cavlina10 15 Napisano Januar 22, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, treba covek da mi posalje skuter auotbusom da ga stavi dole gde idu torbe. Dali neko ima iskustva sa tim da znam hoce li da uzmu vozaci, da ne placam ogromnu postarinu kuririma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 22, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan realnije je da ga guraš do odredišta i jeftinije 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Januar 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako pre mnogo godina poslao R1 autobusom, dao crvenu vozaču i to je to. Samo neka čovek povede računa kada ga bude ubacivao da ga ne baci onako kao torbe što bacaju, nego lagano, da se ne ošteti. Neka ga stavi na torbe, ili poturi nešto mekano ispod. Umota ga u neki stari jorgan, ako ima. Promenio Januar 22, 2022 član Jupiter 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21964 Napisano Januar 22, 2022 Integrisan, 9484 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... a da se po vozacu salje deo po deo?Ako je dobra veza brzo ce ga sklopiti. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2810 Napisano Januar 22, 2022 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9754 Napisano Januar 22, 2022 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, neće ni kuriri to da prihvate, ne voze robu direktno na adresu, već prvo u centralni magacin, pa se dalje (roba) šalje drugim kombijem. Ako uspeš, podeli utiske, ima sigurno zainteresovanih... A odakle / dokle šalješ ? Možda ima druga kombinacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Januar 22, 2022 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: ... a da se po vozacu salje deo po deo? Ako je dobra veza brzo ce ga sklopiti. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Ako je cesta linija moze da povede majstora i direktno ga sklope na autobuskoj stanici. Delovi samo pristizu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Januar 22, 2022 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nadji nekog da ga odveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 22, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako se poskidaju sve plastike možda bi i mogao da se ubudži dole.Ali mislim da je nemoguće jer je težak i kabast i sve će se oštetiti.Mogo bi u bus između sedišta ali ni to ne verujem.Njbolje da se doveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 302 Napisano Januar 22, 2022 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prijatelj dovezao kamionom. Bio u prolazu i strpao ga u prikolicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Januar 22, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Nisi lud da plaćaš poštarinu. Ja sam mog ovako obukao i kupio mu kartu, 1200 din Beograd- Budva na letovanje. Niko nije ništa primetio 5 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4855 Napisano Januar 22, 2022 Drug član, 3678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je vozač ćorav. Odmah se vidi da si mu obuo obe leve patike! 4 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Januar 22, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i onaj blabla car. Pa vidi sa njima ako je neki auto sa sedam sedista. Em mu toplo i ne razmisljas, em nece da se plasi. Dole medju torbama mracno i zajebano. Ne pitaj kako znam.Sent from my SM-G985F using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavlina10 15 Napisano Januar 22, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ga linijom Arandjelovac Vranje Sad u pola 6 ce covek da pokusa da mi ga posalje pa vam javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Januar 22, 2022 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @cavlina10 ti si mu vec platio taj skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 22, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne rece odma Zemo za sat se odjavljujem iz vaseg hotela izvor tu u arandjelovcu Bio malo u spa sa ovim vasim trkacem kulom perisicem kuletom Kombijem sam Idem do odzinke firme Das mi 10 eura kolko se valja Posalji mi telefon u poruci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21964 Napisano Januar 22, 2022 Integrisan, 9484 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe i Kuleta legendu od mene! (Shone Kg) Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 22, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan @cavlina10 Zemo uskoro krecem Daj telefon NE KOŠTA NIŠTA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Januar 22, 2022 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ali mene stvarno interesuje sta će biti sa busom, zamnimljivije je busom nego kombijem Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8013 Napisano Januar 22, 2022 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Saga dobija na zapletu, čekajte odoh po kokice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6297 Napisano Januar 22, 2022 Drug član, 1798 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pratim… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Januar 22, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ga linijom Arandjelovac Vranje Sad u pola 6 ce covek da pokusa da mi ga posalje pa vam javljam@cavlina10 Pa sta bi? Prodje pola 6 poodavno. Daj javljaj covece, pa da se vratimo redovnim obavezama, sve nokte izgrizoh sta ce da bude.Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Januar 22, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan i ja cekam rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavlina10 15 Napisano Januar 22, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor uspesno poslat u delu za torbe 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Januar 22, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tooo!!! Bravo Nole!!! Čim stigne daj sliku! Tamo u temi predstavljanja! Ko kaže da ne može? Sve može! Molim vas, da se pozove Bojan iz Vinče da vidi, i da zna da će i on kupiti super auto, da ne brine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...