Aca018 8 Napisano Jul 30, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ima li kog iz Panceva, raspolozenog da mi pogleda jedan XT. Posto ne znam da li je dozvoljeno stavljati linkove ka oglasima i drugim sajtovima, ko hoce i moze, poslacu mu na pp. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 30, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neko da mi slika snop kablova koji ide u masku i na bravu motora kako je provucen pored vrata motora. Mislim da kod mene ne stoji dobro posto mi kablovi zakacinju po braniku i skoroz su mi nelogicno provuceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Jul 30, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene su naslonjeni na branik,i nema nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 31, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ima li kog iz Panceva, raspolozenog da mi pogleda jedan XT. Posto ne znam da li je dozvoljeno stavljati linkove ka oglasima i drugim sajtovima, ko hoce i moze, poslacu mu na pp. Hvala unapred. Kazi sta je u pitanju ako mogu da ti pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 1, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta se desi kad cekas majstora deset dana i oteras motor a on kaze dodji za par dana opet da vidomo kad moze Naime radi se o zameni lanca bregaste. I sve je to ovako poteklo Prvo snimanje sta se sve mora skinuti sa motora screen shot on pc Zatim sledi skidanje poklopca i kao i vek jedan sraf se pravi pametan screenshot on pc Ali dobri stari "Vartex" zavrsava posao i tvrdoglavi izlazi napolje capture Zatim skidanje karbova da bi poklopac mogao da izadje (mozda i ne mora) i napokon pacijent delimicno otvoren take screen shot Zatim rutinsko skidanje leve dekle prolazi bez problema image hosting imageshack Ali magnet svasta mi je padalo na pamet, i da ga je neko zavario ili zalepio uostalom videcete na prilozenim slikama . Kako onaj cika na You tube malo kucne gumenim cekicem i to sve silazi, a kod mene napravljen jedan radapciger uz pomoc stapa i kanapa image share screen capture software i mozete misliti nije dorastao zadatku prntscr zatim sledi mozgovanje,grejanje magneta,udaranje raznim cekicima,sekirama itd no sve dzaba nece ni da cuje hm . Kad ugledah u uglu staru dizalicu za auto da postoljem kao stvorenim za osnovu radapcigera. I tako i bi seci ,vari koristi razne prekrete konacno je resio da popusti posle 2 sata ubedjivanja. screen shots I tako sam opet dobio volju za poslom . Stari lanac ide napolje,provereni klizaci, lancanici sve u redu. Pocinje montaza. Prvo provucen lanac(odozgo se samo spusti i prebaci preko osovine radilice) image search Zatim klip doveden u mrtvu tacku ( oznaka na osovini) screen shot download potom nabacena bregasta i gornji lancanik takodje doveden na odgovarajucu tacku( sve je oznaceno na samoj bregastoj i lancaniku tako da nema greske) windows screenshot Pokupljeni opiljci,namazan hermetik , vracen poklopac i prestelovani ventili. how to screenshot on windows 7 Namontiorana leva dekla,vraceni karbovi ( koji su mi zivot zagorcali prilikom vracanja) i masina iterana ispred garaze. screen shot tool Sledi naravno prvo paljenje sa ogromnom tremom.I zamislite upali na cvrgu sreca sreca radost . Nekoliko puta je detonirao iz auspuha ali je posle toga sve ok. Sada odlicno radi, nema onog zvecanja zbog kog nisam smeo ni gas da mu dam kao treba. Stari lanac je duzi od novog za duzinu 1.5 alke.Na spaneru mi sada novi lanac pokazuje 5 podeok dok je sa starim bio skroz izvucen. Zakljucak: Posle svog nerviranja ( najvise zbog nekvalitetnog alata ili nemanja istog) i potrosenih oko 7 sati efektivnog rada u dva - tri dana ponovo bi isto uradio. A sada voznja do snega(dace bog posluzice bez kvarova) pa onda kompletno sredjivanje. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 1, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti dala i za rad i za lepo objasnjenje ovde, nekome ce mnogo znaciti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 1, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan plusic i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si ,kad si vec skidao karbove i poklpac (meni licno najgori deo posla) da si skinuo glavu, ventile uslajfovati i zameniti teflone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 2, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kompresija dobra,koliko je kod mene ne pokazuje potrosnju ulja tako da nediram nista bez potrebe . Planiram zimus da rastavim ceo motor ,peskarim ram , ispregledam i ocistim instalaciju, otvorim masinu ako treba pa sve laganica . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan El zna neko dimenziju lagera u vratu? I da li su isti lageri na tt600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li su isti,ali mozda ja mogu da ti nabavim dimenzije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo lepo! Da znam da li su standardni ili moram da narucujem odnekud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 5, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ajd nek mi neko napise kako da proverim da li je regler krepao ili su namotaji u pitanju. Vec sam pre par poruka pitao al me niko ne zarezuje . Ne puni mi dobro t.j. puni oko 12.5 - 12.7 V . Trebao bi do veceras da utvrdim da li je regler 100% kako bi odma ujutru narucio drugi. Idem na neku malo dalju voznju pa bi da to sredim da se slucajno ne cimam po sumama i gorama bez struje. Postavio sam pitanje i u elektronici ali za sada niko ne odgovar. EDIT:Arakis mi je dao odgovor u drugom podforumu. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 5, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan El zna neko dimenziju lagera u vratu? I da li su isti lageri na tt600? Druze mislim da ti ovaj katalog moze pomoci ako su to ti lezajevi na koje ja mislim . Steering head bearings Saelzer, June 2012.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, to su ti lezajevi. Hvala, nadam se da su to te dimenzije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Rastureno je sve, poizbijani stari lageri, sad ne mogu da nadjem nove. Ko zna gde ima u slobodnoj prodaji, neka javi odmah. Oznaka je: KOYO 320/28 JRRS, vrlo je bitno da bude bas ta oznaka, zbog zastitne gume na njemu, a drugi je isti samo nije zatvoren (KOYO 320/28 JR). Astrid nema ovaj zatvoren, a nema ga ni Optima doo Novi Sad... 320/28 JRRS 320/28 JR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 8, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Naruci preko bere, cekaces, ali on moze da nabavi sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pokrenuo tu ideju da uzmem preko Louis-a. Zvao Sekulu, on moze covek tek pocetkom septembra, na zalost, a ja gledam da se spakujem za Staru planinu... Sad cu ostale da zovem dobavljace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Avgust 17, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko na Staru planinu osim Mishe Pei i mene? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/89011-enduro-stara-planina/page__st__400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 17, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi trebalo da idem, ako napravim motor do tada... Cekam lagere iz Engleske, ponedeljak, utorak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Avgust 17, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi trebalo da idem, ako napravim motor do tada... Cekam lagere iz Engleske, ponedeljak, utorak... Znači knjiga pala na dva-tri slova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Avgust 18, 2013 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prijavljen za Staru Planinu, naravno sa XT-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da pomogne xt 600 model 3uw kurblas osta bez varnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano Avgust 27, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije ti je u pitanju namotaj za paljenje. Moraće da se premotava. Prvo premeri koliki ima otpor, da budeš siguran da je on crkao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan miso dva pik apa dva namotaja za paljenje al neznam kolki otpor treba da bude nemogu da nadem taj podatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...