Jump to content

Moto Zajednica

NightWalker

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Royal Enfield Meteor 350

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

NightWalker's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

59

Reputacija u zajednici

  1. Hvala brate moj. Zaista jeste lep osecaj. Meteor zaista, za sada, ispunjava moja ocekivanja. Nisam se nadao nekom vrhunskom kvalitetu, nisam se nadao nekim velikim performansama, ali zaista za mene je bas dobar. Moram da podelim jednu stvar, juce kada sam ga preuzeo, stajem na semafor i pored mene staje decko sa belom Yamahom XSR 500 i kaze, "bas lep motor". I naravno, lep osecaj na putu do kuce, bajker iz suprotnog pravca, pozdravlja sa dva prsta, ja uzvracam i pomislim, koliko sam dugo cekao ovaj trenutak.
  2. Braco, evo samo da javim da sam juce preuzeo Meteora i da sam i ja konacno vlastik jednog motocikla. Ispunio sam decacki san, da i ja vozim dvotockasa.
  3. Ja sam platio motor 13.02.2024 u celost, stigao je krajem marta i sada cekam proceduru. A bice onako kako mora biti, sta je tu je, kako kazu, "strpljen spasen".
  4. Za moj su pretprosle nedelje predati papiri za carinu, u proslu subotu sam potpisao ovlascenje za registraciju, cele prosle nedelje nisam dobio nikakav info i evo sada ulazi proces u trecu nedelju. Pa nadam se da ce mozda ove nedelje da ga registruju.
  5. Drustvo, ako mogu jednu digresiju, koliko ste dugo cekali da vam se uradi carina i registracija RE motocikla? U mome slucaju, danas ulazi u trecu nedelju.
  6. Da si ziv i zdrav i u zdravlju i veselju da ga vozis i kada dodje vreme, za bolji da ga zamenis.
  7. Slazem se, kod dobrog poslovanja je najbolje kada kupcu mozes da das tacnu i pouzdanu informaciju. Nekada nesto sto je jeftino ili cak skupo, nije najlosije ili najbolje, vec ono ko ima najbolju, tacnu uslugu, servis, kao i pouzdanu informaciju za kupca. Razumem te Urban i slazem se sa tobo, ja se malo salim na moj racun.
  8. Nije bas brate, bio je 4500€, pa su digli na oko 5100€, pa sada pred sajam spustili na 4800€.
  9. Ma brate, nema veze, to cekanje mi je malo na smirenje Nije meni problem da cekam, ali kada bi makar imao datum siguran kada stize isporuka, a ovako april je pojam od razlike u 30 dana.
  10. Brate moj, ja sam takodje to pitao i kada sam otisao kod Trion-a, kazu da su modeli vec na popustu i da nece biti dodatnih popusta. Ja sam kupio Meteor 350 Fireball, crveni, koji je bio u dolasku sa isporukom sredinom aprila. Cekam da mi stigne, ni oni nisu sigurni kada ce tacno stici motor. E da, cena je bila 4800€.
  11. Drustvo, ja iskreno volim da pazim i da cinim onako kako kaze servisna knjizica i da odrzavam kod ovlascenog servisera dok je u garanciji. 2013 god. sam kupio novog Golfa VI. Na njega sam dobio garanciju 4 godine ili 100000 predjenih kilometara, pa sta prvo dodje. Na tacno 4 godine i 5 meseci, pri 64500 km, mi crkne motor, znaci 5 meseci po isteku garancije. Ovlasceni servis mi je zamenio motor uz naplatu samo za ruke zamene i kucanje novih brojeva, 37500 din. Ja sam sa novi motorom presao jos svega 25000 km i prodao ga, jer sam bio u strahu da se opet nesto ne desi i kupio novi auto. Znam da je novi vlasnik Golfa, dugo bio vlasnik i da je presao mnogo bez ikakvih kvarova. Povucen tim iskustvom, volim da odrzavam i servisiram vozilo onako kako proizvodjac i servis nalazu.
  12. Ja isto imam iskustvo sa zakazivanjem servisa za auto. U Porsche-u kod nas, prvo se niko ne javlja, procedura samo da vam se neko javi moze da traje i po nedelju dana i kada se jave, ceka se termin oko mesec dana. Povucen tim iskustvom, ja odmah kada odradim servis zakazujem sledeci za 9 meseci, jer mi toliko treba da predjem 15000 km. Ovde cu cim uzmem motor, odmah da zakazem i prvi servis. Ali generalno svuda je to isto i svu su manje vise slicni. Nije mnogo bolja situacija ni preko. Ps: da ne bude zamene kada kazem Porsche, vozim inace Seat, ali se odrzava u Porsche-u zajedno sa Audi-jem.
  13. Hvala brate moj. Evo, ali sa stidom ostavljam link YT kanala. Ne zamerite, ja sam samo amater: https://youtube.com/@zbtech33?si=fzfiKfGjw3qK4yoq
  14. Hvala brate moje. Zaista cim sam ga prvi put probao, ja sam se vozio sa osmehom na licu, mnogo mi se svideo. Iskreno taj Tripper mi se svidja kako izgleda, ali vidim da mnogi koji ga imaju na YT, pored ipak drze telefon sa navigacijom. Meni ce Meteor biti prvi motor. Ne racunam sto sam imao skuter od 50 kubika dok sam bio mladji i nisam imao A kategoriju. Prosle godine u septembru sam dobio full A i posle vise testova, odlocio sam se za Meteor. Ima kod mene na YT kanalu, sta sam sve testirao. Imam 43 godine i nekako mi on sa tom cenom (nadam se) nece narusiti kucni budzet, jer imam troje dece. Radim 40km od kuce u jednom pravcu (Batajnica - Lestane) i zelim malo da rasteretim auto, a i ja malo da uzivam.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja