mick 4545 Napisano pre 8 sati Drug član, 2877 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, živke je napisao: Hvala svima na odgovorima ! @mick nije problem na off u, manje su brzine i mnogo se više radi, tamo je problem znojenje, koliko god da je hladno Nego sam pitao zbog toga što vidim da mnogi ljudi izbegavaju grejače ako voze off, zbog oštećenja. p.s: Koliko vidim ove fabričke imaju samo on / off . https://unclewang.net/products/450mt-heated-handles?_pos=2&_sid=8197408a9&_ss=r Onda slobodno uzmi Koso i završićeš priču...baš su se dobro pokazale, imaš 5 nivoa jačine zagrevanja. Da sam ostao na SVT-u definitivno bih menjao fabričke za Koso. Što se tiče oštećenja...realno nema šta da oštetiš jer nije baš da voziš hard enduro bez zaštite volana, samo lepo zaštiti instalaciju koja ide od ručica prema ramu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4545 Napisano pre 8 sati Drug član, 2877 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, doktor je napisao: Koristim Oxford na Teneri, ima 5 stepeni jačine, nikada nisam uključio preko 3, bukvalno greje ubija. Inače, koristim ih vrlo često i u sred leta...volim da vozim u letnjim rukavicama, pa kada se ode visoko u planinu, posebno uveče, baš prija toplota na dlanovima...kao da odatle prožima čitavo telo. Ne da prija neeegoooo spasava još u kombinaciji sa grejanjem sedišta....ohohooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1568 Napisano pre 8 sati Drug član, 1273 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao na BMW-u fabričke i meni to nije imalo smisla nikakvog. Ne znam u kombinaciji sa štitnicima ručki kako je jer ih nisam imao. Bez njih, što se mene tiče, nema smisla stavljati grejače ručki. Ovi mufovi. Naravno da sam imao i njih To je super rešenje što se tiče zaštite ali..... Problem je fiksacija istih. Stalno se nešto pomeraju, ne vidiš tastere ispod njih, pritiskaju polugu kočnice (pa svitkaš)....itd. Prosto su me nervirali. Možda kada bi na guvernalu bili oni uski štitnici ručki pa da se preko njih montiraju mufovi. Ili da se kupe oni mufovi koji mogu da se fiksiraju na ručke šrafom kod tegića kormana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 161 Napisano pre 7 sati (promenjeno) U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekih 10ak dana ugradjene Koso, kupljene u Louis. Imaju 5 nivoa grejanja. Vec na drugom stepenu jako lepo greju dlanove, i utisak mi je da brzo pocinju da greju. Koristicu ih u kombinaciji sa Acerbis zimskim rukavicama. Sada kada su ove temperature oko 10 stepeni, koristim samo rukavice i sve je ok, mada treba uzeti u obzir da su to gradske voznje koje ne traju vise od 20ak minuta. Promenio pre 24 minuta član Milomir83 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7540 Napisano pre 7 sati Drug član, 1589 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Problem grejaca rucki, sto ne greju vrhove odn prste na polugama kvacila i kocnice. Postoji opcija da se i to greje, al se s tim niko ne zeza. U svakom slucaju grejaci bilo rucica ili sedista pomazu dosta. Stitnici rucki takodje sprecavaju gubljenje toplote sa ndlanica i prstiju... Najcesci prekidi u radu grejaca rucica su na samom ulazu zica u rucicu. Tu ako se pocupa... Druga ostecenja moraju biti teza da bi pokidali same grejne zone zalivene u gumu. Grejace bez podesavanja temperature bih izbegavao. Ili su prejaki ili preslabi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2849 Napisano pre 6 sati Andragog, 5426 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaju puno struje.... potencijalni problemi u najavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7710 Napisano pre 5 sati Drug član, 2203 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Treca i mozda najbolja opcija su rukavice sa grejacima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6060 Napisano pre 3 sati Advanced Member, 2255 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Grejane rukavice treba svaki put povezivati na instalaciju. Meni to deluje kao mnogo cimanja, mada sigurno bude lep osećaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17217 Napisano pre 3 sati Integrisan, 9647 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dosta godina vozio sam od snega do snega. Prvo sam kupio dobre rukavice ali opet prsti su ti koji se uvek smrznu. Resih da dodam ručice sa grejačima. Super pije vodu 15-20min, posle toga opet pocinje da bude ladno. Spas pronadjoh kad sam muf dodao. Muf (Held) u kombinaciji sa grejanim ručicama je vrh jer tad ne trebaju debele moto rukavice. Vozio sam u najobicnijim zimskim onim tankim civilnim. Ma idi....nikakva zimoca, ne smeta za prekidače jer je ugodjaj fin jer su tanke. Moja preporuka je za tu kombinu, muf + grejane ručke i nema zime. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1982 Napisano pre 3 sati Никад не једи жути снег!, 852 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan +1 за Косо са Луиса... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6499 Napisano pre 1 sat Nemanja Stojanović, 1782 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao Koso i na NC750 i na 450MT, odlična stvar, ali mora da se ima i štitnik zbog vetra. Mufove sam imao Givi, nisu mi se svideli jer su blokirali dugmiće na MT. Ali kombinacija dobre rukavice + grejači + štitnici su sasvim dovoljni i na 3-4 stepena za duže vožnje. Ispod te temperature ti i ruke više nisu glavni problem svakako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...