zagor-te-nei 33 Napisano Novembar 9, 2023 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Gile je napisao: Zagore, ponuda i dalje vazi, a moj motor ces da prodas mnogo lakse nego Morinija. ;-) Imam te u vidu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 48 Napisano Novembar 19, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna, jer ima test vozilo ovog motora kod dobavljača. Ozbiljno sam se naložio kako izgleda da ga kupim. Ali bi prvo da ga provozam, probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2141 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja. Ima.Poslato iz Euro Sumar-a 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 106 Napisano Decembar 3, 2023 U prolazu, 51 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o kupovini MM X-Cape 650 na startu sezone 2024? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Decembar 3, 2023 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bolje sad pazari, mozda bude neki zimskih popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2141 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Airbourne Rocker said: Šta mislite o kupovini MM X-Cape 650 na startu sezone 2024? Što se mene tiče, ako si se zagrejao za X Cape javi se na tel: 062 25 36 25 ( Slobodan). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1442 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 814 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan A ako sam se ja zagrejao? Jel i ja da se javim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2141 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."Što će reći, ja bi radije da prodam dva X Cape-a, nego jedan Poslato iz Euro Sumar-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wlayco_apatiner 1 Napisano Decembar 4, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja sutra da pogledam jedan, i ja sam se zagrejao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7969 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, slobasuper9 je napisao: "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti." Što će reći, ja bi radije da prodam dva X Cape-a, nego jedan Poslato iz Euro Sumar-a ...jer "bolje je biti ceo život bogat nego jedan dan siromašan"! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5305 Napisano Decembar 4, 2023 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Da dam mali update za X Cape, nikako da stignem. Pre par meseci sam uzeo na još par dana i odvalio još nešto preko 1.000 km. Čisto da vidim u kakvom je stanju posle ko zna koliko vozača. Ponovo sam se lepo navozao i ponovo me oduševio. Stigao sam svugde, obišao svašta. Motor se ponaša isto kao i kad sam ga prvi put uzeo. Jadničak je doživeo i pad neposredno pre nego ću uzeti, neko ga je ispustio, iskrivio polugu kočnice, ispravio sam to u servisu i nastavio da vozim. Taj demo primerak je prošao baš puno maltretiranja i još uvek je živ. Toliko o izdržljivosti. Epizoda kojom se ne ponosim na X Cape-u je kad sam jurio u urgentni da budem uz druga, vozio sam koliko može, mislim ad je išao oko 180 ili blizu 180 Zauvek će mi ostati žao što ove godine nismo uspeli da ga uzmemo kao redakcijsko vozilo. Hvala Euro Sumaru što su mi svaki put dali da ga arčim i vozam. Tri puta sam ga ove godine uzimao na vožnju i svaki put sam se osećao kao da taj motor vozim godinama. Ako bi me neko pitao da rezimiram X Cape i uporedim, rekao bih: Tenere za mnogo manje para. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagor-te-nei 33 Napisano Decembar 4, 2023 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Jovan Ristic je napisao: Tenere za mnogo manje para. .... ili Versys 650 sa boljim ogibljenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 48 Napisano Januar 1 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам прилике да видим уживо мотор и могу рећи да изгледа као КОНКОРД. У бело црвеној варијанти , види , ГРМИ што кажу клинци данас.. Ускоро ћу и да га можда пробам, па јављам утиске. Али стварно за Строма 650 и Версиса и НЦ750 и остале у тој класи на дизајн и изглед је 2 класе изнад. Мени. Бар овај бело црвени. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 1 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Gija je napisao: Имао сам прилике да видим уживо мотор и могу рећи да изгледа као КОНКОРД. У бело црвеној варијанти , види , ГРМИ што кажу клинци данас.. Ускоро ћу и да га можда пробам, па јављам утиске. Али стварно за Строма 650 и Версиса и НЦ750 и остале у тој класи на дизајн и изглед је 2 класе изнад. Мени. Бар овај бело црвени. juše prošao jedan beli sa bg tablicama po fruškoj gori,ovaj morini pa onda iza neki dukatiji po lepoti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1237 Napisano Januar 3 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 1/1/2024 at 1:35 PM, sasa ns 1 said: juše prošao jedan beli sa bg tablicama po fruškoj gori,ovaj morini pa onda iza neki dukatiji po lepoti Motor je PRELEP (meni, a druge nisam pitao) ali je za moj ukus anemican. Vozio sam motore od 45ks koji su daleko zabavniji od njega (ako kapirate sta hocu da kazem) , nije mi imperativ da motor mora da puca od snage - ali MORA da ima malo svog "karaktera" , da bar malo pokaze zube. Ovde je