Markone88 4762 Napisano Maj 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Posle gledanja 5-6 motora, i shvatanja da su motori poskupli za 20-30% u odnosu na proslu godinu, odlucio sam se na kupovinu skutera. Treba mi vozilo za svaki dan, da ne palim stalno auto za sitnice i kratke relacije, ali da opet moze da me odveze negde van grada. Kriterijumi: - do 2000 evra - direktno ubrizgavanje - veci gabariti - pozeljni su veci tockovi ponudite ovde ili na 0629211582 Promenio Maj 4, 2021 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 16, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ima li skutera kakvog? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 16, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Liči...šalim se, verovatno si video, ali ako nisi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 16, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Liči...šalim se, verovatno si video, ali ako nisi... E nisam video, tek sad bacih oko. Lep motor, al daleko, plus neregistrovan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 16, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ti je frka (msm već si dugo bez motora) al polako, ne zaleći se. Posle one kafice, i priče, skoro mesec dana sam gledao razne motore (bandit, fazer, hornet, Lukačevu dejtonu), ubijao vreme u izolaciji... Međutim, odustao sam od promene, bar ove godine. Ima više razloga. A i treba još da učim, šta uzeti, a da zadovolji moje potrebe, i mogućnosti... Raspričah se, sorry 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 16, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo pisi sta ti je volja. Ionako ponuda nema pa nema Ja sam digao ruke od motora za ovu godinu iz vise razloga. Prvi, slaba ponuda a velike cene. Drugi, ne znam koliko cu vremena za voznje imati. Pa onda kompromis, maxi skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 17, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Beverly 400 ie WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly 400 ie, 2009. godište, Scooter, vozilo prešlo 40000 km... Ovo se danas pojavilo, zanimljivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 17, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovo, kao Aprilia Mojito Firenze 50 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Firenze 50, 2019. godište, Scooter, vozilo prešlo 2200 km, Kruševac. Cena 1.800 €... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Maj 17, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 50cc, Markone trazi 200 do 500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 17, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan To sam prevideo...ali skoro nov. Gledao sam na Banovom Brdu Apriliju Mojito, isto izgleda, a čovek vrlo zadovoljan sa njim. Ionako mu treba samo za lokal... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21489 Napisano Maj 17, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da offujem malo... Vidi Mare lepa freza! Verujem da za 2500 moze da se pazari... Yamaha fazer 600 fz6 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha fazer 600 fz6, 2006. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 52000 km, Novi Pazar. Cena 2.700 € - Motori - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 17, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Vidi Mare lepa freza! Verujem da za 2500 moze da se pazari... Au, bre, kakvi ste to ljudi ! Ne date čoveku da oseti čari skutera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Maj 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 ja sam prelomio da kupujem nov skuter, pa evo da ti ponudim svoj Kymco GTi ako si zainteresovan. Nisam još spremio slike, nešto sam u gužvi, pošto menjam poso 2011, prešao 19.000, ove godine zamenjen kaiš\rolnice\pakne kvačila\sve tečnosti\gume, sve novo. Nedavno sam imao mini udes, pa mi se skuter skljokao na ulici. Zamenio sam zadnji blatobran i vizir, ali ima po neka ogrebotina, plastike malo krckaju, moguće da je negde pukla neka žabica. Verovatno bi valjalo da se sve raskolopi i zavare žabice pretpostavljam, ali ništa nije krivo. Ako je moj zemljak @N.F.S. raspoložen, može da baci pogled pa nek ti prenese da li je skuter OK, pa ćemo se dogovoriti. Promenio Maj 17, 2021 član boza_kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 17, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A freza je baš dobra ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21489 Napisano Maj 17, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako Marka zanima rado cu pogledati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, N.F.S. je napisao: Da offujem malo... Vidi Mare lepa freza! Verujem da za 2500 moze da se pazari... Yamaha fazer 600 fz6 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha fazer 600 fz6, 2006. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 52000 km, Novi Pazar. Cena 2.700 € - Motori - Polovni Automobili Jedina zamerka što fale nalepnice na repu, mora da se pita razlog zašto ih nema. I ovo crno (folija, farba, sta li?) na rezervoaru ga bas nesto naruzi. Inače deluje ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki burgman 400 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki burgman 400, 2008. godište, Scooter, vozilo prešlo 34000 km, Lazarevac. Cena 2.500 € - Motori -... Meni se npr. ova Burgija bas svidja. Ja sam imao model pre ovog, ali vozikao sam ovaj model, drugarov. Bas lepo deluje na slikama, a i blizu je, moze da se pogleda. Ima ih jos par lepih (bar na slikama). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza hvala na predlozima, geldam sve. @N.F.S. onaj fazer je neka krpačina, padao na obe strane pa zato lepljene folije na rezervoar i nema nalepnice na repu, kao što @Marko05 kaže. @boza_kg hvala na ponudi drug, ali tražim skuter gde se malo zavaljeno sedi, kao burgman/majesty/silver wing Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade na pamet da ti pokažem nešto što je meni nudjeno. Ne znam da li ti je interesantno, ali "ko pita ne skita" Aprilia atlantic sprint 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia atlantic sprint 500, 2005. godište, Scooter, vozilo prešlo 48800 km, Čukarica. Cena 1.550 € - Motori - Polovni Automobili Vlasnik je ovde na forumu, ali nije nešto posebno aktivan. Ako mi ne bude mrsko, potražiću nick pa ću ga tagovati.U oglasu je navedeno da je održavana kod Satelita.Meni se ovaj model manje dopada od prethodnog pa je nisam ni gledao.Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 17, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Markone, ne zezaj se. Dobro te znamo, nije skuter tvoj cilj. 1100 ccm i 320 kila je što tebi treba 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao super ponuda, ali mi se uopste ne svidja ovaj model. Hvala drug Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15647 Napisano Maj 17, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bokes je napisao: Sad mi pade na pamet da ti pokažem nešto što je meni nudjeno. Ne znam da li ti je interesantno, ali "ko pita ne skita" Aprilia atlantic sprint 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia atlantic sprint 500, 2005. godište, Scooter, vozilo prešlo 48800 km, Čukarica. Cena 1.550 € - Motori - Polovni Automobili Vlasnik je ovde na forumu, ali nije nešto posebno aktivan. Ako mi ne bude mrsko, potražiću nick pa ću ga tagovati. U oglasu je navedeno da je održavana kod Satelita. Meni se ovaj model manje dopada od prethodnog pa je nisam ni gledao. Davno nisam video tog Atlantika, kakvog je sada stanja to zaista ne znam. Full bas i nije kao sto pise jer ne znam dal su se resile neke krupne stavke koje su se imale resiti da bi zaista bio kao sto pise. Ako jesu resene, ondak bi trebalo biti da je dobra kupovina. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Maj 18, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ti kao da si malo promenio mišljenje, u početku si tražio velike točkove i najavio gledanje nekih Scarabea, dalje to nisi komentarisao. Sad kažeš da želiš "zavaljeno" sedenje, a to nema sa velikim točkovima. Pritom znam da si probao odličnog X8 koji ima takvo sedenje, ali ti nije odgovarala veličina točkova? Rekao si da ti treba skuter za grad, a sad kažeš da te interesuju ladje poput Silvera, Bugija i slično? Usput, vidim da je na PA bio dosta neuredan, ali potpuno ispravan Scarabeo 300s, ali je munjevito prodat jer je tražena cena bila 1100e. To je sigurno bila dobra kupovina. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 18, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @sale-kum pa nisam hteo da zatrpavam temu. Pogledao sam jedan x8, hteo sam da kupim, medjutim sam se ja malo razmišljao pa se kupac predomislio On mi je super, lepo se sedi, mad ajeste mali točak. Beverly sam pogledao jedan, isto u svojstvu kupca, i deluje mnogo neudobno za bilo kakav put duži od 50km. Tako da, burgman sada merkam, ili SW ili Majesty 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 18, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @sale-kumma Marko bi da se j.. a da mu ne udje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...