yogibear 15580 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drugar koga sam već spominjao na ovoj temi je trenutno u BMW-ovoj fabrici u Nemačkoj na obuci vezanoj za novi R1300 GS. Dakle prezentuje im se sve šta, kako, zbog čega... vezano za novi model. Biće još dosta informacija kada se bude vratio, a za sada ću (uz njegovu dozvolu) postaviti par fotki koje mi je poslao. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Је*еш ти то све кад на ово не иду они алуминијумски кофери. Сад ће са овом фабричким пластиканерима да буду к'о сви други... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Video koji sam dobio od istog čoveka se odnosi na opciono adaptivno vešanje namenjeno vozačima nižeg rasta. Kako mi je objašnjeno, na brzinama manjim od 25 km/h kada ECU prepozna da će doći do zaustavljanja, motocikl se sam spušta da bi vozači olakšao spuštanje noge na zemlju. Za tu radnju mu je potrebna jedna i po sekunda. Po započetom kretanju motocikl se podiže u prvobitnu poziciju. Takođe, nakon zaustavljanja (motocikl se spustio) i silaska sa motora, prilikom spuštanja centralnog štendera na zemlju motocikl će se podići kako bi vozaču olakšao podizanje na pomenuti štender. Prilikom spuštanja sa štendera, motocikl će se momentalno spustiti kako bi sada vozaču olakšao sedanje na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da zaključimo, obzirom kako uvode nove tehnologije - 1350GS će da već biti autonomno vozilo, čitaš knjigu dok te vozi Jadrankom, hvataš selfije... Ova 1300 linija najlepša do sada, što se mene tiče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12737 Napisano Octobar 7, 2023 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima već nekoliko godina kako su neki proizvođači testirali motobota. Odnosno motocikl koji sam ide. Verovatno ćemo u budućnosti imati neki vid vozačke asistencije gde će motocikl većim delom da odluči kako će proči kroz krivinu ili u potpunosti preuzeti posao vozača ako zezne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, yogibear je napisao: BMW GS-Strom NC 1300 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Octobar 7, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj iz SLO, čovek od 60 god. vozi "ceo život" uzima novog 1300 Triple Black, isporuka u martu, sa koferima, navigacijom i još nekim džidžama cena 30.000 evropskih novčanicaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Octobar 8, 2023 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Lici na VFR 1200 crosstourer...Sve u svemu treba napojiti posrnulu DE ekonomiju...Adv ce sa koferima biti jedno 35000 e. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Octobar 8, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim dizajnom, srećno im bilo (mislim na posrnulu DE ekonomiju)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Octobar 8, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Propadose Nemci ,samo srljaju u greske 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Octobar 8, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno, najveći peh im je bio što su se odrekli ruskog gasa, ali da ne idemo u off, meni je ovo čudo grdno da grdnije ne može biti, a verovatno ima onih kojima će biti lepo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Octobar 8, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, milomir22 je napisao: Pa realno, najveći peh im je bio što su se odrekli ruskog gasa, ali da ne idemo u off, meni je ovo čudo grdno da grdnije ne može biti, a verovatno ima onih kojima će biti lepo... Sreca njihova da GS ne ide na gas,jer bi krah Nemacke privrede bio potpun. Kad covek malo pogleda i sam dizajn GS-a govori o tome da su duboko zabrazdili u neukus i da nema ko vise da vodi racuna o industriji,to se sve radi ofrlje . Ostaje gorak ukus da su mogli mnogo vise,samo da su pogledali npr ka eksponencijalno rasticem trzistu Srbije pa da razumeju zelje kupaca. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Octobar 8, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ruzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6046 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mislili mi ovo ili ono, novi GS se već prodaje samo tako. Ko halva.A mišljenje je kao i guzica, svako ga ima….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Octobar 8, 2023 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, punisa 16 said: Sreca njihova da GS ne ide na gas,jer bi krah Nemacke privrede bio potpun. Kad covek malo pogleda i sam dizajn GS-a govori o tome da su duboko zabrazdili u neukus i da nema ko vise da vodi racuna o industriji,to se sve radi ofrlje . Ostaje gorak ukus da su mogli mnogo vise,samo da su pogledali npr ka eksponencijalno rasticem trzistu Srbije pa da razumeju zelje kupaca. Ti ćeš, verujem, biti prvi kupac u Srbiji... Promenio Octobar 8, 2023 član milomir22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan R1250 GS vs R1300 GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 105 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Nekome lepo nekome ruzno, sto ljudi sto cudi. Meni su svi prethodni bili prelepi, robusni, onaj alu rep, far, kao transformers. Dizajn 1300 mi se ne dopada, deluje mi previse plasticno (rep i nosac migavaca), far mi je mesavina japan-kina, ali zato se onima koji nikada nisu voleli GS-a dopada. Tako da ce neke kupce potencijalno izgubiti, nove ce dobiti i to je to. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, P.S. Dzon je napisao: Dizajn 1300 mi se ne dopada, deluje mi previse plasticno (rep i nosac migavaca), far mi je mesavina japan-kina, ali zato se onima koji nikada nisu voleli GS-a dopada. Што се каже, класичан Бенели. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Octobar 10, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Stvari postaju ozbiljne 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Octobar 10, 2023 (promenjeno) Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Turatek rostilj...za pljeskvice i cevapi...U sredini pljeska a sa strane cevapi... Promenio Octobar 10, 2023 član Shaft021 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/zC4XLADjIRQ?si=dKRG0Ar50Xx1okt1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6046 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Malca ponilo pa stalno govori o benve trinest tisuća motoru…„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Octobar 15, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zmigavci na protektorima za ruke, zasto??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je tako skupo i fensi Mislim da neko rece ili sam video da ima i standardna opcija da nisu u retrovizorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...