milomir22 3578 Napisano Novembar 11, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, grafigo said: Pored toga, kada migavac radi svoj posao (pokazuje nameru skretanja) jacina led-ova, ako se istovremeno i koci, nadjacava narandzasto svetlo i jako ih je tesko videti. Slažem se, naročito danju, jer je migavac trakica unutar štopaljke i pozicije koju su stavili u migavce iz ne znam kog razloga, kada su ostavili veliku centralnu štopaljku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Novembar 11, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Jos je nas narod u mentalitetu Golfa 2...Golf 2 je dokaz da sve što se sad trpa u auto nije potrebno ni neophodno jer išo je golf 2 bez svega toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Novembar 13, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bespotrebno mi je poređenje ovog novog GS1300 sa GS Adventure 1250, to je vrvtno namera dilera da nas razuveri u naše stare 1250 ili 1200 da pređemo odmah na 1300, suludo, nadam se da će noviji Adventure 1300 ili 1400 kada izađe biti robusniji i u skladu sa 1250 ADV. Ne bih da komentarišem izgled GS 1300 ali po pričama drugara koji su ga probali utisak je WOW što se ciklistike, agregata i same vožnje tiče, ni ne sumnjam, precenjen, bar po mom mišljenju i većina će ih kupovati ne zbog performansi, lakoće vožnje i tome slično već zbog kompleksa, dokazivanja šta Ja znam čega već u društvu što je idiotski razlog kada je ovaj Motor u pitanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1359 Napisano Novembar 13, 2023 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to sjajno i top masina ali po koju cenu za kupca i sam sam posao da ga probam i rezervisem ali kada sam uporedio i sve stavio na papir uz jos desetak pametnijih glava od mene od kojih pola voze zadnje serije gsa isti dan sam pazario japanca,toliko slicnosti sa njima sa ovom zadnjom serijom a za skoro duplo veci novac.Ovo tek treba da se razradi i da pokaze da su malo mislili i da sacuvaju novcanik kupcu al mislim da taj film se nece prikazati ni sa ovim modelom. Mogu roman da napisem o tome jer sam zadnjih meseci posvetio se kupovini 2 tocka ponovo i izigravao novinara i psihologa pred mnogim znanim i neznanim glavama na zapadnoj hemisferi gde sam pruzio i novome sansu da mi se obrati ali spram kilometraze koju planiram da pravim nije to jednostavno bio motor za mene.To jeste top makina ali za ljude koji prave do 2-3 hiljade godisnje,za vise nije isplativo,i strani oglasi govore tome da je krš modela starih od 5 do 10 godina sa 20k na satu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 13, 2023 Drug član, 2274 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to sjajno i top masina ali po koju cenu za kupca i sam sam posao da ga probam i rezervisem ali kada sam uporedio i sve stavio na papir uz jos desetak pametnijih glava od mene od kojih pola voze zadnje serije gsa isti dan sam pazario japanca,toliko slicnosti sa njima sa ovom zadnjom serijom a za skoro duplo veci novac.Ovo tek treba da se razradi i da pokaze da su malo mislili i da sacuvaju novcanik kupcu al mislim da taj film se nece prikazati ni sa ovim modelom. Mogu roman da napisem o tome jer sam zadnjih meseci posvetio se kupovini 2 tocka ponovo i izigravao novinara i psihologa pred mnogim znanim i neznanim glavama na zapadnoj hemisferi gde sam pruzio i novome sansu da mi se obrati ali spram kilometraze koju planiram da pravim nije to jednostavno bio motor za mene.To jeste top makina ali za ljude koji prave do 2-3 hiljade godisnje,za vise nije isplativo,i strani oglasi govore tome da je krš modela starih od 5 do 10 godina sa 20k na satu.Ja se iskreno nadam da ti srpski nije maternji jezik. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1359 Napisano Novembar 13, 2023 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan E neka si mi rekao, prvo to nije tema ovde a drugo trenutno zbog posla učim tri jezika pa greške su neminovne, jesi li sad srećan i sit kada si morao da izneseš svoju konstataciju koja nema veze sa temom, ali dobro, treba sve uvrede čitati izmedju redova jer imaju skrivena značenja, idemo dalje, svako dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Novembar 13, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Niko je napisao: Sve je to sjajno i top masina ali po koju cenu za kupca i sam sam posao da ga probam i rezervisem ali kada sam uporedio i sve stavio na papir uz jos desetak pametnijih glava od mene od kojih pola voze zadnje serije gsa isti dan sam pazario japanca,toliko slicnosti sa njima sa ovom zadnjom serijom a za skoro duplo veci novac.Ovo tek treba da se razradi i da pokaze da su malo mislili i da sacuvaju novcanik kupcu al mislim da taj film se nece prikazati ni sa ovim modelom. Mogu roman da napisem o tome jer sam zadnjih meseci posvetio se kupovini 2 tocka ponovo i izigravao novinara i psihologa pred mnogim znanim i neznanim glavama na zapadnoj hemisferi gde sam pruzio i novome sansu da mi se obrati ali spram kilometraze koju planiram da pravim nije to jednostavno bio motor za mene.To jeste top makina ali za ljude koji prave do 2-3 hiljade godisnje,za vise nije isplativo,i strani oglasi govore tome da je krš modela starih od 5 do 10 godina sa 20k na satu. Smijesno je i bespredmetno bilo koji iz serije GS pa i 1300 nazivati motorima za ljude koji prave do 2-3K godisnje. Izadjes na bilo koju poznatu moto rutu u Evropi, Aziji ili gdje god dalje pa te procenat Boxer motocikala na dva tocka odmah demantuje. I ti strani oglasi stvarno mogu da se uzmu za relevantne pokazatelje. Naravno pod uslovom da ti pase da to navedes kao referencu. Radio sam 4 godine u Tajikistanu i to uz cuveni Pamir Silk Road. Poneka Afrika, ST, jedan KTM i sve ostalo GS. To je moje licno iskustvo. Pitaj Severiana, i jos nekoliko kolega koji su imali vremena, novaca i cohones da se zapute do Mongolije i Vladivostoka, sa cim su isli na tu malu (30K) turu. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ove fotografije mi je danas poslao drugar koji se nalazi u Španiji, na posebnoj jednonedeljnoj BMW obuci vezanoj za novi R1300 GS. Ako sam ga dobro razumeo, završili su sa teorijom i sada sledi ono najbolje, vožnja na putu i van njega. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan To je obuka za servisere ili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Novembar 15, 2023 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Tu gde bi trebalo da bude far, idealno je mesto za registracionu nalepnicu !!! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, vasa.93 je napisao: To je obuka za servisere ili? Za uvoznike, dilere, njihove menadžere prodaje, prodavce... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Novembar 16, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Rame uz rame, istorija naspram sadasnjosti, 43 godine razlike. Zacetnik nove klase R80 G/S pored aktuelnog R1300 GS. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17209 Napisano Novembar 16, 2023 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dan danas je šmekerski motor, ništa mu vreme nije uzelo! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Novembar 16, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ovaj da vozim kad nema pravog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Novembar 16, 2023 (promenjeno) Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Gde taj stari prođe, ovaj novi ne može ni da prismrdi !!! Promenio Novembar 16, 2023 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1271 Napisano Novembar 16, 2023 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo makinče,ali bojim se da ni za polovnog para neću imati..,malo me uvjek odbija kad iskoči info o opozivima,mjenjanjem kardana na nekoj kilometraži,ali realno nisam ja mušterija,oni koji ga kupuju imaju novca i da ga servisiraju i plaćaju fabričke nedostatke. Više bi se našiljio na neki 2007-2010 i to Lady model (nizak) sa urednom servisnom knjigom. Kilometraža nebitna ako je održavan. Ko zna.. ako ne kupim novog Kineza ,kad mi pukne film!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Novembar 16, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jos par fotografija od mog drugara iz Spanije. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Novembar 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Opao im kvalitet, vidi se da nisu 100% u liniju Promenio Novembar 16, 2023 član bobangsxr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Novembar 19, 2023 (promenjeno) Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su komada napravili za prvu prodaju, kad ih samo u Španiji ima toliko na jednom mestu !!! Verovatno su zadnjih godinu dana štancovali !!! Promenio Novembar 19, 2023 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, srbac said: Koliko su komada napravili za prvu prodaju, kad ih samo u Španiji ima toliko na jednom mestu !!! Verovatno su zadnjih godinu dana štancovali !!! idem u Spaniju na 20 dana u janurau, bas me zanima hocu li videti koji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Novembar 19, 2023 (promenjeno) Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ti treba da kupiš Africu 650-750-1000-1100. A taj skuter je za suknju !!! Promenio Novembar 19, 2023 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, srbac said: Ti treba da kupiš Africu 650-750-1000-1100. A taj skuter je za suknju !!! Kad deca narastu i bude vremena i za nas, neku afriku RD07a u salonskom stanju, srce mi zaigra za starim afrikama, mada nisam ni na nove imun, pogotovo na jagerovu sa milion jednim gedzetom A za skuter mi fali suknja, nikako da je kupim, a dobro bi mi dosla sad za 'ladno vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Novembar 19, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isti ovakav R80GS i danas kod mog kuma u garaži, jedan beli bočni kofer..po trojica se vozili na njemu...lepa stara vremenaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Novembar 19, 2023 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ivandeka je napisao: Isti ovakav R80GS i danas kod mog kuma u garaži, jedan beli bočni kofer..po trojica se vozili na njemu...lepa stara vremena Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока A pored njega novi crni V Strom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Novembar 20, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan A pored njega novi crni V Strom?Sa američkim tablama. Stoji i FZ1 i K100LT.Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...