milomir22 3529 Napisano Mart 24, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ili nisam uspeo da nadjem temu o ovom suzukijevom novitetu, ili je nepravedno zanemaren na forumu. Suzukijev sport-tourer na bazi gsxs 1000 f modela, gde je akcenat bačen najviše na 2 stvari, manje trzanje i cimanje pri dodavanju gasa na nižim obrtajima i bolja udobnost za suvozača kao i nešto bolja udobnost za vozača (položaj i smanjene vibracije agregata). Agregat je naslednik gsxr1000 K5 modela, koji je važio za legendu svog vremena. Kažu da je izuzetno linearan u ubrzanju i da su se trudili da izbace nervozu na niskim obrtajima, a da ostanu u nekim razumnim okvirima kada je emisija izduvnih gasova u pitanju. Napred je kyb usd vila, pozadi amortizer kome su mogli da daju malo veći akcenat kada je kvalitet u pitanju. Brembo kočnice, tft monitor, kontrola proklizavanja u 3 nivoa, tempomat, kvikšifter (na gore i na dole), 2 bočna kofera u boji motora, ali bez IMU tehnologije koju imaju strom 1050 i hayabusa. Što se estetike tiče, mišljenja su podeljena, meni lično je lep. Kažu da je pokrao yamahu r1 po malim svetlima ispod maske, a ducati modele po obrvama. Iako slično, mene sa slike ne podseća nešto preterano na ova 2 modela. Čuvena plava boja mu jako lepo stoji. Cena bi trebalo da bude oko 14 500 evra, mada je ovo neproverena informacija. Čekamo bjb test i zvaničnu cenu, nadam se uskoro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Mart 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mogli su biti malo originalniji sa prednjim farovima, previše podsećaju na Yamahu, a uz to je i ružno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Što se cene tiče: Poštovani, izvinite na čekanju. Cena novog GSX-S 1000 GT je 13.200€. Zamolili bismo Vas da kontaktirate naš prodajni salon na 011/288-95-54 kako biste dobili sve dodatne informacije. Srdačan pozdrav, Vaš Euro Sumar d.o.o. U salonu bi trebalo da se pojavi u aprilu. Meni se strašno sviđa, i biće mi na vrhu liste ako budem menjao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Mart 25, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je cena od 13200 evra bez bočnih kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedina informacija koju sam dobio, ali verujem da je to cena za osnovnu verziju. I koferi i grejači ručica i viši vetrobran su dodatna oprema. Opisano je bolje na engleskom sajtu Suzuki GSX-S1000GT | Suzuki Bikes UK BIKES.SUZUKI.CO.UK The GSX-S1000GT blends high levels of performance from its superbike-derived 999cc engine and agile, lightweight chassis with the comfort, functionality, and luxury associated with a... Mislim da sam negde video da će postojati touring paket sa uključenim koferima ali kod nas nema nikakvih informacija o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Mart 25, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju, mislim da je ovo jedan kvalitetan prevoz za te novce, ako su ispeglali jerky throttle koji je mučio prethodni F model, za nekog ko ima potrebe za motociklom slične mojima, mislim da je ovo najbolji izbor. Tipičan Suzuki, malo starija, unapredjena tehnologija, uz novi dizajn i nešto povoljniju cenu od konkurencije. Naravno da za one što ne silaze sa motora ima boljih opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Mart 25, 2022 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan To sa grejanim ručicama bih voleo neko da mi objasni. Ako su zglobovi izloženi hladnoći u tankim rukavicama, koje se inače ne nose u takvoj prilici, koji je tu smisao? Vidim da je to nešto onako vrh, kao. 'Bem li ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Mart 26, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je prijatno po hladnijem vremenu, a greje i preko debelih rukavica. Mislim da mi od oktobra stoje stalno upaljeni u automatskom režimu. Kao i sa mnogim drugim stvarima - može se bez ali je bolje sa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Mart 26, 2022 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Grejači ručica se koriste u sred leta kada se vozika po planinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pravi motor. Imam gsxs1000f jedan od retkih motora koji je se zadrzao duze od 2 godine kod mene. I to za sada bez i jednog problema, kidan na stazi redovno, vozen dinamicki na ulici, vežbao tockarenje, slajdovanje i slične stvari na njemu. I dalje prede kao mačkica. Kažu da taj agregat šta može da izdrži da to retko koji može.. Poređenja radi, kawasaki z1000sx posle 2 godine popustio sa kvačilom i agregat štuckao a nije vožen na stazi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Mart 29, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan A vidiš, na uporednom testu nekih redakcija što sam gledao preko YT prednost daju Kawasakiju, kod nas je z1000sx, a u SAD valjda ninja 1000 ili tako nešto. Kao ipak se kawa malo lepše vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Kawa je mekša, mirnija, pravi sport touring motor, suzuki više vuče na sport. Oba su dobra na svoj način, sa tim sto se suzuki može voziti i na stazi I na ulici, kawa malo teže na stazi, može ali nije to ono pravo.. I da, suzuki je dosta jači, oseti se baš razlika, na papiru je nekih 12ks ako se ne varam ali realan osećaj je drugačiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7972 Napisano Mart 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 2106 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi smeo ovo da napiše,kako ćeš sada da ga prodaš kao,nov,nov,nov. Promenio Mart 29, 2022 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8252 Napisano April 12, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Napravi