Jump to content

Moto Zajednica

Honda ADV 350

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

i prvi problem sa keyless: nisam mogao da otkljucam guvernal. Zvao servis, uputili me na nekog servisera i dok je telefon zvonio - sve se samo popravilo, nemam pojma kako.

Vizor mi je dosao i odlican je ali primetno vise krcka. Plus, guvernal kaci vizor u krajnjem polozaju. Nije big deal, samo napominjem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: BMW F800GS 2025, Honda ADV350 2022, ex Honda Silverwing 400 2001, ex Yamaha Majesty 250 1999, ex Yiben 50

Kad ti se to ponovo desi, a verovatno hoće nekada, barem meni jeste jedno 3-4 puta za dve ipo godine, odmakni se skroz od motora, tipa 15 metara, ugasi ključ držanje dugmeta dugo I upali ponovo i vrati se u domet, trebalo bi da odradi posao, barem meni jeste

• Sviđa mi se 5

• Svrati ponekad, 288 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1

Svaka čast, prelepa fotografija, skut, more i moja omiljena zemlja posle Srbije naravno. Kako ste podneli put iz cuga ili sa pauzama ? Autoputem ili lokalcima ? Kakva je bila potrošnja i putna brzina ? Šta od opreme nosiš sa sobom ? Verujem da je prtljag minimalan, da ide moja žena prtljag bi poslao avionom za Solun pa odande tri ture motorom do Paralie.

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: Honda Adv
Pre 4 sati, Betta je napisao:

Svaka čast, prelepa fotografija, skut, more i moja omiljena zemlja posle Srbije naravno. Kako ste podneli put iz cuga ili sa pauzama ? Autoputem ili lokalcima ? Kakva je bila potrošnja i putna brzina ? Šta od opreme nosiš sa sobom ? Verujem da je prtljag minimalan, da ide moja žena prtljag bi poslao avionom za Solun pa odande tri ture motorom do Paralie.

Putovanje smo podelili na dva dana ,drzali smo se auto puteva jer nam se to ucinilo kao bolja varijanta,prosecna potrosnja malo vise od 4L,,,,pakovanje stvari sam prepustio zeni jer je maher u tome(kisna odela,aktivni ves,postave su obavezni  na svakom daljem putovanju)

Pored kofera i mesta pod sedistem nosimo i tunelku 🏍️🏍️🏍️🏍️

Zaboravih pomenuti dve vakum kese koje su prijatelj ovog putovanja 🏍️🏍️🏍️🏍️

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: BMW F800GS 2025, Honda ADV350 2022, ex Honda Silverwing 400 2001, ex Yamaha Majesty 250 1999, ex Yiben 50

Meni je prosek na uzorku od 17.000km 4.3l, 70% grad 30% magistrala/autoput

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 9 postova
On 6. 8. 2025. at 23:08, acalfc je napisao:

Meni je prosek na uzorku od 17.000km 4.3l, 70% grad 30% magistrala/autoput

Kako? Posle ±2300km prosek mozda 3.5l, 90% grad 10% okolina. 
Mada me potrosnja nikad nije zanimala, dok ima pumpi usput. More je otpalo ove godine, btw, drma mi se IT posao pa stekam (AI, ChatGPT, Claude... a gazde izBosne).

• U prolazu, 41 postova

Ne znam kako ali je tako. Imam između 130 i 140 kg, nisam nežan na gasu, gospođa je pojača, mada se ne vozi često, kuče debelo a i ono se ne vozi često. Suština je da sam ja sam kao Japanac i Japanka koji su predviđeni da se voze na tom skuteru... 

• U prolazu, 9 postova
pre 4 minuta, acalfc je napisao:

Ne znam kako ali je tako. Imam između 130 i 140 kg, nisam nežan na gasu, gospođa je pojača, mada se ne vozi često, kuče debelo a i ono se ne vozi često. Suština je da sam ja sam kao Japanac i Japanka koji su predviđeni da se voze na tom skuteru... 

Aa, ok. Ja sam 70kg, gospodja... duza prica, dakle solo. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja