zlatkojov 1110 Napisano Jun 27, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan ko zna kako su stajali oko njega kada je parkirao, tako ja normalno stanem i dodjem do auta posle posla 8 sati, izgleda kao da sam retard ispred mene pola mesta a ovaj iza me udario I ostavio tako naslonjen tek sam kaanije video da me mi je izlomio zabice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 27, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan I jutros me zove cale kaze kako si stao mozes jos napred uaka je ulica ne mogu da prodju od mene a taj preko puta nije tu bio sinoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7757 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi svako stao izmedju predvidjenih linija do ovoga ne bi dolazilo. Možemo mi sa svaku situaciju smisliti izgovor, ali ovde je stvar jasna. Dva auta pored Matiza su uparkirana u rikverc po PS-u u obeležeo polje. A dotični(a) je samo namotao i uleteo. Upalio bolokurciju, i otišao. Ko je svakodnevno u gradu zna da svako uparkiravanje unapred završi ovako. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7757 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Da podkrepim svoju teoriju oko parkiranja u napred slikama: Ne, nije mi dosadno na poslu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4579 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, the_doctor je napisao: Da podkrepim svoju teoriju oko parkiranja u napred slikama: Ne, nije mi dosadno na poslu Ovaj prvi i ne mari, makar nije nagazio liniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7757 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan ...usralo ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4579 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Iz lične kolekcije "Bahati mamlaz zauzima parking mesto": Leto 2017, pred sam kraj moje skuter karijere. Bez brige, parking je bio prazan (što ne menja činenjicu da sam mamlaz). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Alexandra995 je napisao: parking je bio prazan uzdužno, da bude u hladu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4579 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, nafetS je napisao: uzdužno, da bude u hladu.. Objavljujem fotku i gledam što sam ladno mogla da ga spakujem u hlad... Odeš bajsom kod nas u Stop Shop-u i na tih nekoliko mesta koja su za iste rezervisana, zauzeta su automobilima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7757 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 Al' je ubo sredinu, skoro perfektno... Izmedju linija...da izvučemo pozitivu iz njegovog parkiranja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Jun 27, 2022 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, the_doctor je napisao: Kad bi svako stao izmedju predvidjenih linija do ovoga ne bi dolazilo. Možemo mi sa svaku situaciju smisliti izgovor, ali ovde je stvar jasna. Dva auta pored Matiza su uparkirana u rikverc po PS-u u obeležeo polje. A dotični(a) je samo namotao i uleteo. Upalio bolokurciju, i otišao. Ko je svakodnevno u gradu zna da svako uparkiravanje unapred završi ovako. Ne mora da znaci da je Matiz samo utrcao i ostavio tako. Cest slucaj je da neko nagazi liniju ili cak malo predje u drugo polje pa ti moras malo da odvojis od njega i malo vise predjes u trece polje... Onaj prvi je otisao a na njegovo mesto dosao drugi i parkirao normalno. Ti ostajes debil jer niko ne zna zasto si tako stao. Ne opravdavam to " pa sta?, on je usao na moje polje pa mogu i ja". Najcesce to vidjam na uskim parking mestima gde ljudi sa skupljim kolima misle da je bolje zauzeti dva mesta nego da ga neko zakaci vratima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Jun 27, 2022 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Plus što su automobili danas veći nego u vreme kada su standardizovana parking mesta. Novi Polo je danas možda i veći od Golfa 1, BMW 3 je veličine kao stara 5 E34. Nikad nisam mogao da shvatim tu priču o ekologiji. Kao štedimo, gledamo da se manje zagađuje a vucara se crossover od skoro pet metara i 1600kg. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7757 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan "Ima se - može se" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15509 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 24.6.2022. at 19:37, Andrej_Hotstepper je napisao: Zato što smo svi pičke koje ćute i puštaju ego kurvetine da rade šta hoće tako nam je... Najbolji potez je: Staneš i aplaudiraš. I glasno vičeš tako da svi čuju, "bravo, bravo!!! Tako je!! Ne ne ne, gospođo u pravu ste, tako treba!" I to se radilo, al dzaba, obraza to nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9609 Napisano Jun 27, 2022 (promenjeno) Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se meni jedan svojevremeno parkirao sa leve strane. To je parking u firmi gde radim a sa te moje leve strane je bio prazan prostor pošto je tu stepenište i staza koja vodi do zgrade. Da sam imao špijun pa da izmerim zazor između mog i njegovog krila... Promenio Jun 27, 2022 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Jun 27, 2022 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da je hteo ovako, ne bi uspeo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, the_doctor said: A onda nešto sasvim drugačije... Kolega @abarth_maniacima najbolji lek za ovo. Uparkira svoj službeni u rikverc (za kog ga tačno boli patka) tik, ali tik uz budalu. Brava na bravu. I onda namota prednje točkove na njegov branik, na 2mm od dodira. Znači nema šanse da istera da se ne očeše 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7757 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam to jednom prilikom. Kaškaji, KV table, Južni bulevar BG, batica unapred, opa, uz ivicu parking mesta, prednji točak u parking mesto pored, kao ovi odozgo što sam kačio slike. I ode. Ja naišao, bacim ga u R, pa moja suvozačeva na 5mm od njegovih vozačevih vrata. Izadjem elegantno, moj auto u mom parking mestu, obavio šta sam imao od posla i taman izlazim, lik ulazi naglavačke kroz suvozačeva vrata, debeljuca, preskače menjač, puhće, uvlači se pod volan.....nadam se da je što god naučio iz priloženog. Ja sam bio službenim, firmo izvini, bilo je u cilju vaspitanja, obrazovanja i podizanja svesti u ljudi, s porukom: Nisi sam na ovom svetu. 