cezarpa 11243 Napisano Avgust 10, 2023 Ne silazi, 2279 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su oduzeti zbog pitanja vlasnistva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Avgust 10, 2023 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, na proveru... Neki klinac vozio kod mene bez dozvole i jedan dan parkirao na bus stanici i usao u kladionicu. Nailazi policija, ko je, sta je, ciji je, svi se prave ludi, cak i on, zna da bi ga cimali. I pandur lepo pozove dizalicu, dodjose i odnesose motor u stanicu na proveru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10148 Napisano Avgust 10, 2023 Ne silazi, 2339 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, stari roker je napisao: Tebi ce da napravimo papir ako ti treba... Nije mi trebalo do sada, ali... Obzirom da sam malo plašljiv, volim da imam sve što treba i ne treba kako u autu, tako i na motoru, voleo bih da imam i taj papir. I to samo za "ne daj bože"... Kao što je bila ova racija u Bgd, šta da radim ako me (nas) zaustave u npr. Sarajevu, ili u prolazu kroz neku drugu zemlju, i isključe zbog auspuha ? A možda samo treba prigušivač da nabavim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1787 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi trebalo do sada, ali... Obzirom da sam malo plašljiv, volim da imam sve što treba i ne treba kako u autu, tako i na motoru, voleo bih da imam i taj papir. I to samo za "ne daj bože"... Kao što je bila ova racija u Bgd, šta da radim ako me (nas) zaustave u npr. Sarajevu, ili u prolazu kroz neku drugu zemlju, i isključe zbog auspuha ? A možda samo treba prigušivač da nabavim...Mogu da naprave prigušivač u Adi, Dragon.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Заустави ме полиција у недељу кад се враћах са Цера, ишао сам негде око 120 где је наравно ограничење 80, срећа моја па није био радар али је издаљине видео да сам ишао брзо, може да процени ... рече редовна контрола саобраћаја, узео документа, тражио прву помоћ да му покажем, прегледао папире од мотора, кад узе возачку, гледа и рече: а дозволу за авион немаш, па што летиш онда на мотору ... и насмеја се, загледао мог бенгулића уздуж и попреко, каже баш му се свиђа, а пошто је и полицајац исто атлетски грађен као и ја а можда је и који сантим вишљи од мене, питао ме је да ли може да седне, наравно да може, сео он на њега, каже му му да ли хоће да га проба, захвалио се и на проби седења али није хтео, само је рекао да је напокон сео на скутер где има места за ноге, ту мало попричасмо о то проблему за нас кракате, частили ме ладном колом у лименци (сигурно су се негде огребали), пожелели ми срећан пут до куће и да пазим како возим, каже недеља је, има нас доста у контроли. Ипак нису сви саобраћајни полицајци дркоши и намћори, али су ретки овакви. 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3035 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ste ista kategorija.Primetio sam ja da se vi krakati medjusobno pomažete i udružujete. Ko neka sekta Bože me prosti 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2358 Napisano Avgust 16, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Negde ispred Plava, mase policajac, ja kocim, dajem desni migavac, on pokazuje da nastavim ali da usporim. Gledam, sta se desava nisam isao brzo... Ukapiram da je covek najverovatnije cuo (ko zna odakle) @Budja otvoren akrapovic bez katalizatora pa pomislio da letimo Druga situacija pre mesec dana, povratak iz Cg, negde pred granicu zaustavljaju. Ja stanem i pitam ''Jel mene?'' A on me gleda cudno kao ''Da, sto pitas?'' Rekoh mu da mi se to nikad nije desilo da me zaustavi policija dok sam na motoru. Gleda me covek i smeje se. Dokumenta, gde ces, gde si bio, aj zdravo. Moja jedina 2 iskustva sa policijom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, ПИпезос je napisao: тражио прву помоћ да му покажем Sta bre!!!To treba da se nosi? 