QmBGD 4007 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dare na trudu. MP3 od juče kod novog, presrećnog vlasnika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4782 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 3652 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Pričaj šta si nameračio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan ADV 350, kaparisan Da ne obrazlažem zašto i kako sam se na njega odlučio u ovoj temi, biće prilike. Svakako, bio sam prezadovoljan sam MP3 i već znam da će mi nedostajati blokada vešanja i ručna kočnica, naročito kod parkiranja motora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Mart 29, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan povezivanje tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 2, 2023 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na meniju 2 MP3 od dvestapejeSet kubici, plavi i sivi. Pored mnogih anomalija nadjenih....plavi pali, radi ali slabo ide.... sivi tesko pali, nestabilno radi, kako tako. centralna opruga kvacila Naprezanje + xx grejanja/hladjenja + stroga gradska voznja dovede do zamora materijala. sredice se Sivi pak svu muku oko rada ima zbog kineske dizne stavljena je nova U jednom servisu su mu rekli da moze zamenska kineska, radi posao. Nova oem dizna u PGS-u kosta 20-22Krsd. kineska mnogo gura goriva, visak sta ne sagori.... ode u karte Kad sam skinuo merac ulja, imao sam sta videti i omirisati.... jedno kvalitetno ispiranje svega pokretnog u agretau nazalost. Nemojte svemu verovati sta cujete, procitate, vidite! sad ono bitno... kako prepoznati kinsku diznu ovo je oem dizna druga strana kineske dizne druga strana oem dizne Eto razlike pa ako neko ima slicnu muku da zna sta da gleda... dok ne bude kasno. Pored toga i sto sta drugog, nisu radili migavci. Ni levi-desni a ni sva 4 kao ni poziciona svetla dok je srednje i dugo radilo normalno. pozadi levo ima elektronsku jedinicu slicnu vecem releju ona upravlja navedenom problematikom, pomislih tu grmi zec medjutim nije tu problem, problem cuci u izgubljenom napajanju krajnji levi ili desni osigurac (jbg zaboravi tacno koji) nema napajanje Znam sigurno da kad se izvadi i okrene kuciste, sa zadnje strane naci belu deblju zicu. Debela bela cica mica treba da ima +12V sto se u mome slucaju nije desilo, prekid u instalaciji. takodjer kupus od osiguraca treba srediti Iiii tako blize i tako dalje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da toliko ljudi zapuste motor? Pretpostavljam da je to mnogo godina na kiši, pa da dodje do takvog stanja osigurača. Ipak su oni na svakom vozilu zaštićeni, za ovo baš treba da se čovek potrudi da dodju u to stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 3, 2023 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem mnogo pisati, sve sta se da videti (stanje) dolazi od "majstora". Plavi nije sporan, normalno je da dodje do zamora ali sivi je baš veslan kako ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano April 3, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim ovakve stvari, trebalo je za svoj da tražim mnogo više para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 3, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad su vec pomenute dizne, imao bih ja jedno pitanje za @Satelis Prije par god imao sam Piaggio X7 250ie. Kad sam ga kupovao prethodni vlasnik mi je rekao da je dizna nova (montirana u servisu) jer je on na originalnoj slomio dzek dok je prao motor. Par mjeseci kasnije u voznji motor staje i ispostavlja se da se dzek dizne ponovo odlomio zbog lose provedenog kabla iste. Krecem i potragu za diznom i dolazim do konfuzne situacije. Gdje god procitam na internetu trebali bi da taj agregat nosi iwp182 diznu dok sam sa svog motora skinuo iwp116. Jedine 2 radnje koje su u BIH imale dizu da taj agregat su mi nudili iwp116 kao diznu koja je namijenjana za taj agregat(Cijena oko 90e). Uspio sam da nadjem i iwp182 ali za samo 230e, sto mi je iskreno bilo previse. Tu iwp116 recimo koriste fiat 1.2 motori i prilicno je lako naci u auto dijelovima po dosta nizoj cijeni nego kad se kupuje za motocikl. IWP116 158cc/min 1hole IWP182 168cc/min 3hole Protok je slican ali je razlika u tome sto ta sa fiata ima 1 mlaznicu a sa Piaggia 3. Zanima me koliko je razlika u mlaznicama i protoku goriva velika u ovom konkretnom slucaju tj. da li i kako steti samom agregatu? