Andreja 1330 Napisano Mart 8, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, udarnički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uhvati se lepo vreme početkom februara pa da se to završi. Opet po pivo Nabacimo mašinu, upalimo, opet lupa Sednem od muke popijem jedno, rasklapaj ponovo.Premerimo cilindar imamo šta i da vidimo, omašena mera, klip lupa u cilindru E sad da li je bio falš klip ili je majstor poslao pogrešan cilindar ne znamo. Uglavnom on nam vraća cilindar i drugi nov klip sve je i dalje u prvoj specijali, leglo ko guza na nošu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 07. mart 2017. Otvaraj Mirko pivo da se prekrstimo pa da se počne. Treća sreća. Mirko i asistent Život ne ide bez sexa Puče šraf od glave, otvaraj pivo. Brzo nađemo drugi i sklopimo. Ovo da se digne tamo i gotovo Jedan gutljaj i trenutak istine. Upali ko mina, radi ko sat Sad može na miru i da se popije pivo, OTVARAJ Posle 6 meseci zezancija i 3 sklapanja sa prelepim zvukom magareta sve se zaboravi, Sad polako razrada, proleće stiže zar ne. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Mart 8, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvali ti zemljak što imaš takvog pašu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za sredjivanje masine, ako znas kako se izbija taj zupcanik od faznog lanaca na radilici, i vidim da klipnjaca nema na donjoj pesnici onih sastrane podloski, vjerovatno to tako moze posto sam vidio jos par ljudi tako da su uradili, i ja sam danas odnio cilindar i glavu na obradu pa cemo da vidimo kako je uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 9, 2017 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ova godina generalnog-koletivnog sređivanja agregata u XT sekti! Evo i moj up-date: Stigli svi delovi i nalaze se kod Elvisa na sklapanje. Klip je Prox promera 96mm. Ako sve bude kako treba - motor je spreman za razgibavanje od 25.03 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 9, 2017 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Sto volim kad se masina ovako sija. Kao nova da je. Izgleda da je ova godina generalnog-koletivnog sređivanja agregata u XT sekti! Pa to su te godine. Oko 25. godina doslo vreme jbg. Sledeci ciklus je 2042. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 9, 2017 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ova godina generalnog-koletivnog sređivanja agregata u XT sekti! Pa to su te godine. Oko 25. godina doslo vreme jbg. Sledeci ciklus je 2042. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Mart 11, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Sic mi presvukao cale nije bas kako je ocekivano ali dobro je ispao, a i prenos mi je stigao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 13, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam ranije vidjao ovaj motor na forumu, ali ima li ko kakve blize informacije o njemu? https://www.polovniautomobili.com/motori/9054019/yamaha-xt-600-2kf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 13, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bivsi motor od Ugca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Mart 13, 2017 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam ranije vidjao ovaj motor na forumu, ali ima li ko kakve blize informacije o njemu? https://www.polovniautomobili.com/motori/9054019/yamaha-xt-600-2kf Prodaje ga Ilija, moj drugar, dobra kupovina. Bivsi motor od Ugca. Bas tako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam ranije vidjao ovaj motor na forumu, ali ima li ko kakve blize informacije o njemu? https://www.polovniautomobili.com/motori/9054019/yamaha-xt-600-2kf Motor je kod mene, a i kod Ilije uvek bio maksimalno odrzavan. U fazonu sedi i teraj do... Mongolije. Veliki pozdrav za sektase! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 15, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na informacijama! Ali dok sam ja ubedio kuma da ne sme propustiti ovaj motor, Yamaha otisla kod drugog. Jutros je zvao, motor sinoc prodat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 15, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan to tako ide , ja sam pratio oglas oko 2 meseca se sigurno prodavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 15, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je. Stvarno je bio mehinaicki u izuzetnom stanju, a plus nosio brdo dodatne opreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Mart 15, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Odeeeee...neka je sa srecom novom vlasniku, a u Kraljevo ce valjda opet doci neki 2kf P.S. Dugo se prodavao imali su svi vremena da pogledaju i pazare Ugac, pravicemo opet neke trgovine sa mladjim i modernijim motorima, ali ce ovaj XT uvek biti zapamcen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 15, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg... Mi smo ga prekjuce videli (kad sam i pitao ovde), a on juce ode. Nije bio sudjen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Odeeeee...neka je sa srecom novom vlasniku, a u Kraljevo ce valjda opet doci neki 2kf P.S. Dugo se prodavao imali su svi vremena da pogledaju i pazare Ugac, pravicemo opet neke trgovine sa mladjim i modernijim motorima, ali ce ovaj XT uvek biti zapamcen Možda je Pirot poznat po peglanim kobasicama i Afrikama ali je zato Zaječar poznat po Gitarijadi i XT mašinama :D Ugacov XT došao u Zaječar Znam čoveka, ako bude sve kako treba vozićemo se zajedno koliko sledećeg vikenda ps. A uskoro još jedna XT će se vratiti u grad Zaječar, pa ćemo sada da ih imamo preko 20 XT mašina Predlažem da u Zaječaru i napravimo godišnje okupljanje ove godine 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Odeeeee...neka je sa srecom novom vlasniku, a u Kraljevo ce valjda opet doci neki 2kf P.S. Dugo se prodavao imali su svi vremena da pogledaju i pazare Ugac, pravicemo opet neke trgovine sa mladjim i modernijim motorima, ali ce ovaj XT uvek biti zapamcen Možda je Pirot poznat po peglanim kobasicama i Afrikama ali je zato Zaječar poznat po Gitarijadi i XT mašinama :D Ugacov XT došao u Zaječar Znam čoveka, ako bude sve kako treba vozićemo se zajedno koliko sledećeg vikenda ps. A uskoro još jedna XT će se vratiti u grad Zaječar, pa ćemo sada da ih imamo preko 20 XT mašina Predlažem da u Zaječaru i napravimo godišnje okupljanje ove godine Podrzavam i prvi dolazim to bi bilo bas fino.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa - Onda dogovoreno! Elem, ide li neko ove godine u Loznicu? Startna lista - http://www.hardenduro.rs/index.php/startna-lista Ja se nadam da ću da spojim bar dva vikenda da razradim motor i da malo vežbam obzirom da sam zadnji put vozio svoj motor u decembru mesecu ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Sve je spremno - agregat se već sklapa! Veliko hvala firmi Motomax Doo i Zoranu koji je imao razumevanja i izašao u susret da pomogne Enduro klubu Gladne Vrane sa svim potrebnim rezervnim delovima kako bi se osposobio ovaj agregat na najbolji mogući način i nastavio da dalje učestvuje na trkama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa - Onda dogovoreno! Elem, ide li neko ove godine u Loznicu? Startna lista - http://www.hardenduro.rs/index.php/startna-lista Ja se nadam da ću da spojim bar dva vikenda da razradim motor i da malo vežbam obzirom da sam zadnji put vozio svoj motor u decembru mesecu ..... Ja se prijavio.Za sada samo nas dvojica sa xt 600.Šuster vozi novog xt 660 mozda si video na fejsu prodaje Afriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa - Onda dogovoreno! Elem, ide li neko ove godine u Loznicu? Startna lista - http://www.hardenduro.rs/index.php/startna-lista Ja se nadam da ću da spojim bar dva vikenda da razradim motor i da malo vežbam obzirom da sam zadnji put vozio svoj motor u decembru mesecu ..... Ja se prijavio.Za sada samo nas dvojica sa xt 600.Šuster vozi novog xt 660 mozda si video na fejsu prodaje Afriku. Videh nego rekoh da vidim ima još nekog ko bi da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...