RankoBg87 7617 Napisano Maj 14 Ne silazi, 3366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da bude prohromska zica da ne bi korodiralo tu. Ne znam kako se motori ponasaju ali ja bi skinuo kleme ako se vari na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 70 Napisano Maj 14 U prolazu, 63 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne znam gde da postavim pitanje. Zanima me sutra kod arene sto ce biti okupljanje mk srpski vukovi Jel to ćaci skup ili? Jer sam hteo da se prosetam mada neki kazu caci prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 184 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, RankoBg87 je napisao: Da bude prohromska zica da ne bi korodiralo tu. Ne znam kako se motori ponasaju ali ja bi skinuo kleme ako se vari na motoru. Da, to sam vec video za kleme, je l to dovoljno sto se tice zastite svih delova elektronike na motoru? Ne znam moze li prohromska zica, mislim da je nosac, kao i ram, od celika valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7617 Napisano Maj 15 Ne silazi, 3366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad raskacis akumulator to je to. Ako je obican celik onda ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14593 Napisano Maj 15 Ne silazi, 1475 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan I sa raskačenim akumulatorom pazite gde postavljate masu. Masu za zavarivanje postaviti što bliže mestu zavarivanja i po mogućnosti na deo koji se zavaruje da kojim slučajem masa ne bi prošla kroz instalaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23729 Napisano Ponedeljak u 13:52 Integrisan, 7673 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko: koja je najbolja ONLINE prodavnica moto guma u Srbiji? Sta smatram pod najboljom: - najveci izbor - najsveziji dotovi - dobar lager Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 3 Napisano Ponedeljak u 20:12 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorcyclist je napisao: Kratko: koja je najbolja ONLINE prodavnica moto guma u Srbiji? Sta smatram pod najboljom: - najveci izbor - najsveziji dotovi - dobar lager Ja sam pre 7 dana uzeo Michelin Road 6 gume od ovih iz Subotice Xmoto, oni su imali najbolju cenu od svih (50+ evra je skuplje svuda). A koliko znam mogu da nabave i ono sto nemaju na sajtu, tako da moj glas ide za njih sto se tiče cene. I da DOT prednje gume 0126, zadnje 0826, tako da je svež dot na obe gume, 2026 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3124 Napisano Ponedeljak u 20:32 Drug član, 1391 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li dobio fiskalni račun? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 3 Napisano Ponedeljak u 20:39 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, vasa.93 je napisao: Jesi li dobio fiskalni račun? Nisam dobio fiskalni račun. Nije bilo tih guma na sajtu, pisao sam im na viber i rekli su da mogu da nabave i poslali kroz par dana. Ne znam da li se dobija fiskalni ako naučiš preko sajta. Ovo mi je prva kupovina kod njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3124 Napisano Ponedeljak u 20:47 Drug član, 1391 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ništa drugo nisi poručivao preko sajta? Tj. nikad za bilo kakvu kupovinu online nisi dobio fiskalni račun? Nebitno kako si poručio, da li preko sajta ili preko goluba pismonoše, fiskalni račun moraš da dobiješ da bi mogao da ostvariš svoja potrošačka prava. Ovako…ne daj Bože da treba da ostvaruješ bilo kakva prava. U pitanju su šverceri koji rade i prodaju robu na crno. Tebi dođe 50€ manje, a oni zarade i više nego što bi zaradili da tebi to prodaju legalno… Nebitno, u ovom slučaju deluje da si ti prošao dobro. Ljudi obično sa njima imaju vrlo vrlo vrlo loša iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 3 Napisano Ponedeljak u 20:54 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poručujem online sve i svašta, dobijao sam račun, nego je ovo prva kupovina kod njih. Nisam znao da su ljudi imali problema sa njima. Nisam ni znao da posluju na crno, ali sam pretpostavio kad su mi stigle gume bez fiksalnig. Kakvih problema su imali sa njima? Mislio sam i neke čizme da porucim preko njih, nema ih na drugim sajtovima/prodavnicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3124 Napisano Ponedeljak u 20:57 Drug član, 1391 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti link do teme pa procitaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23729 Napisano Ponedeljak u 21:03 Integrisan, 7673 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, MiletaM said: Ja sam pre 7 dana uzeo Michelin Road 6 gume od ovih iz Subotice Xmoto, oni su imali najbolju cenu od svih (50+ evra je skuplje svuda). A koliko znam mogu da nabave i ono sto nemaju na sajtu, tako da moj glas ide za njih sto se tiče cene. I da DOT prednje gume 0126, zadnje 0826, tako da je svež dot na obe gume, 2026 godiste. Od njih ni da je dzabe. