DaliborBP 1363 Napisano Subota u 11:43 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1722 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kratak info nakon nekih 200km voznje ili nakon 4 dana. Prvi utisak,dok sam je dovezao nekih 150km do kuce. Agresivno motorno kocenje,D mode definitvno brzo salta,zadnja kocnica cigla. Posle mi je mladjani kolega Andrej rekao da se to sve setuje. U sustini nemac iz servisa je objasnjavao,ali posto sam ja bio u jedva cekanju da zajasem motor,nisam ta dobro slusao. Sto se tice voznje u S modu,msm da je S1 nesto sto ce mi zavrsavati posao nakon danasnje voze od 50tak km. Sediste,kao i svaka honda,moglo bi bolje. Motor je velik,tezak ali se lako vozi. Snagr na pretek,malo gasa i vec 170km/h. Prednja kocnica 10tka. Msm da je bas za kruziranje i laganu voznju. Moze i po gradu,ali greje fino i nije bas za provlacenje. Trazio sam odmah da ima i topcase koji ce biti skoro pa uvek na motoru. Bocne sam skinuo,cekace neku dalju turu. Pohvala su unutrasnje torbe,org.hondine. Sto se tice displeja,pregledan,velik. Ocekivao sam povezivanje samo blututom za carplay ali mora kabel (narucen vec adapter). Grejanje rucica je u paketu,mnogo dobra stvar,kao i tempomat. Probao sam ,bas je korisna stvar na motoru. Estetika mi je za 10. Servis sam dobio 'nov' ,kao i tehnicki koji vazi do 4.28. Osiguranje 'delimicni kasko' 240e ( maks. km za godinu sam pisao 6000km) Prijava motora ,tablice sa mojim inicijalima i godinom rodjenja ,saobracajna placeno 92e i jos cekam obracun poreza,on se placa isto jednom godisnje. Honda je 2023. god,DCT ,9600km (sad vec 9800). 11 790e Jedan kljuc je za sva tri kofera i startovanje. Toliko za dnevnik. Promenio Subota u 11:45 član DaliborBP 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1273 Napisano Nedelja u 04:48 Zainteresovan, 840 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razocaran koferima. Ipak je to turing motor, velik, jak, udoban... zena i ja prelazimo velike kilometraze Novi model ima sire bocne kofere i staje kaciga unutra. Gornji je plitak, vec sam pominjao ranije Pitao u Delti da li mogu noviji da se stave na moj motor ali drugacije je kacenje. Motor isti, koferi isto izgledaju samo malo siri a ne odgovaraju na ovaj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1363 Napisano Nedelja u 06:06 BJB Maxi scooter club, 1722 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena vec mrzi hondu,tako da kad budem isao negde,idem sam ,dok cerka ne poraste. Ona je odusevljena. Gornju je plitak,ali sirok. Ja kad sam isao po motor,sporstka torba cela stala unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1152 Napisano Nedelja u 07:54 Zainteresovan, 478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto je žena ne voli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 229 Napisano Nedelja u 08:07 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Pa retko žena drugu “ženu” voli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1363 Napisano pre 2 sati BJB Maxi scooter club, 1722 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije ljubitelj motora. Kao mladja ponekad je i sela,sad ne zeli ni da pogleda motor. Nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...