Jump to content

Moto Zajednica

jax

Članovi
  • Broj tema i poruka

    88
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    zrenjanin
  • Motocikl
    gpz 1000rx streetfight

Poslednji posetioci profila

659 profile views

jax's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Imate li podatak na koliko se kila steze glava na piaggio mp3 250ie agregatu? Hvala
  2. Potrban mi je podatak na koliko se kilograma po fabrickim podacima steze glava na agregatu mp3 250,ako neko ima proveren podatak,neka mi kaze!hvala unapred!
  3. Pozdrav,potrebna mi je pomoc,u pitanju je agregat od piggia mp3 250,nakon zamene karika,svih zaptivaca kao i semeringa radilice,i nakon sklapanja agregata,i vracanje istog na ramu,prilikom sipanja rashladne tecnosti,na mestu izmedju glave i cilindra,rashladna tecnost je "propisala",samo da kazem da je stavljen novi originalni zaptivac!znali neko sta sada da radim i dali neko ima podatak na koliko kilograma se steze glava motora za navedeni agregat,hvala na pomoci!
  4. jax

    GPZ vs GPX

    Znali neko sustinsku razliku izmedju Kawasakija GPZ-a i GPX-a?Nije mi jasno zasto se Kawasaki odlucio da u klasi 600ccm,sredinom i krajem 80'-tih,izbaci dva sportska motorcikla klase 600? Hvala na odgovorima!
  5. Ma sve ok,mislio sam da iskljucim,resetujem lampicu,bez odlaska na dijagnostiku,na to sam mislio da je lose po motor,sve ok,vozim ga na dijagnostiku!
  6. Dali je ta EFI(zuta lampica),ustvari lampica check engine?I dali je nju moguce ponistiti bez odlaska na dijagnostiku(znam da je to smrtna presuda za motorcikli)?
  7. Kais je na oko kao nov,da upali nakon nekog vremena check engine,zato sam i ja pomislio da se nakon paljenja tih upozorenja ukljucila i neka vrsta blokade!Hvala na savetu u svakom slucaju!
  8. Dali je moguce da je fabrika odradila da kada se upali ikona SERVICE,da se automatski upali neka vrsta blokade,kako bi se motor mehanicki sacuvao,dok se neobavi predvidjen servis?
  9. 2006-to,da to sam i ja pomislio da treba reset,ali tu imam problem,taster SET na komandnoj tabli mi nefunkcionise,jednostavno nereaguje na pritiskanje,a koliko znam on mi je potreban za reset,pa sada jos jedno pitanje,ako znate ili mozda neko zna,dali se na neki drugi nacin moze odraditi reset,osim ovim manuelnim postupkom preko tastera na komandnoj tabli,dali mozda moze preko dijagnostike da se iskljuci ikonica SERVICE(na ikonici su prikazani kaisnici),hvala svima na savetima!
  10. Potrebna mi je pomoc,u pitanju je skuter piaggio mp3 250ccm,na kontrolnoj tabli(displeju) mi se upalila ikonica prenosa(kaisnici),i od toga momenta motor nemoze preci 80km/h,kao ni 5000-5500 obrtaja,imam osecaj kao da se upalila neka blokada na motoru!Pa me zanima dali je neko imao isti problem i kako ga je resio,unapred zahvalan Milorad iz Zrenjanina!
  11. Potrebna mi je pomoc,u pitanju je skuter piaggio mp3 250ccm,na kontrolnoj tabli(displeju) mi se upalila ikonica prenosa(kaisnici),i od toga momenta motor nemoze preci 80km/h,kao ni 5000-5500 obrtaja,imam osecaj kao da se upalila neka blokada na motoru!Pa me zanima dali je neko imao isti problem i kako ga je resio,unapred zahvalan Milorad iz Zrenjanina!
  12. Potreban ispravan uljni hladnjak za Kawasaki gpz1000rx(900r) sa slike
  13. jax

    Beli cajgeri

    Prolazi kroz brojeve!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja