BokyBoy 24266 Napisano Januar 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2950 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Abi je napisao: Ja sam trenutno bez motora, iskreno zelim ZX10R '04-'07, To ti je sredjeno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4919 Napisano Januar 12 motoras, 2632 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je živeti sa motorima iz osamdesetih i devedesetih najbolje je opisano u jednoj pesmi,u jednom stihu. "Mnogi bi hteli kao ja da žive, Ali ne mogu,zato mi se dive..." 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4001 Napisano Januar 13 Drug član, 1312 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, stari roker said: ... "Mnogi matori bi hteli kao ja da žive, Ali ne mogu, zato mi se dive..." Evo sredio sam ti ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 218 Napisano Januar 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Svedska-Motala , BiH - Bijeljina Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 1. 2026. at 9:23, BokyBoy je napisao: Daj sliku....to je vodenjak, jel da? Steta sto nije uljara 1100 iz 92-ge, u plavo-beloj kolor semi, ja bih nju rado udomio... Bas takvog iz 91. imam ali ne prodaVam, samo se hvalim... Promenio Januar 13 član Zeleni 65 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2920 Napisano Januar 15 Drug član, 1279 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 1/12/2026 at 4:43 PM, BokyBoy said: To ti je sredjeno... Videh ga... ne staj mi na muku Sa zenom spavam, o Kawi razmisljam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24266 Napisano Januar 15 Vozim motor, nisam BAJKER, 2950 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Abi je napisao: Videh ga... ne staj mi na muku Sa zenom spavam, o Kawi razmisljam Ženu 'aram, u auspuh ga guram... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23610 Napisano Januar 18 Integrisan, 7613 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1159 Napisano Januar 18 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Straota. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23610 Napisano Januar 18 Integrisan, 7613 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet izrade, satovi, dugmici, plastike, farba, felne...eh nekad bilo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23610 Napisano Februar 6 Integrisan, 7613 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23610 Napisano Februar 6 Integrisan, 7613 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 218 Napisano Februar 7 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Svedska-Motala , BiH - Bijeljina Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Motorcyclist je napisao: Ovu srednju sam posjedovao 94. Tad nisam ni bio svjestan sta imam... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23610 Napisano Mart 15 Integrisan, 7613 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 659 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Par slika, meni dragih, sa skupa oldtajmera u Hamburgu pre par godina.Evo kako to ovde rade fanovi gvožđurije iz doba faraona...Mislim da će proći kao solidni kod svakog. 9 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1113 Napisano April 15 MK SO Zandarmerije, 809 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan jel se racuna ovo moje bivse gvozdje bandit 1200 ? kako mi je krivo sto nisam nekako uspeo da ga ne prodam,ali moralo je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1113 Napisano April 15 MK SO Zandarmerije, 809 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan promace mi jos jedna slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roki977 8 Napisano April 20 U prolazu, 7 postova Motocikl: 2017 Honda SH300i, 2023 Yamaha mt-07 Prijavi odgovor kao problematičan upravo udomio ovog crnju, god. 99, 42000km, 600totka u dobroj formi.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10038 Napisano April 20 Ne silazi, 2664 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Veciti takmac sa mojim bivsim... '97 god [/url ] 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24266 Napisano April 20 Vozim motor, nisam BAJKER, 2950 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, roki977 je napisao: upravo udomio ovog crnju, god. 99, 42000km, 600totka u dobroj formi.. Najbolji alat za pucanje po skupovima 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12016 Napisano April 20 Hronični Motociklopata, 7879 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ni kriv ni dužan preuzeo titulu od uljare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2402 Napisano April 20 Drug član, 1476 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zao sto ne kupih pre dve godine zzr 600 za 1200 evra, al nisu tad bile povoljne mogucnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12016 Napisano April 20 Hronični Motociklopata, 7879 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Secam se pre par godina da je bio za 1200eur jedan ZZR 600 noviji model, u lepom stanju, samo u onoj najbezveznijoj boji, neka plavkasto ljubičasta sa crvenkastom pink varijantom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 489 Napisano Maj 3 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mašinica 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 344 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 484 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne legende na oglasima, jako su retki postali Just a moment... WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...