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Bojan82 je napisao: Sta bre!!!To treba da se nosi? Ja nosim od prvog dana, ali mi niko do sada nije potražio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde da stavim to,da nosim ranac zbog toga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Bojan82 je napisao: Ne znam gde da stavim to,da nosim ranac zbog toga.... Ja sam je jedva ugurala ispod zadnjeg sedišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je da nemam iskustva s policijom. Do sada me nijednom nisu zaustavili na motoru, a vozim više godina, računajuči i skutere od 50cc. Više puta prošao pored patrole koja zaustavlja, iskuliraju me kao da me nema, čak i saobraćajci na motoru. Nije da se žalim, ali ponekad uhvatim sebe da priželjkujem da me zaustave, čisto da prozborimo koju. Uglavnom sam skroz ispravan, čak sam i kupio prvu pomoć sad pred put u CG. Do tada je nisam imao. Promenio Avgust 16, 2023 član Predator016 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 346 Napisano Avgust 16, 2023 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Mene su juče zaustavili treći put za nedelju dana Prvi susret- izlazim ranije sa posla i zaustavlja me na prvom skretanju. Držao me 20min proveravao vozačku i saobraćajnu više puta. Onda me ispitivao kad i gde sam kupila motor pa koliko sam ga platila Posle par saveta me pitao da li mi treba pomoć i mogu li sama da siđem sa trotoara hah Na kraju me i pratio par km. (zaključak: ne izlazite ranije sa posla) Drugi susret- Ista priča kao i prvi put, provera vozačke i saobraćajne, ali i auspuha. Na moje pitanje da li postoji razlog zaustavljanja odgovor je otprilike bio pa što da ne kad si već tu. (oba puta su me zaustavili u Gandijevoj na Novom Beogradu) Treći susret- Maše mi on, ja sad već iskusno stajem i spremam dokumenta samo da bi mi rekao ,,Momak, otkopčan ti ranac". Sve u svemu nije bilo toliko neprijatno, ali počeću da ih sanjam kako je krenulo. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, araS je napisao: Mene su juče zaustavili treći put za nedelju dana Prvi susret- izlazim ranije sa posla i zaustavlja me na prvom skretanju. Držao me 20min proveravao vozačku i saobraćajnu više puta. Onda me ispitivao kad i gde sam kupila motor pa koliko sam ga platila Posle par saveta me pitao da li mi treba pomoć i mogu li sama da siđem sa trotoara hah Na kraju me i pratio par km. (zaključak: ne izlazite ranije sa posla) Drugi susret- Ista priča kao i prvi put, provera vozačke i saobraćajne, ali i auspuha. Na moje pitanje da li postoji razlog zaustavljanja odgovor je otprilike bio pa što da ne kad si već tu. (oba puta su me zaustavili u Gandijevoj na Novom Beogradu) Treći susret- Maše mi on, ja sad već iskusno stajem i spremam dokumenta samo da bi mi rekao ,,Momak, otkopčan ti ranac". Sve u svemu nije bilo toliko neprijatno, ali počeću da ih sanjam kako je krenulo. A kad dođeš u Leskovac biće: "Leleee, devojče!" Kao što se meni jednom desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Avgust 17, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica i ja bile malo oko Golupca i Djerdapskom magistralom .. Evo ti ga kontrola , zaustavise nas .. Njih cetvoro , dvojica starijih ,momak i devojka .. Ajde dokumenta .. E sad kako sam otkopcala torbicu prvo sto je video bilo je hiljadu dinara hahahah.. Ostalo mi na vrhu torbice kako sam placala racun u kafanici ... ko zna sta je pomislio hahahaha Pomerim i uzmem dokumenta,pruzam a on zagleda li zagleda .. Nisu ocekivali prvenstveno zene i onda kao jel imate prvu pomoc ,da li ste nesto pili .. Ne nisam ,ne pijem alkohol .. Ali mozda neki pelinkovac , pelinkovcic .. Rekoh ne a malo mi falilo da pitam a jel ste vi mozda hahahahahahahaha .. Drugaricu pitali gde joj je nalepnica i eto sve proslo ok .. ali da zaustavljaju vala zaustavljaju ... Dovidjenja,dovidjenja hahahaha.. Svakako hvala svima koji su blicali kao upozorenje jer da nisu kuku lele mislim da bi bilo svasta , bar po mene jer je sada tamo asfalt za 300km/h uhhhhhh lepota .. