PremieRacing 2984 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Obe 'gospođe'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas u TC "Ušće" Beograd. Dvadesetak koraka dalje mesta koliko hoćeš, prazna garaža... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Februar 14, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Nakotilo se mnogo stoke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Februar 15, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan tačno bi mu razlupao auto,stoka neviđena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo ispustiš vazduh iz gume. Ne odgovaraš ni za šta posebno ozbiljno, a napraviš mu posao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Februar 15, 2023 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Samo sankcija.....ljuta, najljuća. Neki jednostavno ne razumeju drugačije. 'De je sad ona baba da mu se istovari po sred tog plastičnog govneta za koje misli da je auto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Februar 15, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, pronto je napisao: po sred tog plastičnog govneta za koje misli da je auto Za ONE sto su me pitali sta je to pvc lamela sad imaju sliku i priliku da vide nasta sam mislio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Februar 15, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovaj auto svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Februar 18, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Auto danima stoji ovako i remeti sve ostale, najčešće sam na dva mesta jer neće drugi da ispadaju magarci ako se on skloni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 18, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan U blokovima se to brutalno kaznjava. Ne kazem da tako treba vec da su mi komsije prilicno nervozne zbog manjka parking mesta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8433 Napisano Februar 19, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, VladoGrcic je napisao: U blokovima se to brutalno kaznjava Kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 19, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zaludan je napisao: Kako? Primer iz viber grupe. Opet kazem, to nije nacin i resenje....samo sam rekao da ovde u blokovima ima ljudi koji su prilicno nervozni zbog manjka prostora. Promenio Februar 19, 2023 član VladoGrcic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Realno, ovakvi postupci daju legitimitet vlasniku vozila da postupi isto, po glavama počinioca. Postoji pauk koji izlazi na teren odmah po pozivu. Ko grebe ne jebe. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Jupiter said: Postoji pauk koji izlazi na teren odmah po pozivu. Postoji sve dok ih ne nazoves, onda od jednom vise ne postoji. Koliko smo ih samo puta zvali da dodju jer se neko parkira i zatvori ulaz za istovar materijala, ni jednom nisu dosli. Da se ogradim, ne podrzavam ni ja unistavanje tudje imovine iako zasluzuju Promenio Februar 19, 2023 član Bigor 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u komšiluku su više puta dolazili, po pozivu, sa sve saobraćajcem. Meni lično je objasnio da moraju da izađu na teren po prijavi građana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja nisam imao tu srecu ili oni stvarno u jutro imaju pune ruke posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Februar 19, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ima da se zove pauk, da se sad tu mesa neko sa strane. To su komsijski odnosi, to se resava u krugu zajednice, susedski... kljucevima, staklo, guma... brze je i efikasnije Da napomenem da i ja ne podrzavam nasilje ali jbg, nekad je to jedini nacin... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8433 Napisano Februar 19, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Jupiter je napisao: Kod mene u komšiluku su više puta dolazili, po pozivu, sa sve saobraćajcem. Meni lično je objasnio da moraju da izađu na teren po prijavi građana. I meni je pandur svojevremeno isto objašnjavao da po prijavi građana moraju da reaguju, i to je prioritet u odnosu na "obične" nepropisno parkirane. Ali, ako je u pitanju parking neke zgrade koji je na neki način jasno određen kao parking te zgrade - ogradom, zelenilom, znakovima...- oni to tretiraju kao privatno dvorište, i neće da dođu. Konkretno, nisu hteli da dođu da uklone vozilo sa požarnog puta na parkingu Dunav osiguranja - tamo gde je sad onaj moto cafe/tattoo shop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8473 Napisano Februar 19, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Manastir, ima lep parking, ali vole ljudi da parkiraju pred kapiju. Ovo je od danas, i ovih dana je bilo isto. I sve "njemačko auto". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 20, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, mrle je napisao: Manastir, ima lep parking, ali vole ljudi da parkiraju pred kapiju. Ovo je od danas, i ovih dana je bilo isto. I sve "njemačko auto". Najveci vernici parkiraju najblize ulazu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan On 2/14/2023 at 8:00 PM, yogibear said: Danas u TC "Ušće" Beograd. Dvadesetak koraka dalje mesta koliko hoćeš, prazna garaža... Eno mi ga magare iza, parkirano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Februar 22, 2023 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Magare je tu golfa parkiralo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Februar 22, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan On 2/19/2023 at 4:57 PM, VladoGrcic said: Primer iz viber grupe. Opet kazem, to nije nacin i resenje....samo sam rekao da ovde u blokovima ima ljudi koji su prilicno nervozni zbog manjka prostora. Super daj boze da mu osteceni razbije tamburu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...