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 3 Napisano Ponedeljak u 21:07 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Motorcyclist je napisao: Od njih ni da je dzabe. Jbg kasno sad, ne bih ni uzimao preko njih da sam video sve ovo ranije. Gume nisam montirao jos, nadam se da je sve u redu sa gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23729 Napisano Ponedeljak u 21:13 Integrisan, 7673 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije zbog guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 3 Napisano Ponedeljak u 21:16 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Ma nije zbog guma... Jasno mi je zasto si to rekao, videh sad da je ćaci taj lik sto drzi xmoto, nego nadam se da je sve u redu sa gumama da ne moram da se ganjam sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23729 Napisano Ponedeljak u 21:18 Integrisan, 7673 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako da me interesuju više portali IPG, Motogume, Kemoimpex itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10090 Napisano Ponedeljak u 21:29 Drug član, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, MiletaM je napisao: Jasno mi je zasto si to rekao, videh sad da je ćaci taj lik sto drzi xmoto, nego nadam se da je sve u redu sa gumama da ne moram da se ganjam sa njima. Sad brzo montiraj, i u subotu na Slaviju da okadiš gume i dobiješ oprost. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4478 Napisano Utorak u 04:44 Drug član, 1171 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I obavezno da mu pošalješ sliku gdje mu se nalazi proizvod! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12049 Napisano Utorak u 05:22 Hronični Motociklopata, 7891 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Tako da me interesuju više portali IPG, Motogume, Kemoimpex itd. Ja sam uzimao preko IPG, sve ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 3 Napisano Utorak u 10:48 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, DraganNS je napisao: Sad brzo montiraj, i u subotu na Slaviju da okadiš gume i dobiješ oprost. To obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 69 Napisano Utorak u 17:28 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kratko: koja je najbolja ONLINE prodavnica moto guma u Srbiji? Sta smatram pod najboljom: - najveci izbor - najsveziji dotovi - dobar lagerJa sam pre par meseci uzeo na autogume.rs . Tu sam našao da ima Metzeler roadtec 01 se. Dot prednje 1625 , dot zadnja 4424.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 55 Napisano Utorak u 20:16 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Ja sam kupio preko eplaneta sajta, bile najpovoljnije a dot ekstra svez. Kad su mi stigle gume, na otpremnici je pisalo da su ih preuzeli od baki doo a bile su jeftinije nekoliko hiljada od bakija. Tako da mozda nije lose pogledati sta ima na eplaneti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2963 Napisano Utorak u 21:14 Drug član, 1287 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Valsorim said: @Motorcyclist Ja sam kupio preko eplaneta sajta, bile najpovoljnije a dot ekstra svez. Kad su mi stigle gume, na otpremnici je pisalo da su ih preuzeli od baki doo a bile su jeftinije nekoliko hiljada od bakija. Tako da mozda nije lose pogledati sta ima na eplaneti Ja sam takodje jednom nasao na eplaneti bas povoljne i zvao ih, proveili dot, bio mlad i sve super, ja narucim odmah... i posle par dana kao "nema na stanju" pokupio neko njihov... a pricali telefonom, gledali dot u magacinu, ja narucio dok smo pricali odmah... pizde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7471 Napisano Utorak u 23:29 Drug član, 2919 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan A na dnu teme baner naseg kolege sa foruma! Bar kod mene. On 18. 5. 2026. at 23:29, DraganNS je napisao: Sad brzo montiraj, i u subotu na Slaviju da okadiš gume i dobiješ oprost. S obzirom na danasnju situaciju koju smo srecom resili, računaj da ce i novo motorče u subotu moći za BG. Prepadoh se danas kad si stigao, najiskrenije, a pricam ti sta je bio problem kad dodjes da preuzmes. Ostatak resavamo, samo nam gorepomenuti kolega ciji baner gledam dolazi u cetvrtak cim otvorim "na kratko". Desilo se nikada! Supruzi sam rekao da uzme slobodan dan. Makar iz postovanja sto vozi auto koji pazarih od njega. (Kakvo opravdanje sto par sati *enjamo o motorima uz kafu, klopu i jednom se desilo uz Pivu! ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...