Jump to content

Moto Zajednica

fritz

Članovi
  • Broj tema i poruka

    153
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu fritz

  • Rođendan 01.12.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Raška
  • Motocikl
    yamaha xt600

Poslednji posetioci profila

1319 profile views

fritz's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

59

Reputacija u zajednici

  1. Moj xt 3tb motor stoji u garaži ne vozi se,posto imam novi,čeka farbanje i ide na prodaju vrvtn,ako mogu da ti pomognem javi se 069736720
  2. @bocca_bastard realnu cenu za xt-a da nadjemo. Inace mi je Goran iz S Mitrovice narucio taj filter twinair za tt. Zna @baltrekk o kome pricam. Ako treba @lord_oblivion pozvacu ga sutra,pa ce mi tacno reci. Mslm da neko donosi iz Madjarske i kosta 20 evropskih.
  3. Moram da se pohvalim, postao sam ponosan vlasnik xt660z tenere. Ne napustam sektu. Tako da ce stari xt 600 ici na prodaju najverovatnije. @vlaky svaka cast lep motor!
  4. Mslm da je na drugoj slici xt 660R najmladja sestra u nasoj familiji.
  5. Drugari gde ima da se nadje acerbis rezervoar za 3tb ili neki drugi slican, osim na ebayu gde je oko 300$. Ako neko ima kakav za prodaju nek ponudi. Rekao bih da je kod kolege Sumija takav tank.
  6. U vezi zadnjeg amortizera, ja sam na moj 3TB stavio od tenere 3AJ, izgleda da je isti kao na 2KF,naš drug i kolega sa foruma Žuna rastavio 3AJ i prodao vrlo povoljno. To je potpuno drugi motor, fabrički amort ne vredi ni pišljivog boba, em sam ja težak em nosim dosta prtljaga, imao sam ture od po 7 dana npr Kosjerić pa Stara Planina, pa onda Bosna 1500 km za 3 dana( morao sam malo da se pohvalim). Na offu sa tim prtljagom mi je udarao zadnji točak u blatobran, sad je to druga priča. Nabavio jos jedan set točkova od 2KF i na proleće mu stavljam zadnju 18icu. Prepisujem sve od kolege Baltrekka, i onda još progresivne opruge napred, i to je to. Tako da će biti pravi adv motor.
  7. Kakvo veče,svaka čast. Imam samo jednu zamerku treba bar dva puta godišnje da orgaizujete kad vam ovako dobro ide!
  8. Računaj mene, ovo sto budžimo kod nas vec mi dva puta pucala ove godine. Doduše kod ručice ali opet nije to to.
  9. Ovo je slika sa foruma 2kf
  10. Ja dolazim vrvtn u Kosjerić 4-og avgusta pa ce proverimo, svratim do tebe ako si u Užicu.
  11. Kako su meni objasnili zagreješ motor na radnu temperaturu, onda sačekaš 5 minuta i izmeriš. Motor treba da stoji uspravno i na ravnom i ne zavija se čep kad se meri. .
  12. Zaboravih u vezi sajli Siniša Ruzveltova ulica u bgdu,bajker i čovek skroz na mestu, meni uradio sajlu kvačila sa sve božirima za 700-800 din, naravno odneseš staru. To su mi reko Zex Promoto iz narandžaste ekipe ,kad su naše nove ovako skupe mogu da mslm za ktm koliko košta,oni rade kod njega.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja