Jump to content

Moto Zajednica

Ilicbrother

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ilicbrother

  • Rođendan 10.12.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kraljevo
  • Motocikl
    Yamaha XT 600 2kf

Ilicbrother's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. AKo nekome zatreba! https://www.polovniautomobili.com/moto-oprema/9830655/unutrasnja-guma
  2. Odeeeee...neka je sa srecom novom vlasniku, a u Kraljevo ce valjda opet doci neki 2kf P.S. Dugo se prodavao imali su svi vremena da pogledaju i pazare Ugac, pravicemo opet neke trgovine sa mladjim i modernijim motorima, ali ce ovaj XT uvek biti zapamcen
  3. Manual nadjen zahvaljujuci clanu Andreja! Hvala drug!
  4. Ne mogu da nadjem nigde manual, to je problem A prekida varnicu, ne kasni.
  5. Nije nije smesa, zato sto smo majstor i ja sve probali, kasno baca varnicu pa pali tek u auspuhu. Probacu kod nekoga da proverim da li su namotaji u redu, ako nadjem nekog da zna. a kako znas da kasno bacA VARNICU...JESTE LI PROVERAVALI STROBOSKOPOM ili napamet... Stroboskopom, vidi se lepo da kada podizes broj obrtaja prekida, nema ujednaceno svetlo. A i na leru se desi da prekine.
  6. Da li ima neko mere otpora za namotaje i pik up za Yamahu xt 600 2kf? Treba mi da bih proverio da li je sve ispravno i u granicama.
  7. Nema vode sigurno, jer sam rezervoar i karburator cistio. Voleo bih da je do toga.
  8. Pa ne znam, mislim da je uzubljeno sve kako treba, jer do sada nije pravio problem.
  9. Nije nije smesa, zato sto smo majstor i ja sve probali, kasno baca varnicu pa pali tek u auspuhu. Probacu kod nekoga da proverim da li su namotaji u redu, ako nadjem nekog da zna.
  10. Sve ostalo je provereno i 100% ispravno, jos su samo namotaji ostali. Svedeno je na to.
  11. Pozdrav svima. Imam problem sa namotajima na Yamahi xt 600 kf, makar mislim da je to problem. Kasno baca varnicu, ne baca kad treba, puca iz auspuha pa ga usijava (izbacuje vatru). Da li neko zna koliki treba da bude otpor, kako da se izmeri ili neko drugo resenje? Motor pali iz prve radi normalno, ali ne moze da se usteluje rad. Kada se dodaje gas motor pocinje da trokira i da puca i nikako da slozi normalan rad. Hvala unapred na pomoci.
  12. A koji su tacno srafovi za stelovanje smese? To me buni, na karburotaru imam odozdo i sa jedne i sa druge strane po dva srafica...da li je to to? Ili je neki drugi sraf...?
  13. Hvala na pomoci, probacu da nadjem to na forumu.
  14. Da li moze neko da mi pomogne kako da nastelujem paljenje na Princu, zato sto sam izvadio prigusivace iz auspuha i sada malo slabije vuce... Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja