Jump to content

Moto Zajednica

djole_kg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu djole_kg

  • Rođendan 20.09.1991.

Contact Methods

  • AIM
    Elektrostil DOO
  • Website URL
    www.elektrostil.rs

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Motocikl
    Piaggio MP3, Peugeot Vivacity 3

Poslednji posetioci profila

213 profile views

djole_kg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

27

Reputacija u zajednici

  1. I dalje je u servisu, cekam diznu da stigne, nije prijavljivala gresku, ali po recima servisera, u pojedinim momentima ne radi kako treba. Osim toga uradjen je update softvera. Sto se svega ostalog tice, sve je 10/10, stanje motora je zaista shodno kilometrazi i godistu. Kad dobijem motor nazad i kompletan servisni izvestaj napisacu sve ovde na forumu. Takodje, dobio sam savet da vratim fabricki varijator, na motoru je trenutno JCosta.
  2. Samo da javim, motor je od ponedeljka u ovlascenom servisu, cekam njihov odgovor sta bi moglo biti uzrok problemima. Procitah dosta tema na modern vespa forumu, i postoji brdo problema vezanih za prvo paljenje novijih Piaggio modela, velika vecina njih nije objavila da je problem resen.
  3. Nisam, jos nisam stigao, cim probam, javljam se sa rezultatima.
  4. Da se i ja javim, jer ovo je moj skuter. Pojavio se jos jedan simptom, poceo je da se gasi i u toku voznje, kad stanem na semafor, dodam gas, desi se da se ugasi, naravno ne svaki put. Probacu danas da vidim ima li antifriza. Hvala jos jednom svima.
  5. Bio sam u neplaniranoj poseti CFMOTO u Nisu, i dok sam bio tamo umesto motora kupih ATV/kvad. Naravno, nevezano za to, i dalje trazim motor. Kakvo je misljenje o CFMOTO 700MT? Deluje jako interesantno, a taman mi je po meri i deluje mi da je dobar izbor za ono za sta bih ga ja koristio. Takodje i cena je odlicna, s obzirom da je nov motor. Znam da sam napisao da necu Kineze, ali zavrsna obrada deluje jako kvalitetno, cena je odlicna, imam garanciju i bas su me pokolebali.
  6. Sveo sam izbor na 3.5 motora i to bas po ovom redosledu. Kawasaki Versys 650 Honda NC750XA Suzuki V STROM 650 Mogao bi mozda u pricu da udje i Yamaha Tracer 7/700. ps: u cemu je fora sa cenama na PA, zapamtio sam par oglasa koji se vec duze vreme vrte, a cena samo ide na gore. Da li su realne ove cene polovnih motora (1000eur-2000eur manje od novih) ili su to samo puste zelje prodavaca?
  7. Uzeo bih ja, ali, znajuci sebe, mnogo je veca verovatnoca da ce pre on/ona uzeti meni nesto.
  8. Kakva crna promena, ja jedva ovu moju nas'o. Elem, videh i Kawu Versys, tek sad ne znam sta bih.
  9. Kakva je situacija sa BMW GS630 ili GS800 i voznjom autoputem, da li moze sa njima da se kruzira na 130kmh, bez da voznja zamara zbog vibracija/udara vetra, its? Za sada mi nekako Honda NC750X cekira sve zahteve, ali mi prelazi zeljeni cenovni rang. Kad bih mogao da nadjem NC750X za 5-6K od 2016. mislim da bih ga odmah kupio.
  10. A meni su golaci broj 1, nekako su mi bas muski, pravi motori, tj motor onako kako ga ja zamisljam da treba da bude. Kako vam se cini: BMW F 800 R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW F 800 R, 2015. godište, Naked, vozilo prešlo 4255 km, Novi Sad. Cena 5.900 € - Motori -... Nema nesto puno informacija o F800R na forumu.
  11. Kao sto naslov kaze, mozak mi izgore, sto vise gledam sve manje vidim. Pre svega ja sam pocetnik u svetu ozbiljnijih motora, do sada sam vozio skutere i Piaggio MP3. Tek trebam da polazem za punu A kategoriju (uplatio danas) Nisam nikad vozio motor sa manuelnim menjacem. Ne bih da budem iskljuciv, ali, manuelac mi je obavezan. Visok sam 185-6 i imam 105kg. Motor bi mi sluzio primarno za medjugradske i gradske voznje, ali bih voleo da mogu sa njim da sednem i odem tipa za Novi Sad autoputem. Voznja u dvoje (supriga i ja) ce biti cesta. Budzet mi je do 10K €, a realno bih voleo da prodjem sa 5-6k€, s obzirom da ce mi to biti prvi motor. Ono sto mi je jako zapalo za oko je Honda NC750X, Yamaha MT-07, V-STROM 650 ili nesto 3, 4, 5. sto bi mi vi predlozili. Uz duzno postovanje svima, ne zelim nikoga da uvredim, ali nikako ne bih isao na bracu Kineze. Hvala unapred na izdvojenom vremenu. Pozdrav
  12. djole_kg

    NC750X 2016

    Kolege, sta mislite o kupovini polovne Honde NC750, 2014. godiste sa DCT-om, da li vredi kupiti taj motor ili ici na nov? Iskreno najvise me brine sam DCT, tj servisiranje istog u slucaji polovnog.
  13. Pozdrav kolege, hteo bih da farbam i krpim svoj skuter (piaggio mp3, pa me zanima preporuka za nekoga ko to radi na teritoriji Kragujevca). Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja