the_doctor 7760 Napisano Januar 28 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Niko? Ni neki sličan, samo sa je dupli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10156 Napisano Januar 29 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 1. 2024. at 20:22, the_doctor je napisao: Drugari, Ima neko ovakav prekidač viška? O'š ovakav? Dupli, na gur, ne preklop. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7760 Napisano Januar 29 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Opala! Može Koliko parica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10156 Napisano Januar 29 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, the_doctor je napisao: @shoyyka Opala! Može Koliko parica? Nula dinara, a može i u evrima! Nego ovaj prekidač se navlači na korman, ne može drugačije,izliven... Ako hoćeš daj na PP adress... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7760 Napisano Januar 29 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka E bre. Baš mi se ne da. Ne odgovara ta opcija montaže. Hvala kao da si pomogao onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10156 Napisano Januar 29 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Januar 29 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, bre, skupo mu, a neće da kaže... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Januar 29 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve.Imam dva pitanja.1. Da li se preporucuje pranje karburatora u ultrazvucnoj kadi? Pali motor sve ok, ali mislim da se nikad prao nije, pa bolje sad nego u sred ljeta.2. Da li treba da ga rasklopim cijelog pa ubacim u ultrazvucnu kadu, ili moze onako citav da se ubaci?Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 29 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, _funjara__ je napisao: Pozdrav za sve. Imam dva pitanja. 1. Da li se preporucuje pranje karburatora u ultrazvucnoj kadi? Pali motor sve ok, ali mislim da se nikad prao nije, pa bolje sad nego u sred ljeta. 2. Da li treba da ga rasklopim cijelog pa ubacim u ultrazvucnu kadu, ili moze onako citav da se ubaci? Sent from my iPad using Tapatalk Što bi to radio ako je sve okej? Ako ne trokira, ako ne varira ler ili bilo šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Januar 29 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa desava mi se da nekad upali iz prve (kad je hladan skroz) a nekad moram gas da mu dodajem, posle duge voznje dok je vruc upali odma, cim odstoji neko vrijeme pali sa dodavanjem gasa. Ponekad na ler nemirno radi a ponekad bas fino, svakako drug mehanicar za auta ima ultrazvucnu, samo ne znam kako je bolje da se to odradi, sa rasklapanjem ili onako cijeli da se spust u kadu?Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Januar 29 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec nesto hoces da ocistis skini lonce samo i operi ga ili vise njih, ne znam koliko ih imas. Tu se u glavnom natalozi necistoca, pa onda uleti u dizne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 29 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, _funjara__ je napisao: Pa desava mi se da nekad upali iz prve (kad je hladan skroz) a nekad moram gas da mu dodajem, posle duge voznje dok je vruc upali odma, cim odstoji neko vrijeme pali sa dodavanjem gasa. Ponekad na ler nemirno radi a ponekad bas fino, svakako drug mehanicar za auta ima ultrazvucnu, samo ne znam kako je bolje da se to odradi, sa rasklapanjem ili onako cijeli da se spust u kadu? Sent from my iPad using Tapatalk Frende, to je skroz normalno, kad je hladan, koristi saug, ne dodaješ gas i to je to. Eventualno možeš skinuti čašice kao što je @Bigor napisao Opereš sa Carb cleanerom, manol ima odličan Sipaš neki aditiv u rezervoar za dizne i cepaj Kad nije pokvareno, ne popravljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Januar 29 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako baš želiš da opereš, rasturi komplet, kupi set dizni i membrana za reparaciju, odnesi da ti to sinhroniziraju I imaš "nove" karbove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je maxi scooter, ima automatski sauh i neki senzor na karb. Sta su tacno "čašice"? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Januar 30 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: Hocu da skinem prednja kljesta, ne dopada mi se vise sto su crne boje, izgledaju mnogo mala, hocu da ih farbam u boju magnezijuma, kao sto su stapovi (i ujedno da ih repariram i preventivno zamenim gumice) Kako da skinem boju sa njih, peskiranjem ili ne, i da li da ih farbam ili plastificiram? Promenio Januar 30 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6173 Napisano Januar 30 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima u farbarama ona tecnost za skidanje boje. Ako se odlucis za farbanje onda nikako sprej nego cetkicom. Inace… za prvu polovinu februara najavljuju 15 stepeni, ne diraj nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Januar 30 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, BokyBoy said: Jedno pitanje: Hocu da skinem prednja kljesta, ne dopada mi se vise sto su crne boje, izgledaju mnogo mala, hocu da ih farbam u boju magnezijuma, kao sto su stapovi (i ujedno da ih repariram i preventivno zamenim gumice) Kako da skinem boju sa njih, peskiranjem ili ne, i da li da ih farbam ili plastificiram? Plastifikacija je bolje rešenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Januar 30 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ima u farbarama ona tecnost za skidanje boje. Ako se odlucis za farbanje onda nikako sprej nego cetkicom. Inace… za prvu polovinu februara najavljuju 15 stepeni, ne diraj nista Hvala za savet, znam za foru, i na autu sam radio cetkicom i postojanije je nego sprejem. Ih, ja dotle planirao da zavrsim uveliko, to do ponedeljka gotovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Januar 30 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A kad će se vozimo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Januar 31 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Imam blic pitanje. Novajlija sam u svetu vecih motocikala pa me zanima jedna stvar. Motocikl je na centralnom stenderu, pritisnem kvacilo i ubacim u prvu brzinu. Jel normalno da se zadnji tocak okrece i da brzinomer pokazuje 8km/h? Potrebna je odredjena sila da bi se tocak zaustavio nogom( ili rukom) ali kada se zaustavi onda treba manja sila da bi se idrzalo da se ne okrece. Inace, kada se motor spusti na tockove, sa pritisnutim kvacilom, i u prvoj brzini, ne krece napred, krece napred tek kada se pusta kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Januar 31 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moj isto vrti dok ne zagreje (kad je na višim obrtajima), čim dostigne radnu i spusti ler, točak miruje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Januar 31 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Moj okrece zadnji tocak na leru, i sa kvacilom i bez, kada je na stenderu, zaustavis ga jednim prstom, pustis, on nastavi da se okrece lagano, mislim da je to normalno. Promenio Januar 31 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9610 Napisano Januar 31 (promenjeno) Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve normalno. Promenio Januar 31 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Januar 31 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Februar 7 (promenjeno) Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika između dielektrične masti i kontakt spreja? Šta svrha jednog a šta drugog? Kako se koristi dielektrična mast, da li je ok sve kontakte koji su izloženi samo napuniti ovom mašću? Koju koristite? #zzz# Promenio Februar 7 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...