rezervni profil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano April 14, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svratio sam danas do Euro Sumara. Motor se pojavio i prelep je. Izloženi primerak je već prodat, očekuju još nekoliko komada da stignu u narednih 20ak dana a nakon toga ko zna kada, i ko zna koliko će koštati. Cena je kao što sam napisao gore, za klot motor. Kofere i ostalu dodatnu opremu nije moguće poručiti preko njih već preporučuju nabavku aftermarket. Što se samog motora tiče, bojim se da je više sport a manje touring što mojoj debeloj guzici i kljakavoj kičmi ne odgovara, tako da mi verovatno ispada iz baraža. Evo i par slika: 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano April 14, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Udobnost enduro motora (africa, varadero, strom, bmw gs, ktm adv, multistrada, super tenere,..) retko koja kategorija može da nadmaši. Uz udobnost, i zaštita od vetra i kiše je znatno bolja. Pogledaj hondu nt1100 i novi tracer 9 gt, možda ti oni bolje legnu. Inače sad je enduro kategorija u moto-svetu isto što je i suv u auto-svetu. Bez obzira na suzukijev marketing, odmah se vidi da ovo nije motor za put oko sveta i za višednevne ture (npr. 10-ak ili više dana). Ovo je motor za svaki dan po lokalu i za 2-3 duže ture tokom godine. A realnost je da, većini, više nije ni potrebno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano April 14, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, milomir22 je napisao: Udobnost enduro motora (africa, varadero, strom, bmw gs, ktm adv, multistrada, super tenere,..) retko koja kategorija može da nadmaši. Uz udobnost, i zaštita od vetra i kiše je znatno bolja. Pogledaj hondu nt1100 i novi tracer 9 gt, možda ti oni bolje legnu. Inače sad je enduro kategorija u moto-svetu isto što je i suv u auto-svetu. Bez obzira na suzukijev marketing, odmah se vidi da ovo nije motor za put oko sveta i za višednevne ture (npr. 10-ak ili više dana). Ovo je motor za svaki dan po lokalu i za 2-3 duže ture tokom godine. A realnost je da, većini, više nije ni potrebno. Upravo Tracer 9 i NT su mi i ostali u izboru. Njih sam pogledao ranije, a čekao sam da vidim i GSX-a. Sada lagano da prodam trenutni pa mogu da donesem finalnu odluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_cvetkovic1 27 Napisano Jun 22, 2022 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svratio sam danas do Euro Sumara. Motor se pojavio i prelep je. Izloženi primerak je već prodat, očekuju još nekoliko komada da stignu u narednih 20ak dana a nakon toga ko zna kada, i ko zna koliko će koštati. Cena je kao što sam napisao gore, za klot motor. Kofere i ostalu dodatnu opremu nije moguće poručiti preko njih već preporučuju nabavku aftermarket. Što se samog motora tiče, bojim se da je više sport a manje touring što mojoj debeloj guzici i kljakavoj kičmi ne odgovara, tako da mi verovatno ispada iz baraža. Evo i par slika: Iste informacije sam potpuno dobio. Inače svuda je motor predstavljen sa koferima a kod nas je po njihovim rečima nemoguće uvesti takav motor sa koferima (glupost neviđena). Imao sam prilike da probam Afriku sa dct menjačem pa eto možda preporuke za tako nešto, dosta udobnija a vozi se kao skuter bukvalno. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Novembar 4, 2023 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje godinu i po dana od pisanija u ovoj temi, jel je kupio neko od nas ovaj motor, kakav je po udobnosti i kakvi su utisci generalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10092 Napisano Novembar 4, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovo? Foto iz Kladova... Vozimo se ponekad, lep mali zvrk, 112kw/150hp...zadnja guma 190,krivinari ekstra, ne možemo ga stići...O udobnosti ne mogu pričati, mislim da nije za višlje "momke"?! Bilo bi lepo imati ga za sportsku ponekad vožnjicu i jedan turer za dalju vožnju sa suvozačem. Uh, to bi bio pun pogodak?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Novembar 4, 2023 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je, meni zapao za oko, ali ne deluje mi komforno nimalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10092 Napisano Novembar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sport ide sa žuljanjem, ne sa komforom... u nekoj meri?! Mada sve zavisi od težine vozača, visok, krupan... Ako si omanji sa debelim nogama, većina ti visoki motori jer nemaš opkorak... Ja 75kg žgolja, svi mi odgovaraju...manje više! Pa dobro, zato ih menjamo, probamo... Probaj, možda se mladost vrati? D'idem da turam zimske na auto... na 20 stepeni, ccc... Promenio Novembar 5, 2023 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7972 Napisano Novembar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 2106 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih mogao,ne bih se razmišljio.Išao na sajam samo das ga vidim,za mene nema ni jednu manu.Od novijih motora koji su se pojavili na tržištu,ovaj je bez zamerki.I što je naj bitnije,ima 4 cilindra. Promenio Novembar 5, 2023 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Novembar 5, 2023 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se Suzukijeva gama baš dopada. Jedini sa tradicionalnim motociklima sa razumnom cenom. GSX1000GT, Hayabusa, GSXR 750 i 1000... Iskreno, nova Hayabusa bi mi lepo legla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Novembar 5, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je ovaj 1000GT zapao za oko kao jedna od budućih opcija. Samo da nađem vremena i odem do nekog salona i uživo ga skeniram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...