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 3, 2023 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Boki sve si lepo opisao i koje su razlike. Imam negde sliku, kacio sam je u nekoj temi gde sam skinuo tu diznu za Fiatova vozila. Istina je da motor pali-radi-ide ali isto tako je istina da to nije dobro. U poredjenju sa kineskom diznom manje je stetna po agregat. Inače dzek ne puca zbog pranja motora ili loše postavljenog kabla vec zbog upada u veću rupu. Tad prednjica agregata ide u vis pa dizna stigne kutiju ispod sica što dovede do pucanja dzeka i prestanka rada. Kad se bocne džek u diznu, isti treba zakrenuti max u stranu. Koristiti iskljucivo i samo oem dizne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 3, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano April 3, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mom Satelisu je takodje stradala dizna. Prethodnom vlasniku su nudili tu za Fiata, kao opciju da može, ali...malo će lošije ubrzavati, možda raditi malo drugačije ali raditi i što kažu vrši posao za manje para. On se odlučio za originalnu i svakako nije pogrešio, skuter ide odlično i odlično ubrzava za svojih 250 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cron1970 0 Napisano Maj 6, 2023 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam MP3 LT 250, zamenjena Lambda sonda(crko grejac). Sada radi nestabilno samo na leru. Pocne da trokira i ugasi se ili kada stanem drzi konstantno na 3000 obrtaja, pa ne mogu da zakljucam prednje tockove. Da li je do dizne i ako budem kupio diznu da li moze samo da se zameni ili treba dijagnostika i neko podesavanje? Da napomenem da ide extra, vozio sam 120km/h. Mislim da i potrosnja nije nesto preterana oko 4,2l/100km Promenio Maj 6, 2023 član cron1970 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Maj 6, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spajanje tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mike82 0 Napisano Jun 15, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco gde se nalazi čep za atifriz MP3 350 2019god.. ne znam kako da proverim ili zamenim ?Pomoc ako neko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mike82 0 Napisano Jun 15, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braćo zna li ko gde se nalazi čep za antifriz MP3 2019to ili kako da zamenim?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo SAJTA za user manual, upisi podatke, skini i ima u njemu sigurno sve lepo nacrtano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jax 0 Napisano Jun 26, 2023 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,potrebna mi je pomoc,u pitanju je agregat od piggia mp3 250,nakon zamene karika,svih zaptivaca kao i semeringa radilice,i nakon sklapanja agregata,i vracanje istog na ramu,prilikom sipanja rashladne tecnosti,na mestu izmedju glave i cilindra,rashladna tecnost je "propisala",samo da kazem da je stavljen novi originalni zaptivac!znali neko sta sada da radim i dali neko ima podatak na koliko kilograma se steze glava motora za navedeni agregat,hvala na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 26, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dao si poravnati glavu nadam se? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jax 0 Napisano Jun 29, 2023 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan Potrban mi je podatak na koliko se kilograma po fabrickim podacima steze glava na agregatu mp3 250,ako neko ima proveren podatak,neka mi kaze!hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jax 0 Napisano Jun 30, 2023 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2023. at 10:37, Satelis je napisao: Boki sve si lepo opisao i koje su razlike. Imam negde sliku, kacio sam je u nekoj temi gde sam skinuo tu diznu za Fiatova vozila. Istina je da motor pali-radi-ide ali isto tako je istina da to nije dobro. U poredjenju sa kineskom diznom manje je stetna po agregat. Inače dzek ne puca zbog pranja motora ili loše postavljenog kabla vec zbog upada u veću rupu. Tad prednjica agregata ide u vis pa dizna stigne kutiju ispod sica što dovede do pucanja dzeka i prestanka rada. Kad se bocne džek u diznu, isti treba zakrenuti max u stranu. Koristiti iskljucivo i samo oem dizne. Imate li podatak na koliko se kila steze glava na piaggio mp3 250ie agregatu? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imate li podatak na koliko se kila steze glava na piaggio mp3 250ie agregatu? HvalaNe verujem, pitao si već 10 puta...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Jul 1, 2023 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, jax je napisao: Imate li podatak na koliko se kila steze glava na piaggio mp3 250ie agregatu? Hvala Dzaba da ti dam podatak kad ti poSo od starta nije kako treba nit ce ti podatak resiti problem. Takodjer nije lepo da kuliras pitanja drugih u drugoj temi za istu stvar! zarad mog dusevnog mira, da ne bude da nisam hteo pomoci evo ti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jax 0 Napisano Jul 2, 2023 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 7. 2023. at 8:49, Satelis je napisao: Glava je ocigledno kriva,pomocice mi podatak o stezanju kako bi glava bila ravnomerno stegnuta,samo mi nisu jasne jedinice Nm,znali se koliko je to u Kg,i hvala na podatku,ja stvarno neznam da me je neko nesto pitao a ja da sam to skulirao,ako je i bilo tako izvinjavam se u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Jul 20, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi baterija za mp3 hybrid? Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...