RankoBg87 7481 Napisano Februar 9 Ne silazi, 3344 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da si dobar covek Vozio sam Afriku kratko po kraju i onaj osecaj, to je to, ne treba nista drugo, bice jednog dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9359 Napisano Februar 9 Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na stranu review - ove slike su fantastične! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2515 Napisano Februar 24 Drug član, 1711 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Warren_FlyToRide (@warren.venter61) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,011 likes, 12 comments - warren.venter61 on February 22, 2026: "Nothing like ripping the... Gadnog li zvuka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1986 Napisano Februar 24 Drug član, 1486 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan U jbte....užas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7481 Napisano Februar 24 Ne silazi, 3344 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ko klinci kad voze bajs pa duvaju u flasu ili konzervu da se cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1939 Napisano Februar 24 (promenjeno) Drug član, 1048 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nije bas tako strasno pod gasom . Ali u leru je uzas kada se upali, i trese jako, retrovizori se zamute u leru dok radi. Ovaj sto sam vozao je imao cudan ler, ne znam je l' svaki takav. Nema snagu u leru i gasi se kada se krece sa malo kvacila, verovatno zbog tezine. Mora se bas soidno dodati gas, mogao bi sam Ecu dodati malo gasa kada obrtaji padnu nisko. Mozda i do kvacila, jer je bas tvrdo, neprecizno, jedno 5 puta vise snage treba da se stisne nego na Hondi. Promenio Februar 24 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4190 Napisano Februar 24 BJB Maxi Scooter Club, 1314 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste nepoznavaoci druge dimenzije... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2515 Napisano Februar 24 Drug član, 1711 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Blackened je napisao: Dobro nije bas tako strasno pod gasom . Ali u leru je uzas kada se upali, i trese jako, retrovizori se zamute u leru dok radi. Ovaj sto sam vozao je imao cudan ler, ne znam je l' svaki takav. Nema snagu u leru i gasi se kada se krece sa malo kvacila, verovatno zbog tezine. Mora se bas soidno dodati gas, mogao bi sam Ecu dodati malo gasa kada obrtaji padnu nisko. Mozda i do kvacila, jer je bas tvrdo, neprecizno, jedno 5 puta vise snage treba da se stisne nego na Hondi. Suzuki sam dodaje gas kad pustas kvacilo... Okej je sve, svidja mi se kako se zaljulja kad ga upalis ali zvuk agregata u voznji i generalno mi je bas onako, nikakav. Jako slican 360° parallel twin-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1986 Napisano Februar 24 Drug član, 1486 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, RankoBg87 said: Ko klinci kad voze bajs pa duvaju u flasu ili konzervu da se cuje Zvuči bolje od GS-a 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2515 Napisano Februar 25 Drug član, 1711 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mi sekli parče čaše od jogurta pa na štipaljku da zbice udaraju. Zvucalo bolje od GSa sigurno... 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16965 Napisano Februar 25 Integrisan, 8532 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A to što ima 90% obrtnog maltene od 1500 obrtaja to ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1939 Napisano Februar 25 Drug član, 1048 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Tu nema price, agregat je prejak, cak malo i neprijatno jak. 1. - 2. - 3. brzina 0 do 150kmh, 5.4 sekunde (Africa i Transalp su oko 7.5s). Mora se skroz nagnuti napred i biti uz motor, bas gura telo. Kao teleport je, gde pomislis skoci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9359 Napisano Februar 25 Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Blackened said: Tu nema price, agregat je prejak, cak malo i neprijatno jak. 1. - 2. - 3. brzina 0 do 150kmh, Baš samo ovo i ja pomislio kad sam ga probao, u fazonu kome treba tako jak motor? Još nisam ni imao nameru da testiram ubrzanje, nego onako klasika, kao kad želiš da kreneš sa semafora malo brže ... prva , druga , treća, pogledam - 160. Uh, polako. Uopšte ne osetiš brzinu, nekako sa lakoćom on dođe do te brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4190 Napisano Februar 25 BJB Maxi Scooter Club, 1314 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj, doduše sa R1200GSA vazdušarom koji je dosta slabiji a verovatno i teži. "Ne ide ovo ništa posebno" dok nisam spustio pogled a ono 160kmh umesto 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16965 Napisano Februar 25 Integrisan, 8532 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja čim sam video očitavanje sa dinamometra zinuo sam u grafikon. Ono je primer kakav dvocilindraš treba da bude. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7481 Napisano Februar 25 Ne silazi, 3344 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze drugar, dobro moras da pazis kad hoces da se ispalis, prevrne cas posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2515 Napisano Februar 25 (promenjeno) Drug član, 1711 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ma niko ne spori, ide on ko nevreme i odlican je motor. Jedino zvuk, nekome je to nebitno ali ja volim da slusam dok vozim GS na Estrada (paulo cavalcanti) (@bmwgsroad) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 4,491 likes, 76 comments - bmwgsroad on February 6, 2026: "Este é o som que me... Promenio Februar 25 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...