sve upeglano do te mere da ni Honda nemoze tako linearan motor da napravi. Ide, vuce, dodje do 170 na pravcu - ali sta se desilo u medjuvremenu - NISTA . I pored svega toga - KUPIO BIH GA !!! Jednostavno mi je prelep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1442 Napisano Januar 3 Drug član, 814 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan O tome je bas pre neki dan pisao kolega Slovenac koji ih prodaje inace koliko sam shvatio. Kaze da je idealno staviti prednji lancanik sa jednim zubom manje. Malo ce izgubiti na brzini ali ce dobiti na agresivnosti. Nisam probao motor inace, samo prenosim iskustvo. A zbog izgleda mi je na vrhu liste zelja za novi bajk. Bela kombinacija boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Januar 3 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki u malo drugacijim bojama Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1442 Napisano Januar 3 Drug član, 814 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Januar 3 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam negde vec pisao. Evo sada 7500 za malo preko godinu dana. Prvi motor koji posedujem. Utisci izuzetno pozitivni! Mozda mi zafali snage pri nekim jacim preticanjima. Sve ostalo sjajno! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 48 Napisano Januar 4 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Gile je napisao: O tome je bas pre neki dan pisao kolega Slovenac koji ih prodaje inace koliko sam shvatio. Kaze da je idealno staviti prednji lancanik sa jednim zubom manje. Malo ce izgubiti na brzini ali ce dobiti na agresivnosti. Nisam probao motor inace, samo prenosim iskustvo. A zbog izgleda mi je na vrhu liste zelja za novi bajk. Bela kombinacija boja. Дај линк да прочитамо то што пише Словенац, се едукујемо мало. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 48 Napisano Januar 4 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 1. 2024. at 16:01, Grnca je napisao: Motor je PRELEP (meni, a druge nisam pitao) ali je za moj ukus anemican. Vozio sam motore od 45ks koji su daleko zabavniji od njega (ako kapirate sta hocu da kazem) , nije mi imperativ da motor mora da puca od snage - ali MORA da ima malo svog "karaktera" , da bar malo pokaze zube. Ovde je sve upeglano do te mere da ni Honda nemoze tako linearan motor da napravi. Ide, vuce, dodje do 170 na pravcu - ali sta se desilo u medjuvremenu - NISTA . I pored svega toga - KUPIO BIH GA !!! Jednostavno mi je prelep И ја исто.. много је леп. И не само леп. Има јако квалитетне компоненте. Реци ми што се тиче вожње у поређењу са V Stromom 650 или NC750 , ako си возио te моделе. .Генерално ми Х Cape , много лепши, и има много бољу опрему, боље кочнице, бољу виљушку, боље осветљење, боље гуме, дужу гаранцију, искрено мислим да је све на страни на ММ, једино је агрегат можда на стани Сузукија, али контам да и овај није непоуздан. Promenio Januar 4 član Gija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Januar 4 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne može biti nepouzdan jer je kopija Kawasakijevog agregata koji se još od 2006 godine proizvodi u raznim modelima, ER-6, Ninja, Versys, Vulkan. Jedina mana mu je, koliko sam skontao, da je pomalo anemičan, Japanci su iz tog agregata izvlačili 70 KS, a Morini 60 KS, što ne mora biti loše jer je mašina bar rasterećena, u teoriji trebalo bi duže da traje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6543 Napisano Januar 4 Ne silazi, 6502 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kada neko kopira pouzdan agregat, apsolutno ne mora da znači da će i kopija biti dugog veka. Ne želim da kudim Morini, već mi pomalo smeta ta retorika...kopija nečega dokazanog, mora da valja...ne mora. Kada su se pojavili prvi kinezi...u svakom smislu...skuteri, baštenske mašine, itd..glavni "adut" trgovaca je bila priča "kopija Honde, Suzukija, Minarelija itd" Koliko je sve to valjalo, mogli su mnogi da se lično uvere. Da su se vremena promenila i to stoji, ali kinesko će ipak morati da se dokaže, tako što će da zadrži vrednost i kao polovnjak...a to će se dogoditi samo ako zaista valja. To što neverovatnom količinom raznih proizvoda preplavljuju svetsko tržište (svačega) i što se to zaista radi donekle u saradnji sa poznatim imenima, ne garantuje apsolutno ništa. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano Januar 13 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da uporedi QJ motors SVT650 sa Moto Morini X Cape 650 (ako je neko vozio, sedeo, video uzivo oba motora), to su mi trenutno 2 moguce opcije za kupovinu, dok nije izasao SVT 650 razmišljao sam o X Cape 650 ali sad sam vise zagrejan za SVT 650 ali opet ne mogu tako lako da se otarasim X Cape 650, po ceni, jačini i dodatnoj opremi deluje mi da je SVT u prednosti, pogotovu po ceni, pa me interesuje mišljenja još ljudi? Hvala Promenio Januar 13 član Krpa31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 95 Napisano Januar 17 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, ako nekome treba imam plasticnu oplatu (masku) rezervoara, desna, za X-Cape 650 Boja je siva sa sve nalepnicama, ima male ogrebotinice (mizarne). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...