Nordkapp 185 Napisano Octobar 18, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Darko Floyd je napisao: @Nordkapp sve isto samo malo veća kilometraža. Puna hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 18, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Darko Floyd je napisao: @Nordkapp sve isto samo malo veća kilometraža. Kaži mi kako stoje stvari ako ko iz Srbije ili iz ne EU zemalja kupi bajk, dali se to uopšte može ili se ne isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 18, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Može, pa kako uvozimo automobile iz Evrope. Ako je neko rad da plati prevoz i carinu, da odradi papire za uvoz eto mu očuvanog primerka. Sad, da li se isplati, to ti ne mogu reći, svako ima neku svoju računicu i razloge što nešto radi. Onaj ko uvozi verovatno zna koji su još dodatni troškovi (okvirno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 18, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, nafetS je napisao: Može, pa kako uvozimo automobile iz Evrope. Ako je neko rad da plati prevoz i carinu, da odradi papire za uvoz eto mu očuvanog primerka. Sad, da li se isplati, to ti ne mogu reći, svako ima neku svoju računicu i razloge što nešto radi. Onaj ko uvozi verovatno zna koji su još dodatni troškovi (okvirno). To sam i mislio, ali sam hteo da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 20, 2022 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako je neko zainteresovan evo jedan Stromic bez ulaganja, osim zadnjeg kofera koji je uspeo pre 15ak dana da spadne u voznji i da se razbije (i dalje mi je enigma sta i kako se desilo)... Suzuki v strom 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki v strom 650, 2008. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 58000 km, Beograd. Cena 4.700 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 23, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17749467&display=Suzuki V-strom 650xt Ako ima slučajno nekog kojeg interesuje, prodajem bajk na gornjem linku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Octobar 24, 2022 Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Nordkapp je napisao: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17749467&display=Suzuki V-strom 650xt Ako ima slučajno nekog kojeg interesuje, prodajem bajk na gornjem linku. Sretna prodaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Octobar 24, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 10/23/2022 at 7:06 PM, Nordkapp said: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17749467&display=Suzuki V-strom 650xt Ako ima slučajno nekog kojeg interesuje, prodajem bajk na gornjem linku. A meni žao, bajk je prelep i predobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokins 42 Napisano Octobar 25, 2022 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: V-STROM DL1000, VFR 800X Crossrunner, BMW R1200 GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upisem u temu Pre nekih dvadesetak dana uzeh "iljadarku" to je bila bukvalno ljubav na prvi pogled, kako sam video motor istog momenta pomislio ovaj je moj Od opreme nema sta nema, sve sto treba je tu pa cak i navigacija. Sta da kazem osim da sam prezadovoljan, na njega sam presao sa Burgmana 400 i naravno odusevio se. Pored posla i svih drugih obaveza smo presli vec skoro 3000km, samo proslog vikenda 856km a i za sledeci vikend se planira nesto tako slicno (ako vreme posluzi) 2008 je godiste a receno mi je da je koriscen za duza putovanja i da je maksimalno odrzavan pa videcemo kako ce sluziti. Imam pitanje sto se guma tice mada verujem da vec znam odgovor, u odlicnom su stanju ali 2016 godiste Michelin Anakee 3 pa me zanima da li im je vreme za penziju? Evo i koja fotka 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Octobar 26, 2022 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako im je dobra šara teraj slobodno i ne razmišljaj. Nisu to matore gume, pogotovo što je to dobar model 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Boki, komšija, prvo u zdravlju ga vozio i uvek te vratio kući! Polako se upoznaj sa motorom, ne preteruj u krivinama, pa ćeš skontati kakva ti je guma. Koliko je prešla, znaš li? Meni je na malom stromu fabrička battlax a41 izgurala 21k km, s' tim da je na 19k km pustila malo u krivini, i to je bio kraj, nema više poverenja u nju. Šara na njoj skoro pola, neko bi to možda još terao 5-6 hiljada, ja nisam imao herca. Zamenio sam, jeftinije mi bilo 280e za nov set nego da sam stisnut na motoru. Promenio Octobar 26, 2022 član nafetS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 26, 2022 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako ta Alpinestar nalepnica na viziru pokriva malu pukotinu, to je bivši motor od mog drugara Alekse, dosta tura smo prevezli zajedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokins 42 Napisano Octobar 26, 2022 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: V-STROM DL1000, VFR 800X Crossrunner, BMW R1200 GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, nafetS je napisao: Boki, komšija, prvo u zdravlju ga vozio i uvek te vratio kući! Polako se upoznaj sa motorom, ne preteruj u krivinama, pa ćeš skontati kakva ti je guma. Koliko je prešla, znaš li? Meni je na malom stromu fabrička battlax a41 izgurala 21k km, s' tim da je na 19k km pustila malo u krivini, i to je bio kraj, nema više poverenja u nju. Šara na njoj skoro pola, neko bi to možda još terao 5-6 hiljada, ja nisam imao herca. Zamenio sam, jeftinije mi bilo 280e za nov set nego da sam stisnut na motoru. Hvala komsija na lepim recima. Upoznajem ga polako, nista ne forsiram a i hladno je. Ali hocu za sledecu sezonu da ga spremim i ne razmisljam. Nemam nikakvu informaciju koliko su gume presle samo znam da su 2016 god i da jako jako dobro izgledaju (sto nista ne mora da znaci) . Jos cu se vozati i videti kako se ponasaju ali cu ih verovatno zameniti i staviti svezije cisto da ne razmisljam jer od momenta kad sam video dot ne osecam se opusteno kad nailazi ostrija krivina @doktor Da pokriva malu pukotinu na viziru tako da je onda taj motor, osim ako nije vizir prodat posebno ..... Ako ga je on ovako opremio svaka mu cast, ja nemam trenutno sta da dodam osim da nastavim sa redovnim odrzavanjem. Promenio Octobar 26, 2022 član bokins Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Octobar 26, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam u zdravlju ga vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan On 24.10.2022. at 18:00, Bratislav 1973 je napisao: Sretna prodaja Prodato juće, drugaru iz Huma na sutli. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan On 24.10.2022. at 19:20, Nesasavage je napisao: A meni žao, bajk je prelep i predobar Nenade i kako još meni ali jebi ga život tera dalje, u ovom trenu ne mogu drugčije, dogovaram posao u Avstriji kot burazera da radim. Ovdje u SLO ne ide više tako. A bit če još bajka, mada sada malo pavze , da sredim druge poslove. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Novembar 8, 2022 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Ujedinise ih u jednu verziju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 8, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/FuMr44Bzggs Promenio Novembar 8, 2022 član Overpressure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Novembar 8, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je reći da sam razočaran... 84ks lao TDM 850 iz 93 godine, ne treba da se zove V Strom mego P Strom kao što kažu u komentarima, važno da su turili tablet umesto cajgera...Ne znam da li je ovo unapređena verzija modela 650 ili osakaćena litra.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Novembar 8, 2022 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo vise info ovde: https://motor.suzuki.hu/motorok/v-strom-800de-m3 Ovako na prvu loptu mi je ruzan, ali opet i nije toliko. Dobro mu stoji ta zuta boja. Ostalo... pa ne znam kako da iskomentarisem. 13ks i 14kg vise. Ko ce to dizati kada se padne u sumi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Novembar 8, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Очекивао сам много више али је и ово некако ок. Шта знам, свако има свој укус. Што се тиче механичких карактеристика ту је стварно све врхунски, али је изглед, по мени, танак. Јбг ја највише волим како су прве генерације Строма направљене. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Novembar 8, 2022 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino su ostavili kocnice kao na 650ci Vuku iste jos od gen 1 Hvala @Jovan Ristic sto mi je skrenuo paznju na ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Novembar 8, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan mogli su sa sv650 da prebace, tj već 2 generacije su tu kočnice sa gsxrsxf-nešto-nešto-750. Ozbiljne čeljusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Novembar 8, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Очекивао сам много више али је и ово некако ок. Шта знам, свако има свој укус. Што се тиче механичких карактеристика ту је стварно све врхунски, али је изглед, по мени, танак. Јбг ја највише волим како су прве генерације Строма направљене. Šta je mehanički vrh? Paralelni dvocilindraš sa 84ks?Pa TDM 850 iz 93. godine ima isto konja sa karburatorom.Moto industrija ozbiljno tapka u mestu već 30 godina... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 8, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Euro norme guše performanse, ne znam zašto si očekivao neko ludilo. Ima sasvim dovoljno snage i veliki obrtni moment, zvuk će biti odličan pošto je 270 radilica, biće mali potrošač i pouzdana mašina. Ako hoćeš performanse tu je ktm, ali pouzdanost je jako upitna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...