Jump to content

Moto Zajednica

Honda NT1100

Recommended Posts

• Zainteresovan, 813 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900

Moram da priznam da sam malo razocaran centralnim koferom. Da sam znao ne bi doplacivao nego uzeo neki normalan. Mnogo je plitak tako da kaciga i jakna bas tesko mogu da stoje zajedno ako ima jos neka sitnica... 

Samo je lep i nista vise. 

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 594 postova
  • Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)
On 19. 6. 2025. at 8:16, salem je napisao:

Moram da priznam da sam malo razocaran centralnim koferom. Da sam znao ne bi doplacivao nego uzeo neki normalan. Mnogo je plitak tako da kaciga i jakna bas tesko mogu da stoje zajedno ako ima jos neka sitnica... 

Samo je lep i nista vise. 

па у 50 литара колика је запремина горњег кофера и тешко да можеш ставити и кацигу и јакну уз којекакво брдо ситница које се увек носе у горњем коферу, а то се увек може испробати и пре куповине, било где где има тај кофер те литраже, за стрпати јакну уз све то треба кофер 60-65 литара запремине

• Drug član, 594 postova
  • Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)

У Америци NT1100 се није продавао да изласка овогодишње верзије мотора, али америма је Хонда ограничила избор и ставила им само у продају модел са ДЦТ мењачем где немају ни могућност наручивања са модела са електронском суспензијом и то још сам у овој новој металик плавој боји а и поред свега тога јагма за тим мотором је превелика чак су ушли у наручивању где је испорука већ у наредној години а та невероватна потражња је резултирала да је поремећена испорука баш модела у плавој боји свуда у свету, ето као што је то био случај код мене када је дошао мотор без ес-а јер сам наручио управо тај плави.

Наравно модел за америку се и физички разликује од модела за цео свет, за америчко тржиште жмигавци нису у фару него се налазе споља на мотору и то у доњем делу мотора а не као у досадашњој верзији где су жмигавци били скоро у висини кормана
image.thumb.jpeg.5e56eeb5e7f7c2088b6356f0a44dd4d6.jpeg

On 24. 6. 2025. at 10:53, ПИпезос je napisao:

па у 50 литара колика је запремина горњег кофера и тешко да можеш ставити и кацигу и јакну уз којекакво брдо ситница које се увек носе у горњем коферу, а то се увек може испробати и пре куповине, било где где има тај кофер те литраже, за стрпати јакну уз све то треба кофер 60-65 литара запремине

Nije sve u litrazi nego i u obliku. Hondin kofer je plici nego sto izgleda spolja. Pod mu je uvucen zbog ploce tako da sa obe strane ima male "dzepove" koji mi i ne znace mnogo... Na tdm- u (kappa, yamaha) nisam imao vecu zapreminu ali je bio prakticniji... 

Promenio član salem
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 920 postova
  • Motocikl: Honda NT1100

Odrađen servis na 37000. Sprema se za pute daleke sledeće nedelje.

Krenuo je malo da bali na levoj dekli, ako sam dobro razumeo, pa su i to predihtovali. Osim toga sam tražio da sve detaljno pregledaju i navodno kažu da je sve super. 

Zanimljivo, lanac je samo jednom dotegnut. Uprkos onim problemima na početku, poprilično je izgurao i deluje da će trajati još neko vreme.

Inače, Delta je ponovo podigla cenu radnog sata. Sada je 6912.

Promenio član Mr_Wolf
  • Sviđa mi se 4
  • Hvala 1

Meni pre mesec dana radili inspekcijski servis na 7000km...  iz nekog creva mi malo kapljalo ulje ali vrlo malo. Kazu drenaza iz filtera za vazduh... sredili sve

Zategli lanac jer mi je malo klaparao i cimao

Trajalo je dugo ali naplatili pola sata jer toliko je predvidjeno za taj servis

Promenio član salem
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 594 postova

ono što je bilo daleko eto došlo do kraja, NT je konačno u mom vlasništvu, sad period razrade pa prvi servis pa onda na prvo putešestvije od prvog avgusta, evo koja slička od noviteta
NT1100-01.jpg
NT1100-02.jpg
NT1100-03.jpg
NT1100-04.jpg
NT1100-05.jpg
NT1100-06.jpg
NT1100-07.jpg
NT1100-08.jpg
NT1100-09.jpg
NT1100-10.jpg
NT1100-11.jpg
NT1100-12.jpg

• Sviđa mi se 25

• BJB Maxi Scooter Club, 753 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Ima Carplay/Android auto na gornjem displeju, pa da donji sluzi na brzinu kad su gore mape i ostalo. Isto je na Africi već par godina

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 2

• Drug član, 2061 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
pre 16 minuta, andrej. je napisao:

Ima Carplay/Android auto na gornjem displeju, pa da donji sluzi na brzinu kad su gore mape i ostalo. Isto je na Africi već par godina

sjajno. nisam znao

• Sviđa mi se 1

Srecno sa Hondom i da te sluzi kao i mene... evo vec 9000 od kraja januara... 

Jel to ona mat plava?

Cini mi se sjajna, takvu nisam video kada sam kupovao

Promenio član salem
  • Hvala 1

• Drug član, 594 postova
Pre 2 sati, salem je napisao:

Jel to ona mat plava?

Metalik plava je, baš se presijava, mat plava je bila boja za modele iz proizvodnje za 2024tu godinu, za 2025tu boje su:
Gunmetal Black Metallic - metalik crna
- Pearl Hawkseye Blue - metalik plava
- Matte Warm Ash Metallic - šampanj ili neki kažu pesak metalik

Promenio član ПИпезос

• Drug član, 1729 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600
Pre 8 sati, ПИпезос je napisao:

ono što je bilo daleko eto došlo do kraja, NT je konačno u mom vlasništvu, sad period razrade pa prvi servis pa onda na prvo putešestvije od prvog avgusta, evo koja slička od noviteta

Čestitam Gigo, prelep motor!  :takoje:

Neka je sa srećom!  

• Hvala 1

Od Uzica do Pakovraca magistralom, brzina 100 - 150, od Pakovraca autoput do Bg-a 150 - (na kratko)170, potrosnja 5,7lit... 

Ja zadovoljan...

• Sviđa mi se 5

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja