matori61 19 Napisano Mart 2 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan cb500x,2022. presao 2400km! Za moje 63 godine i 45godina na 2 tocka,ihajjjj!!! Promenio Mart 2 član matori61 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1267 Napisano Mart 4 Zainteresovan, 829 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno kako maleno motor izgleda na slikama. NC izgleda veci, a nije. Evo i moja CB-ejka dočekala tuširanje. Uspeli smo da za nekih 2.5 meseca voznje naguramo 5k km. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano Mart 5 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj novi NX500, cekam ga na sajmu nadam se da ce biti izlozen pa da vidim uzivo kako izgleda. Koliko su samo uspeli da upropaste prednju stranu bar po mom subjektivnom misljenju, mnogo lepsi je bio ovaj CB iz 2022-23. god. Sad nekako vise naginje ka TransAlpu ali opet nije ni Transalp. Dodatno mi je sad razmisljanje da li da uzmem "RUZNIJI" motor i naviknem se na njega jer ima bolji ekran, kontrolu proklizavanja i laksi je nekoliko KG zbog novih felni ili da uzmem lepsi motor. Ne znam koliko je kontrola proklizavanja na ovom motoru bitna, ali svakako mislim da jeste. Nek sacuva glavu jednom u 100 slucajeva smatram to dovoljnim. Sta mislite vi o Novom NX500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1108 Napisano Mart 5 Drug član, 382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliki si zaluđenik za tehnologijom, ekranima itd. ali je model 21-23 definitivno lepši. Eto jedino taj TCS na novom modelu, mada ne znam ni koliko ćeš uspeti da ga upotrebiš. Moj glas bi išao na CB crveni ili zeleni. Srećna potraga! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano Mart 5 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, vucko23 je napisao: Ne znam koliki si zaluđenik za tehnologijom, ekranima itd. ali je model 21-23 definitivno lepši. Eto jedino taj TCS na novom modelu, mada ne znam ni koliko ćeš uspeti da ga upotrebiš. Moj glas bi išao na CB crveni ili zeleni. Srećna potraga! Pa nisam neki zaludjenik, vise volim da mi je lep motor. Nego me samo nervira sto su morali izgleda ovoliko da mu upropaste kad je bio savrsen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1397 Napisano Mart 5 Drug član, 1941 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj novi dosta lepši i modernije izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano Mart 5 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bopk je napisao: Meni ovaj novi dosta lepši i modernije izgleda. Sa strane kad se gleda moze da prodje, ali lepota je subjektivna. Meni je napred dosta ruzniji od CB-a, cekam sajam da vidim uzivo dal ce mi biti toliko ruzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Posle skutera meni oba izgledaju do 00. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Mart 5 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da dodam oko kontrole proklizavanja... Letos me spasila,na kisi,umoran nakon kasnjenja leta od 3 sata,slecem u BG oko 22h,lose vreme,kisa,preuzimam motor od Dareta i jos 140km do kuce po pljusku sa munjama i grmljavinom. Poslednji semafor,bukvalno km od kuce,dodam gas i cujem brudanje... sreca upali se zuta za proklizavanje inace bi zavrsio na asfaltu. Ako imas opciju,od mene za taj segment plus. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 606 Napisano Mart 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Mene je samo jednom iznenadio zadnji tocak, na nekom klizavom sumskom putu pri ubrzanju iz krivine, nogom o asflat sam se ispravio nekako . Inace pravolinijiski i van puta nije problem ako proklize, lep osecaj malo se igrati. Ali TC jeste dobar kad se vozi umoran, lose vreme, kao sto kazes. Inace bolje ugasiti. Na kolima mi je to prva stvar koju pritisnem kada upalim auto, 99% mi je na OFF, smeta. A NX - kada se doda crash bar malo popravlja bocni izgled NX, nije tako lose na onoj slici iznad, ali jeste cudan taj prednji deo. Tako da svejeno sta se uzme, ekran manje vise, ok je trenutni, na max osvetljenju je ok u svim uslovima. Promenio Mart 6 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Mart 20 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Moze li preporuka za prednje kocione plocice? Fabricke su top ali su pri kraju. Jedan disk, ABS varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1267 Napisano April 24 Zainteresovan, 829 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako nekome treba nosac za navigaciju, telefon sto ide iznad instrument table. Ostao mi je od mog cb500x, nisam stigao montirati. Debljine je otp. kao i korman pa se moze lako namontirati normalan nosac za uredjaje. Dacu ga za 1000din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mudrinic 28 Napisano Maj 