Jovan Ristic 5795 Napisano Maj 21 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, živke je napisao: @Jovan Ristic toplo preporučujem da je isprobaš, olakšaće ti merenja puno, a možeš da dodaš i međuubrzanja kao standard recimo - to je zapravo ono što nam je najbitnije u svakodnevnoj vožnji. Pozdrav Probaću, dodatne informacije nikad nisu na odmet. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1725 Napisano Maj 22 Drug član, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/20/2025 at 9:50 PM, Motorcyclist said: Odg su mi detaljno na fb poruku, opsirno i uverljivo Moze slanje, moze poseta u Zr i rad na licu mesta, o materijalima itd. To mi se najviše dopada, dođeš do njih i za četiri sata završe sedište. Prošetaš po gradu i gotovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 69 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu nabavim delove za kawasaki vulkan vn800 tacnije zadnje paknove...ima li kod nas...znam da ima u Lousu ali.mislim.na kod nas ovde u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11069 Napisano Maj 22 Hronični Motociklopata, 7569 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš taj potrošni materijal u svakoj radnji u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 69 Napisano Četvrtak u 17:07 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao: Imaš taj potrošni materijal u svakoj radnji u Srbiji Kojoj to svakoj..ne trazim plocice nego paknove..al hajd nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11069 Napisano Četvrtak u 18:14 Hronični Motociklopata, 7569 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imas gomilu radnji koje rade ferodiranje pakni, odneses i urade ti. Pogotovo tamo u i oko BG-a , Google je majka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 197 Napisano Ponedeljak u 20:29 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zastita za menjac sa temuaStiglo danas, pa me interesuje da li neko koristi ovo, vredi li da secem staru sa menjaca, ne mogu da je skinem nikako?Mislim da sam negde procitao da neko od kolega koristi, ali ne mogu da se setim.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12062 Napisano Ponedeljak u 20:48 (promenjeno) Drug član, 1689 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim na Banditu godinama i fenomenalna je! Nsam sekao originalnu gumu nego sam je svukao uz pomoć sapunice, malog šrafcigerčića i malo strpljenja... Promenio juče u 07:52 član bajker71 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7830 Napisano Ponedeljak u 21:04 Drug član, 3160 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Čemu to služi, osim da ostavi veću fleku na patici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8462 Napisano Ponedeljak u 21:07 Drug član, 1761 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja. Ne prlja obuću, a i udobnije je šaltanje naviše. Placebo je čudo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 158 Napisano Ponedeljak u 21:19 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Postoje li neke dobre gume za Keeway Speed 125? Da nisu Kendine, jer imam traume od njih još dok sam ih na bajsu imao. Za motor nisu ništa bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7405 Napisano Ponedeljak u 21:27 Drug član, 2102 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi skinuo katalizator i stavio protocnu cev da motor prodise, da li bi imao problem na tehnickom sa izduvnim gasovima i sa policijom kako kod nas tako i u inostranstvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16228 Napisano Ponedeljak u 21:46 moto merkat °°, 4995 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex kod nas ne jer se ne mere izduvni, inostranstvo zavisi, istok ili zapad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...