salem 1233 Napisano Jun 19 Zainteresovan, 813 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da sam malo razocaran centralnim koferom. Da sam znao ne bi doplacivao nego uzeo neki normalan. Mnogo je plitak tako da kaciga i jakna bas tesko mogu da stoje zajedno ako ima jos neka sitnica... Samo je lep i nista vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8599 Napisano Jun 24 Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 6. 2025. at 8:16, salem je napisao: Moram da priznam da sam malo razocaran centralnim koferom. Da sam znao ne bi doplacivao nego uzeo neki normalan. Mnogo je plitak tako da kaciga i jakna bas tesko mogu da stoje zajedno ako ima jos neka sitnica... Samo je lep i nista vise. па у 50 литара колика је запремина горњег кофера и тешко да можеш ставити и кацигу и јакну уз којекакво брдо ситница које се увек носе у горњем коферу, а то се увек може испробати и пре куповине, било где где има тај кофер те литраже, за стрпати јакну уз све то треба кофер 60-65 литара запремине Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8599 Napisano Jun 24 Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan У Америци NT1100 се није продавао да изласка овогодишње верзије мотора, али америма је Хонда ограничила избор и ставила им само у продају модел са ДЦТ мењачем где немају ни могућност наручивања са модела са електронском суспензијом и то још сам у овој новој металик плавој боји а и поред свега тога јагма за тим мотором је превелика чак су ушли у наручивању где је испорука већ у наредној години а та невероватна потражња је резултирала да је поремећена испорука баш модела у плавој боји свуда у свету, ето као што је то био случај код мене када је дошао мотор без ес-а јер сам наручио управо тај плави. Наравно модел за америку се и физички разликује од модела за цео свет, за америчко тржиште жмигавци нису у фару него се налазе споља на мотору и то у доњем делу мотора а не као у досадашњој верзији где су жмигавци били скоро у висини кормана Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1233 Napisano Jun 25 (promenjeno) Zainteresovan, 813 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 6. 2025. at 10:53, ПИпезос je napisao: па у 50 литара колика је запремина горњег кофера и тешко да можеш ставити и кацигу и јакну уз којекакво брдо ситница које се увек носе у горњем коферу, а то се увек може испробати и пре куповине, било где где има тај кофер те литраже, за стрпати јакну уз све то треба кофер 60-65 литара запремине Nije sve u litrazi nego i u obliku. Hondin kofer je plici nego sto izgleda spolja. Pod mu je uvucen zbog ploce tako da sa obe strane ima male "dzepove" koji mi i ne znace mnogo... Na tdm- u (kappa, yamaha) nisam imao vecu zapreminu ali je bio prakticniji... Promenio Jun 25 član salem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2662 Napisano Jun 30 (promenjeno) Drug član, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odrađen servis na 37000. Sprema se za pute daleke sledeće nedelje. Krenuo je malo da bali na levoj dekli, ako sam dobro razumeo, pa su i to predihtovali. Osim toga sam tražio da sve detaljno pregledaju i navodno kažu da je sve super. Zanimljivo, lanac je samo jednom dotegnut. Uprkos onim problemima na početku, poprilično je izgurao i deluje da će trajati još neko vreme. Inače, Delta je ponovo podigla cenu radnog sata. Sada je 6912. Promenio Jun 30 član Mr_Wolf 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1233 Napisano Jun 30 (promenjeno) Zainteresovan, 813 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pre mesec dana radili inspekcijski servis na 7000km... iz nekog creva mi malo kapljalo ulje ali vrlo malo. Kazu drenaza iz filtera za vazduh... sredili sve Zategli lanac jer mi je malo klaparao i cimao Trajalo je dugo ali naplatili pola sata jer toliko je predvidjeno za taj servis Promenio Jun 30 član salem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8599 Napisano Subota u 13:42 Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan ono što je bilo daleko eto došlo do kraja, NT je konačno u mom vlasništvu, sad period razrade pa prvi servis pa onda na prvo putešestvije od prvog avgusta, evo koja slička od noviteta 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9170 Napisano Subota u 16:11 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос braleee,mašina.Sa sreċom od srca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8656 Napisano Subota u 18:37 Drug član, 1808 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Gigo, neka je sa srećom nova makina! Da te svuda odvede i nasmejanog vrati kući. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7348 Napisano Subota u 18:39 Drug član, 2061 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ПИпезос je napisao: sa srecom nova masina. sta je fora sa dva ekrana, i dole i gore brzinomer digitalni ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1897 Napisano Subota u 18:51 BJB Maxi Scooter Club, 753 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ima Carplay/Android auto na gornjem displeju, pa da donji sluzi na brzinu kad su gore mape i ostalo. Isto je na Africi već par godina 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7348 Napisano Subota u 19:08 Drug član, 2061 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, andrej. je napisao: Ima Carplay/Android auto na gornjem displeju, pa da donji sluzi na brzinu kad su gore mape i ostalo. Isto je na Africi već par godina sjajno. nisam znao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1233 Napisano Subota u 19:10 (promenjeno) Zainteresovan, 813 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa Hondom i da te sluzi kao i mene... evo vec 9000 od kraja januara... Jel to ona mat plava? Cini mi se sjajna, takvu nisam video kada sam kupovao Promenio Subota u 19:12 član salem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8096 Napisano Subota u 20:01 BJB Maxi Scooter Club, 6326 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom nova maKina Da te služi kako si zamislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3456 Napisano Subota u 20:42 Drug član, 1633 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom,prava stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8599 Napisano Subota u 21:43 (promenjeno) Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, salem je napisao: Jel to ona mat plava? Metalik plava je, baš se presijava, mat plava je bila boja za modele iz proizvodnje za 2024tu godinu, za 2025tu boje su: - Gunmetal Black Metallic - metalik crna - Pearl Hawkseye Blue - metalik plava - Matte Warm Ash Metallic - šampanj ili neki kažu pesak metalik Promenio Subota u 21:43 član ПИпезос Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12726 Napisano Subota u 21:49 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ПИпезос je napisao: ono što je bilo daleko eto došlo do kraja, NT je konačno u mom vlasništvu, sad period razrade pa prvi servis pa onda na prvo putešestvije od prvog avgusta, evo koja slička od noviteta Čestitam Gigo, prelep motor! Neka je sa srećom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2662 Napisano Subota u 22:50 Drug član, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te služi bar kao što i mene služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1233 Napisano Utorak u 06:13 Zainteresovan, 813 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od Uzica do Pakovraca magistralom, brzina 100 - 150, od Pakovraca autoput do Bg-a 150 - (na kratko)170, potrosnja 5,7lit... Ja zadovoljan... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...