mixa 1036 Napisano Octobar 23, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno, pa koja je vjerovatnoća da Kurta proćerda prednost od dvije trke koje može da prespava i jednu da bude ispred Banjaje?! Ali je ovo super da sljedeće sezone, neće biti samo očekivanja od šampiona Kvartarara i oporavljenog Markeza, već će tu biti i Peko jedan od kandidata. Omrsio se za pobjedu, ima dobru makinu. Promenio Octobar 23, 2021 član mixa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Octobar 23, 2021 član Desmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan MM danas vise puta pao nego sto je vozio!? A Peko se danas bas zdao. Qurta zasluzuje titulu, i verujem da ce je uzeti, ali zavrsnica sezone obecava ozbiljno trkanje 2022. Luca Marini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4460 Napisano Octobar 23, 2021 Svrati cesto, 3567 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Odakle Luka u prvom redu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Octobar 23, 2021 član easy naked Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može tačno ili makar puko nagadjajući da mi kaže koja je Rossijeva strategija/ideja za ovu sezonu bila?! Otvoren sam za sve predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да се опрости пред публиком, а не пред пустим трибинама, како је било претходних сезона? 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 23, 2021 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Fredi said: Odakle Luka u prvom redu? Upao u posljednjem momentu. Izgleda da su mu uspjele te fore koje je govorio da ima, za proguravanje naprijed. Mada isto tako je rekao da ga Ducati prilično fizički izmori, pa je pitanje koliko će se moći držati u tim brzim krugovima, ali eto želja mu je top 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1709 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može tačno ili makar puko nagadjajući da mi kaže koja je Rossijeva strategija/ideja za ovu sezonu bila?! Otvoren sam za sve predloge.Uh teska tema...Ima raznih teorija i po meni su sve tanke. Jedina koja ima imalo smisla je vezana za $$$. Ta teorija je ujedno i najnepopularnija jer dalje implicira halavost veliki razmera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4460 Napisano Octobar 23, 2021 Svrati cesto, 3567 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ako su pare u pitanju, zasto ne uzeti jos milion-dva, ne znam koliko je mogao dobiti od Petronasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrovatno mnogo. Jer zamisli kad za Dvajes' godina kazes kao CEO Petronasa tamo nekom Arapinu koji treba da udeli par milki, da je bas taj Rossi otisao u peMziju noseci ponosno muljavu zelenu boju sa belim ispisanim Petronas!? To mora debelo da se plati, siguran sam. Druga stvar, verujem da nije novac u prvom redu. Zelja (kao kod MMa pa se izlomi jadan za sve pare) i osecaj moci valjda. Pri tom, i dalje je najomiljeniji vozac GPa i ima najvise navijaca. Bre, ja sam na svirkama kad imam 12 ljudi koji se loze kako sviram, izuvao i trosio 110 % od tog adrenalina koji sam osetio jer me neko "primetio". Ne mogu da zamislim kako puca u grudi kad je taj broj 120000 na jednom mestu. To je stvar koja jaaaako radi pojedince. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4460 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati cesto, 3567 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ne tvrdim da je samo novac u pitanju, odgovor je bio na predhodni post. Svakako je bilo jos razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 473 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Djeneral je napisao: Smesna situacija sa komentatorom na SK....jbga placam SBB pa sta cu nego da gledam trke na SK i da ih slusam i nadam se da nece lupetati previse. Elem...treci trening Moto2...kamere prate Raula Fernandeza i to u krupnom planu...za neupucene to je fabricki KTM sa brojem 25...i u tom momentu izlazi na ekranu info da je Raul Fernandez pao...i tu krece briga komentatora sto je RF pao i covek se nada da je vozac dobro (pritom kadar i dalje prati RF kako vozi)!? Kadar prelazi na Casadei-a koji je pao i ponovo iskace grafika da je pao RF i odmah nestaje. Situacija je jasna...greska u grafici. Ali... Zabrinuti komentator nastavlja sa komentarima i brigom o RF....i do kraja treninga nekoliko puta ponavlja da se nada da je RF dobro. I do svega toga nebi doslo sa je samo gledao prenos koji je komentarisao...jasno bi mu bilo da RF nije pao i da je greska u grafici. Mrzim kada komentarisu nesto a uopste ne prate desavanja na stazi... Pretpostavljam sa je to bio Dzankic, ne lici mi to na Ercega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 24, 2021 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ih, da je tako lako odustati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 323 Napisano Octobar 24, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Od 2:00 prica o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1709 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 2314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Acosta moze do titule danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jowica 97 Napisano Octobar 24, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Akosta jeste zasluzio titulu ali mislim da ce Fodja do pobede danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Više sam mislio je l’ realno da mu je plan bio da se vozi oko 20-te pozicije u poslednjoj sezoni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jowica 97 Napisano Octobar 24, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro izgledaju ovi VR46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, al' mi se čini da će Raul sve da ih naslaže do kraja trke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1709 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 2314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu koje sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jowica 97 Napisano Octobar 24, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je Fernandesa ne shvatam sta se desilo, strasan pad. Bezeki kako se zaleteo mooooozda stigne i do podijuma mada malo je krugova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2454 Napisano Octobar 24, 2021 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa Acostom, on ne slavi sa šampanjcem ili samo danas ne slavi? Nešto je bio nadrndan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 24, 2021 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Prebrzo prilazio krvini, zgrabio prednju jace nego sto treba, blokirao tocak i ode u sljunak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 24, 2021 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Au jbt, sta je ovo sa Lowesom, 3-4 puta vec zadnji tocak popusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...