

Drugo je to kad imas kucu pa si nekako domaci, a ovako kad mozes da fantaziras gde ces, dosadi jedno te isto, bar dok si mlad. Ma da ja i gospoja nismo zaludjeni za izlascima i zurkama, volimo mir i tisinu, kao penzioneri

• 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova
  • Motocikl: -

I ja redovno idem u CG, i opet ću.

Idem u Baošiće sa ženom i decom, i uživam.

Dogodine ćemo opet, samo u manjem broju - barem jedna ćerka neće s nama, a možda dve.

Ove godine, za nas 4.5 (4 odraslih, 1 dete 6 god), realan trošak je oko 120-130e dnevno, bez ikakvog ustezanja.

Osim doručka, jedemo u restoranima (ne fast food, već sednemo i jedemo). Ako je dnevni meni nešto zanimljivo, pojedemo to, ako nije, a la cart.

Ne ustežemo se, ali se i ne bahatimo.

Jedino gde "štedimo" su ležaljke i suncobrani - nama svakako jedan par ležaljki ne bi bio dovoljan, pa bi nas to već ozbiljno koštalo, i onda idemo na deo plaže bez ležaljki, i širimo se :)

Posle dugo vremena, ove godine smo otišli u julu, i zaključili da smo glupavo išli u avgustu ranijih godina.

Manje gužve, duži dan - lepši odmor, makar meni, s godinama :D

Gužva nas je zakačila poslednja 2-3 dana. Osetno veći broj ljudi se pojavio, i sve je krenulo da me nervira :D

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1381 postova
  • Motocikl: SMC 300
38 minutes ago, drmilan_ said:

Drugo je to kad imas kucu pa si nekako domaci, a ovako kad mozes da fantaziras gde ces, dosadi jedno te isto, bar dok si mlad. Ma da ja i gospoja nismo zaludjeni za izlascima i zurkama, volimo mir i tisinu, kao penzioneri

U tom grmu lezi zec. Odlazak s porodicom ili devojkom u Novi ili uopste u grad je smor. To je zato sto puno vidis , a ne smes da pipas.

Da si sam sve suprotno. ;)

• Haha 3
  • Podržavam 1

• motoras, 2462 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500
Pre 1 sat, slave74 je napisao:

Sunce, plaza, more. A u mislima odbrojavas dane do Jablanice .:)

I kao pravi Sremac jedem sa svojom britvom. Pa kad nisam u mogucnosti da jedem, ja izvadim moju bricu i mirisem lepu jagnjetinu. A ono zažmurim pa u mislima mi vec pradla na stolu, pored mene vrte se jaganjci na ražnju, 'ladna Neretva šumi pod terasom... 

Ahhhh... 

Živote, lep si... 

• Sviđa mi se 3

• Никад не једи жути снег!, 725 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)

Е па ево извештаја. Не знам како али ми завршисмо у Х.Новом и то баш овде где је стрелица на слици (колега локалац на Кави нам рече):

Capture.thumb.PNG.9ed4f03816bc59b425b0dff5cd7f8a3a.PNG

Ту је рампа и понеко са скутером прође поред, ја нисам могао нити хтео. Ту је паркинг за моторе, бесплатан и има 20м до плаже. Плажа онако, мала, шљунак али за наше осољавање и који сат на истој све што нам треба. Има и тушева, има и кафић, има и гужве ;) И после 25 г. се сетих како је слано море доле...

IMG_20220817_122129.thumb.jpg.49d77cb86b61af2f7e983ac4f416150e.jpg

IMG_20220817_113229.thumb.jpg.fc24a233e78d546ab117d4636bbeee9a.jpg

Promenio član Влајко
  • Sviđa mi se 9

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja