QmBGD 3960 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vozio moje sokoćalo do kraja gasa, po cajgeru pređe 130kmh ali ne verujem da je više od 120-125 realnih. Nije ni drama nikakva ali nije to to, može da se prati saobraćaj lagano i na magistrali. Realno MP3 i Tricity sa 300cc je kao Xmax sa 200cc što se ubrzanja tiče. Agilnost je uvek na strani regularnog skutera. Preko 70-80 verujem da se svaki dvotočkaš lepše i lakše vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Trotočkaši su široki napred, u odnosu na skutere, pa pretpostavljam da imaju veći otpor vazduha, a samim tim moraju da budu sporiji na autoputu. Primetno je smanjenje krajnje brzine sa povišenim vizirom na skuteru, recimo. Aerodinamika tu igra veliku ulogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 4, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo,jer znate neki tehnicki u Beogradu da mogu da pregledaju mp3//teski tricikl? Drug kupio, dosla registracija na red i sad redom zove tehnicke i ne moze da nadje ko radi za teske tricikle. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD vozi mp3 i iz Bg-a je, verovatno zna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3960 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni vlasnik je radio u TP Tadić, Višnjička ulica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je cekao red u VP, ispod dusanovackog mosta... Pretpostavljam da rade...ali pozovite za info.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Februar 6, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da rade, nekoliko MP3 slao sam tamo na teh. pregled. Kad odete, na liniji tražite Marka. PS. Dopuna.... čuo se sa Markom i ima novina, nažalost tricikle vise ne rade, motocikle će raditi kad im se otvori treća linija a do tad ništa tj samo avtomobili dolaze u opticaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 10, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ni Tadic ni TP.... Svaki predlog/ ideja je dobrodosla I dalje se trazi Tehnicki za teske tricikle Castim cokoladu/pivo/soCi (zaokruzi jedan od ponudjenih odgovora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3960 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugar koji drži agenciju za registraciju kaže da je većina prestala da radi jer su morali nešto posebno od opreme da nabave i za to pa im se ne isplati... Ko sazna neka javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3960 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Radi AMSS Progres na Pančevačkom putu - 12.000rsd tp Dobio sam info da radi i Res Rota u Luci Beograd, ali ne javljaju se na telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 10, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Za amss sam i ja nacuo, rekli mi da ih zovem posle 16h da proverim sa 'kolegom' Bogami nije povoljno, uvek sam mislio da je jeftinije poloziti za A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Februar 10, 2022 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Sad su valjda ograničili cene TP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 10, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, bilo pre par dana, za motore od 2.000 do 4.200 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3960 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije još na snazi očigledno, danas gospođa za auto platila 7.500, a rekoše 6.000 je maksimalna cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 10, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan "Pravda je spora, al dostižna" Tako kažu... Valjda će dobiti mejl od ministarstva da smanje cene, a možda im je pao sistem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Februar 10, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 063/221093 Dejan, probajte ovde za teh. pregled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 11, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki pregled kod Kvantasa radi I kosta 12000 dinara Hvala svima, bitno da smo nasli gde moze da se radi pregled E sad, sto je cena veca...sta da radimo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Student kako se zove taj tehnicki. sada sam zvao dunavauto kod kvantasa ne rade tehnicki tricikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 4, 2022 (promenjeno) Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Tehnici pregled Progres, Pancevacki put47 Na kraju samo ovaj, za popularnih 12000 dinara, i za te pare se dobija npr tehnicki i neki "atest:, valjda da bi bili u okviru zakona sto naplacuju toliko Promenio Mart 4, 2022 član Student Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 4, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Sharky - Alex je napisao: kako se zove taj tehnicki. sada sam zvao dunavauto kod kvantasa ne rade tehnicki tricikla Tehnici pregled Progres, Pancevacki put47 Na kraju samo ovaj, za popularnih 12000 dinara, i za te pare se dobija npr tehnicki i neki "atest:, valjda da bi bili u okviru zakona sto naplacuju toliko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan A jesi i registraciju radio kod njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 4, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Sharky - Alex je napisao: A jesi i registraciju radio kod njih? E, nisam ja ni radio, nemam ja love za vise od dva tocka. Radio moj drug koji je kupio mp3,jos mi je i ovo napisao "Dali smo agenciji da nam zavrsi saobracajnu i tablicu" Njemu je istekla i tablica i tek je kupio pa je svakako menjao i saobracajnu Al mislim da se sve to naplacuje dodatno mimo onih 12k 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3960 Napisano April 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Još dva TP koji rade tricikle: - Gras DOO - Batajnica i BS tehnički pregled - tehnički pregled, registracija i osiguranje vozila BSENGINES.RS BS tehnički pregled nudi usluge tehničkog pregleda, registracije i osiguranja vozila, izradu kupoprodajnih... Promenio April 29, 2022 član QmBGD Greška 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole_kg 30 Napisano Maj 29, 2022 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Piaggio MP3, Peugeot Vivacity 3 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege forumaši, s' obzirom na to da ne postoji konkretna tema o Piaggio MP3, hteo bih da je pokrenem za sve nas koji smo vlasnici, kao i za one koji razmisljaju o kupovini ovog interesantnog trotočkaša/skutera. Ovaj skuter je proizvod čuvenog italijanskog proizvođača PIAGGIO. Proizvodnja je počela 2006. godine i u toj formi se proizvodio do 2010. godine. Prvi redizajn, uglavnom mehanički je nastao 2011. godine, dok je vizuelno ostao gotovo isti. Aktuelna generacija je počela sa proizvodnjom 2015. godine i razlikuje se od prethodnih generacija u izmenjenoj svetlosnoj grupi, plastikama, drugacijoj komandnoj tabli, itd. Jedna od novina je uvođenje ABS i ASR sistema, kao i kod najnovijih modela dodatak elektromotora za kretanje u rikverc. MP3 se proizvodi u nekoliko kubikaža i snaga motora: - 300cm3 snage 16KW/22KS - 400cm3 snage 24KW/33KS - 500cm3 snage 30KW/41KS Kod aktuelnih modela (2015-) je snaga nesto povećana, makar na papiru. Ono što je važno znati je da se proizvodi u varijanti koja se vozi sa A kategorijom i u varijanti (LT) koja se vozi sa B kategorijom. Osim po dokumentaciji i LT oznaci na skuteru, varijantu koja se vozi sa B kategorijom prepoznaćete po: 1. Nožnoj kočnici 2. Izbačenim žmigavicima, montiranim sa strane, ne na blatobranu. Neke tehničke karakteristike za 400/500cc modele, za 300cc nemam tačne podatke, on bi trebao da je manji i lakši. - Širina/dužina/visina 760/2210/1370mm - Težina 253kg +/- 8kg - Tip motora: četvorotaktni, jedan cilindar - Tip prenosa: CVT - Zapremina ulja 1.7l - Zapremina ulja u prenosu 0.25l - Zapremina goriva 12l + 2l rezerva - Zapremina antifriza 1.8l - Akumulator 12V, 14Ah. - Kočnice napred disk na oba točka 240mm - Kočnice pozadi disk 240mm - Dimenzija prednjih točkova 120/70 R12 - Dimenzija zadnjeg točka 140/70 R14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole_kg 30 Napisano Jun 9, 2022 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Piaggio MP3, Peugeot Vivacity 3 Prijavi odgovor kao problematičan Servisno uputstvo za Piaggio MP3 500 za 2011 godiste Piaggio mp3 500 uputstvo.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...