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Avgust 17, 2023 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Goco, ne divljaj 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2064 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, GR 46 je napisao: Drugarica i ja bile malo oko Golupca i Djerdapskom magistralom .. Evo ti ga kontrola , zaustavise nas .. Njih cetvoro , dvojica starijih ,momak i devojka .. Ajde dokumenta .. E sad kako sam otkopcala torbicu prvo sto je video bilo je hiljadu dinara hahahah.. Ostalo mi na vrhu torbice kako sam placala racun u kafanici ... ko zna sta je pomislio hahahaha Pomerim i uzmem dokumenta,pruzam a on zagleda li zagleda .. Nisu ocekivali prvenstveno zene i onda kao jel imate prvu pomoc ,da li ste nesto pili .. Ne nisam ,ne pijem alkohol .. Ali mozda neki pelinkovac , pelinkovcic .. Rekoh ne a malo mi falilo da pitam a jel ste vi mozda hahahahahahahaha .. Drugaricu pitali gde joj je nalepnica i eto sve proslo ok .. ali da zaustavljaju vala zaustavljaju ... Dovidjenja,dovidjenja hahahaha.. Svakako hvala svima koji su blicali kao upozorenje jer da nisu kuku lele mislim da bi bilo svasta , bar po mene jer je sada tamo asfalt za 300km/h uhhhhhh lepota .. Ako je to bilo u subotu pre 3 nedelje, obišao sam vas usput Ali mene nisu zaustavljali, ja vozim fino i polako. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Avgust 17, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mr_Wolf je napisao: Ako je to bilo u subotu pre 3 nedelje, obišao sam vas usput Ali mene nisu zaustavljali, ja vozim fino i polako. Te smooooo Ali i mi smo vozile lagano ovaj put .. uzivale u pogledu , hranile dušu sva sreca proznajem samo sam dva puta poludela .. eto ali psssssst 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Avgust 17, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Arakis je napisao: Goco, ne divljaj Dobri čika Rajko neću više a ni manje obećavam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kod Ušća zaustavljaju sve na dva točka iz sva četiri pravca.. Čovek pretrča dve trake i iskoči ispred mene u levoj sa šargarepom..Njegov šef hteo da me testira na rakiju i droge jer sam se bunio zbog tog iskakanja ali odustaše kad skidoh kacigu. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 18, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Mora sad na kraju meseca da se nadoknadi zaostatak prihoda zbog odmora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano Avgust 18, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, KoleD je napisao: Kod Ušća zaustavljaju sve na dva točka iz sva četiri pravca.. Čovek pretrča dve trake i iskoči ispred mene u levoj sa šargarepom.. Njegov šef hteo da me testira na rakiju i droge jer sam se bunio zbog tog iskakanja ali odustaše kad skidoh kacigu. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Nemoj molim te da objavljuješ sliku u temi "kako izgledamo", (već smo i ovako stalno pod stresom). 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini Žiko, gledam da ne stresiram drugare, samo prema plavim milosti nemam.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10389 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slično iskustvo pretprošle zime. Bio lep dan, +14-15 C pa sam isterao motor da okrenem krug... Vozim lagano Pančevačkim putem u smeru ka Pa. Krećem se desnom trakom, vozim krajnje defanzivno, uživajući u lepom danu. U susret mi dolazi policajac na motoru, smerom ka BG. Kada me uočio, na sledećoj raskrnici pravi polukružno i kreće u poteru! Ubrzo me sustigao i dao signal da se zaustavim. Lagano prelazim u zaustavnu traku i stajem, on ispred mene. Gasim motor i skidam kacigu, on već stoji pored. Kada me video, smorio se k'o pečurka! Krenem da vadim dokumenta a on mi govori da nije potrebno i da je sve u redu. Kaže da sam mu iz daleka delovao "nesigurno" pa me zato zaustavio. Bilo mu čudno što ne obilazim kolonu isl pa je pomislio da se pravim fin, da nešto krijem... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva sa nemanjem registracione nalepnice? Nosio sam je u novcaniku jedno vreme dok sam mozgao gde bih mogao da je zalepim i tako mi je negde ispala, tj izgubio sam je... sad vozim tako bez registracione nalepnice. Mislim, izvadicu novu, vise se neckam zbog guzvi po policijskim stanicama (nije zbog 3 soma ), ali me interesuje koliko policija insistira na tome i pisu li kazne kada je vozilo uredno registrovano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...