slobasuper9 2150 Napisano Januar 5 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa hoćete li biti ovlašćeni ili ne? Meni je zanimljivo kako su se Slovenci nametnuli kao glavni posrednici za ovaj naš region. U stvari za Srbiju. I za Jamahu i za Kavasaki i Suzuki i Piađo grupu. Slična priča je i za auteOdakle ti to da se Suzuki uvozi preko Slovenije kao posrednika?Poslato iz Euro Sumar-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Januar 5 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi brendovi i proizvodi dolaze na Balkan bas preko Slovenije. Cini mi se da cela Slovenija zivi od preprodaje i procenta a imao sam i prilike da vidim njihov bezobrazluk u toj preprodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3705 Napisano Januar 6 Astro Puki krsi sva pravila!, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan U farmaciji je za gotovo sve kompanije posrednik Hrvatska. Jbga kad nismo EU ,moramo da placamo stvari vise i ako je standard nizi. Tako je u svemu. Al aj ti to objasni budali koja je zaokruzila da srbija ne sme da stane. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Januar 6 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio zaposlen u 2 firme koje su se bavile farmacijom/medicinom pre trenutnog posla i nisu bili posrednici ni jedni ni drugi. Šta više, u smislu prodajnih rezultata smo Sloveniju jeli za doručak.Poslato iz Euro Sumar-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7583 Napisano Januar 6 (promenjeno) Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, punisa 16 je napisao: U farmaciji je za gotovo sve kompanije posrednik Hrvatska. Jbga kad nismo EU ,moramo da placamo stvari vise i ako je standard nizi. Tako je u svemu. Al aj ti to objasni budali koja je zaokruzila da srbija ne sme da stane. Значи због мало јефтинијег мотора требао сам да гласам за Ђиласа,Маринику,Чуту и Алексића......онда не да би се осећао као будала.....него кретен. То би било исто као речи да сви који не воле ГС су будале. Коментар уопште није на месту Promenio Januar 6 član BaneVuk58 2 2 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4760 Napisano Januar 6 Drug član, 1862 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, slobasuper9 said: Odakle ti to da se Suzuki uvozi preko Slovenije kao posrednika? Poslato iz Euro Sumar-a Ne znam kako je sad Kad sam (sad već pretprošle decenije) kupovao SV-a (motor koji mi je ne znam zašto, posebno drag) je bila ta priča. Tad je ovlašćeni bio i Markos ja mislim. A Atila iz Horgoša je imao neku polu-kombinaciju iz Mađarske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Januar 6 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sad se radi direktno sa fabrikom. Poslato iz Euro Sumar-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7583 Napisano Januar 6 (promenjeno) Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Skyrunner je napisao: Ne znam kako je sad Kad sam (sad već pretprošle decenije) kupovao SV-a (motor koji mi je ne znam zašto, posebno drag) je bila ta priča. Tad je ovlašćeni bio i Markos ja mislim. A Atila iz Horgoša je imao neku polu-kombinaciju iz Mađarske Другар је уплатио Еуро Сумару целокупну цифру за Строма 1050....и на крају нису могли да испоштују и понудили у другој боји уз доплату. Атила му је изашао у сусрет и то по старој цени Promenio Januar 6 član BaneVuk58 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3782 Napisano Januar 6 Drug član, 458 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Apropo Slovenaca, imam iskustva sa Makitom. Ranije su za nas region bili zaduzeni Holandezi ali od pre sest sedam godina preuzeli Slovenci. Razlika ogromna, ovi potonji bi se j...i za dinar(cent). Promo materijal stat greska, popusti za dilere misaona imenica, kalendari, upaljaci olovke za velike kupce to ni u snu. Obicne dzimrije, a kao biznis. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2589 Napisano Januar 6 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Meni i auto i motor iz Japana stigli preko Slovenije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7583 Napisano Januar 6 Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve je išlo preko luke Kopar još za vreme Juge pa je logično da se nastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2480 Napisano Januar 6 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BaneVuk58 je napisao: Другар је уплатио Еуро Сумару целокупну цифру за Строма 1050....