2 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Kolega @abarth_maniacima najbolji lek za ovo. Uparkira svoj službeni u rikverc (za kog ga tačno boli patka) tik, ali tik uz budalu. Brava na bravu. I onda namota prednje točkove na njegov branik, na 2mm od dodira. Znači nema šanse da istera da se ne očeše Uradim to liku ispred kanca, ali naslonim moj prednji tocak na njegov. Sedim na metar za kompom, dolazi dingospo, ulazi na suvozaceva vrata. Pretumba se nekako, kresne auto, rikverc, ugasi se. Posle par pokusaja skonta da ne moze od mog tocka koji drzi njegov. Da namota, prc, mora malo napred. Proba, uzbrdo je, ne uspeva. Posle par min aktivira alarm na autu, ja kroz prozor bukvalno na metar, samo deaktiviram alaram. Poludeo lik, dimio se. Ja mrtav 'ladan. Izlazi, dere se da pomerim auto, ja deaktiviram alarm i zemolim ga da ne osteti sluzbeni auto jer s ga snimio pa ce da dobije tuzbu. Mokar je bio dok je resio rebus i isterao. 2 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Jun 27, 2022 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Jun 28, 2022 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cest problem je sirina parkinga. Sto rece @Alekre sad su i ona mala vozila velika. U garazi ispod jednog BG naselja prilicno skupa parking mesta ali uska. Po pravilu, ljudi koji kupuju stanove i parkinge u tom naselju voze ogromne automobile. Parkiraju se na svako drugo mesto jer je garaza poluprazna. Kada se garaza popunila bilo je nemoguce parkirati. Kada je moj dokoni rodjak premerio mesto shvatio je da nije ista povrsina kao u ugovoru. Napisao pismo, pripretio tuzbom i vlasnik naselja (investitor) posalje majstore sa kanticom boje i cetkom i produze mesta koliko je potrebno da dobiju kvadraturu. Sirina je ostala ista, niko ne moze da se buni jer u ugovoru stoji kvadratura a ne dimenzije parking mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7687 Napisano Jun 28, 2022 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, the_doctor je napisao: Uradio sam to jednom prilikom. Kaškaji, KV table, Južni bulevar BG, batica unapred, opa, uz ivicu parking mesta, prednji točak u parking mesto pored, kao ovi odozgo što sam kačio slike. I ode. To i ja radim kad tako zadju na drugo parking mesto. Samo sto obavezno slikam poziciju oba vozila zbog mogucih ostecenja od besa ili moguce prijave da sam zakacio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3995 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam živeo u Strahinjića Bana sa matičnom porodicom, redovno se dešavalo da majka čeka nekog da se isparkira, ubaci u rikverc, drži žmigavac sve vreme i da neko govedo uleti ispred nje i najčešće je još otera u tri lepe kad mu kaže da je ona prva čekala da se čovek isparkira... Posle nekog puta nabavio sam šrafciger za iglu ventila, odvrnem dve takvima i zavrljačim te igle, pa sednem sa kerićem na kafu (imao vremena tad, radio sezonske poslove u inostranstvu). E, kad dođe vlasnik bude zanimljivo, meni više nego njemu, jednu gumu može da stavi rezervnu a šra sa drugom, pa prvo nabae pumpu, pa im nije jasno što neće da se naduva, pa dok shvate šta je... Zanimljivo, dešavalo se i meni tako, ali su se ljudi osim jednog puta isparkiravali. Iako sam tad bio klinac, valjda samim tim što sam muško drugačije reaguju. Isto mi se dešava se psima 15 godina - mene NIKAD niko nije ništa nasisao da mu nešto smeta zbog pasa, a moju ženu (kao i bivše devojke) koje šetaju iste te pse, redovno neko zbog nečega naduva... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8445 Napisano Jun 28, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, salem je napisao: Cest problem je sirina parkinga Ovo samo na parkingu Lidla nije problem. Bukvalno sam sam bio oduševljen parkingom kad sam prvi put otišao tamo. Ali naravno, debili na parking mestima za invalide, van obeleženih mesta, ali blizu ulaza, drkoši na mestima za roditelje sa malom decom...uhhh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Jun 28, 2022 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo novog šampiona: Zbog jednog bahatog vozača i inadžije stala je cela ulica WWW.TELEGRAF.RS Jedan bahati vozač rešio je da se parkira... Pre 5 - 6 god. u Stokholmu vozim ulicom koja je dugacka mozda 500m, nema stambenih zgrada nego hangari i firme, na kraju ulice prosirenje i ulazi u razne firme ili polukruzno pa nazad. Parkinzi obelezini na levoj strani a desna potpuno cista. Ok, nisam lud da stanem desno i na srecu nadjem jedno mesto na levoj strani na parkingu. Predjem levu traku, ulica je dvosmerna ali prilicno uska, krenem da se parkiram na slobodno mesto kad mi rodjak koni zivi tamo od malena zaurla "gde ces? Jesi lud?" Pa covece parking... "Ne smes tako, idi do kraja, okreni i u povratku se uparkiraj. Ako te vide da si okrenut ovako pisace mi kaznu" (njegov auto). Brate mili, pa kod nas parkiraju jedan preko drugog, parkovi i trotoari puni... vama gledaju na koju ste stranu okrenuti u maloj sporednoj slepoj ulici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...