BokyBoy 22030 Napisano April 20 Vozim motor, nisam BAJKER, 2765 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Rf 900 je oooozbiljan motor, 600-ka mnogo manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8380 Napisano April 20 (promenjeno) Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Disko Nindža je napisao: Kako se ja ložim na taj RF 900R Iz tog nekog doba .... Moj zekan Promenio April 20 član Darko Mihajlovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15426 Napisano April 20 Integrisan, 8118 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Rf 900 je oooozbiljan motor, 600-ka mnogo manje... Negde imam još slika verovatno, brat imao RF900 RS2 verziju. stanje je bilo MINT. Izuzetan motocikl, iznenađujuće sam ga lepo vozio sa obzirom na moju visinu i težinu. Komforan, lepo se sedi, snage na pretek, ali ne ona snaga varvarska, nego onako, tečna kontrolisana prijatna. Meni lično lep motor, bočni paneli ala Testarossa, predimenzionasan rep... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3552 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Drug član, 1282 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 2 član PremieRacing 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 398 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sada prvi put vidim ovu temu na forumu,ovih Dana kada budem imao vremena slikacu I okacicu slike mog prvog ozbiljnijeg motora,jeste star Ali ja ga I daljeg volim,kazu prva ljubav zaborava nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2474 Napisano Novembar 3 Drug član, 1213 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 4/20/2025 at 11:08 PM, Alekre said: Negde imam još slika verovatno, brat imao RF900 RS2 verziju. stanje je bilo MINT. Izuzetan motocikl, iznenađujuće sam ga lepo vozio sa obzirom na moju visinu i težinu. Komforan, lepo se sedi, snage na pretek, ali ne ona snaga varvarska, nego onako, tečna kontrolisana prijatna. Meni lično lep motor, bočni paneli ala Testarossa, predimenzionasan rep... Jel ovaj motor bio u oglasima prosle godine, pisalo je Pozarevac, zapamtih boju i lokaciju Inace sam odavno imao RF600, odlicni motori, ali iz nekog razloga uopste nisu bili popularni, barem kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2133 Napisano Novembar 3 Drug član, 1335 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 4. 2025. at 23:08, Alekre je napisao: Negde imam još slika verovatno, brat imao RF900 RS2 verziju. stanje je bilo MINT. Izuzetan motocikl, iznenađujuće sam ga lepo vozio sa obzirom na moju visinu i težinu. Komforan, lepo se sedi, snage na pretek, ali ne ona snaga varvarska, nego onako, tečna kontrolisana prijatna. Meni lično lep motor, bočni paneli ala Testarossa, predimenzionasan rep... Izuzetno podcenjen motor. Rep jeste robustan, ali zato zadnja svetlosna grupa preeeleeepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15426 Napisano Novembar 3 Integrisan, 8118 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao gde je sada. Kupio ga je poznanik a dalje gde je završio ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...