7 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Evo da se upišem i ovde sa svojim CB500X kao novi član foruma. Motor sam kupio polovan, 2022. godište sa 13.000 i naravno odmah je palo montiranje dodatne opreme kako bi se spremio za put, a i estetski prilagodio mom oku (maglenke, štitnici za ruke, novi kofer, 16t zupčanik, usb utičnica, kopija Atlas temponata, etc). Generalno sam prezadovoljan kupovinom, s obzirom na to da mi je ovo prvi ADV. Od "modifikacija" ističem 16t prednji zupčanik koji je spustio obrtaje i produžio hod između brzina, pa je motor malo stabilniji na 100-110 kmph. U planu je još i izduv da se radi (stigao od Ištvana iz Ade top) i rekao bih da je to. Pored novih guma, lanca i servisa (pa i dodatne opreme), džep mi je sigurno tanji, ali srce naravno puno. Promenio Maj 7 član mudrinic 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Menjao lanac na 13 000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1585 Napisano Maj 8 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Menjao lanac na 13 000? Ne vidim da piše negde?Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1267 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 829 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @idanijelNe vidis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1585 Napisano Maj 8 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan @idanijelNe vidis. vido,Neverovatno na toj km i sa 48ks zato mi čudnoSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 143 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio, menjan je prednji lančanik (ne zupčanik), pa verovatno zbog toga. To jeste pravilo kod propisnog održavanja, ali se onda menjaju oba lančanika, jer inače promena lanca nema efekta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mudrinic 28 Napisano Maj 8 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, menjao lanac na 13.000. Mislim da je mogao još neko vreme da gura, ali kako sam motor sređivao za sezonu bilo je "taj i to da se uradi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano Maj 16 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna korisna stvar za sve koji voze ovaj model a zeleli bi drugi auspuh i bolji zvuk. Mene je cela instalacija zajedno sa topom izasla oko 9000 din, sto je mnogo manje skoro troduplo od onoga sto su mi trazili za to. Zainatio sam se i nasao "link pipe" kako bih mogao da zamenim top jer bez toga ne moze, a da vam neko izradi naplatice papreno. Mislim verovatno moze secenjem, varenjem itd, ali ovako je gospodski instalacija 10 minuta. Evo ga oglas sa alija, izadje ispod 3.000 link pipe, ima za dosta modela ono sto sam siguran da valje i da je isprobano je za NC750 ali ne vidim razlog da za bilo koji drugi model nije kako treba nego nemam licnog iskustva za ostale. RSD1,281.74 60%OFF | Motorcycle Stainless Steel Exhaust Middle Pipe Link Connec Fit For Honda CBR500 CBR500R CB500F CB500X CB400 CBR400 CB400X CB400F https://a.aliexpress.com/_EwcgaYb Promenio Maj 16 član Rkekoke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukasssinnn 9 Napisano Maj 16 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: PEDA ET 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bato imam pitanje, hoce me dirati na tehnickom ako imam akrapa na 50cc, u pitanje je replica akrapovica i nemam nikakav papir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano Maj 16 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan @vukasssinnnTo zavisi od tehnickog do tehnickog, negde puste negde ne. Ako nije vareno i budzeno, uvek mozes top da skines pre tehnickog, pa da vratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 606 Napisano Maj 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Uradio drugi ovlasceni servis posle godina dana, i registraciju. A sam sam promenio ulje jednom na nekih 7000km. - registracija 18.300 - redovan servis 16.550 Stojanov NS. Ovo je valjda poslednji ovlasceni servis, posto je garancija 2god, mada su rekli jos naredni da uradim kod njih. Promenio Maj 23 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2773 Napisano Maj 23 Drug član, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mene ceka za koji dan taj godisnji, na 8500 sam, ove god planiram vise da se vozim tako da sigurno kacim jos jedan. Sta su ti rekli na kojoj km je sledeci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 606 Napisano Maj 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Isto 12.000km ili jedna godina. Ali zasto bih radio sledeci kod njih ako je garancija 2god. Jedino sto mozda ima jos nekih stavki sto pregladaju za kraj. https://maintenanceschedule.com/honda-cb500x-2022-maintenance-schedule/ Promenio Maj 23 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...