Molloh 4 Napisano pre 48 minuta U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zontes x350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ja sam Momir Ivanović Zelja da udjem u moto svet me je držala nekih 3-4 godine. I konačno sam se prošle godine odlučio da to zaista i uradim. Pošto voznja motora nije baš nešto što je zdravorazumski, nisam nikome govorio o tome, jer nisam želio da me niko ohrabruje da to uradim ili da me niko razuverava (jbt gde ćeš to, imam ja druga koji je pao sa motora i sl.) želeo sam da odluka bude moja i samo moja. Odlučio sam da idem "redom" položio sam prvo za A2, pa za par godina videćemo dalje. Kupio sam Zontes x350 i za sad sam prezadovoljan (prvi motor pa za drugo/bolje i ne znam) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 677 Napisano pre 34 minuta Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum Momire! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12392 Napisano pre 33 minuta Hronični Motociklopata, 8008 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...