и на крају нису могли да испоштују и понудили у другој боји уз доплату. Атила му је изашао у сусрет и то по старој цени To nije istina, bio sam deo te priče i na kraju se pokajao što sam hteo uopšte da pomognem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7583 Napisano Januar 6 Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Milanezi je napisao: To nije istina, bio sam deo te priče i na kraju se pokajao što sam hteo uopšte da pomognem. Jeste istina i poznata mi je tvoja uloga od A do Š i nek' ostane na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2480 Napisano Januar 6 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Neka ostane za tebe da je to istina i za toga ko ti je pričao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4760 Napisano Januar 6 Drug član, 1862 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih baš voleo da znam Šteta da priča ostane nedorečena 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 6 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Zabranjeno je ovde na forumu spominjati drugog Suzuki uvoznika. A i otislo se od teme za Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7583 Napisano Januar 6 Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Skyrunner je napisao: Evo ja bih baš voleo da znam Šteta da priča ostane nedorečena Dugačka priča, da ne gušimo forum....ali pravna pouka..Krajnji oprez i pročitati sve uslove prilikom kupovine. Lično bih pre kupio sa lagera nego da čekam pogotovo ako unapred dam lovu. Onda si na milosti i nemilosti prodavca. Isporuke uglavnom idu po poznanstvu a ne po redu narudžbine i uplate 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Januar 6 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dodjosmo dotle da ti treba veza da kupis nov motor za svoje pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2480 Napisano Januar 6 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj pisati o stvarima ili dogadjajima koje ne poznaješ i u kojima nisi direktno učestvovao. Ne radi se o milosti, nemilosti, poznanstvima i ostalim nebulozama kakve se ovde spominju. Dakle, da ne gušimo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4760 Napisano Januar 6 Drug član, 1862 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako nećete da gušite, onda ne spominjite uopšte. 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Januar 6 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pokušao sam da izbegnem da se mešam da ne budem shvaćen pogrešno,obzirom da radim gde radim da ne bude posle levo desno.Ali moram....Moram reći realno kako jeste sada, za vreme od pre 5-7-15 godina ne znam,nisam tad radio, ali znam gde sada radim i sasvim sam siguran da firma u kojoj radim se ne zasniva na prevarantskim principima.Ima ovde ljudi koji su kupili motocikl što direktno kod mene i generalno u firmi gde radim.Kapara, uplata unapred se uzima isključivo ako imamo potvrdu od fabrike da je motocikl proizveden i na putu ka skladištu u EU. Za kola takođe, kaparisaćete isključivo automobil koji je fizički prouzveden ili je u planu proizvodnje i čekanje za vozilo je okvirno mesec dana. U drugim slučajevima se upisuje klijent u listu želja i poziva kada se takav auto/motor pojavi u planu proizvodnje ili na lageru.Sve ostalo što neko navodi ko nije upoznat iz prve ruke su nagađanja i netačne informacije/pretpostavke i rekla-kazala. Da ne upotrebim teži izraz koji bi se kosio sa mojim vaspitanjem.Svakako, izvinjavam se na produbljivanju off-a, ali morao sam,jače je od mene.Poslato iz Euro Sumar-a 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12455 Napisano Januar 6 Ne silazi, 7283 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od toga i kako proizvođač prima i procesuira porudžbine. Npr. kod nas svako vozilo pri porudžbini dobija interni broj i tačno se zna koji mu je status. Tj. fabrika zna. Dakle nema lista želja ili kad bude. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7583 Napisano Januar 6 Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Šta znači to direktno od tebe i generalno u firmi gde radiš??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Januar 6 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Znači da su moji klijenti u smislu da sam ja procesuirao kupivinu, ovaj drugi deo znači da su kupili kod nekog od kolega. Malo sam se pogrešno izrazio,u brzini sam kucao.Poslato iz Euro Sumar-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7583 Napisano Januar 6 Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram sam odmah ali sam hteo da to sam kažeš. Izgledalo je da valjaš sa strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...