el classico 6029 Napisano Jul 24, 2022 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Lakirer-Forenzičar„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Jul 26, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Raleigh. Grcki postanski bicikl. Godina oko 1936. Po drugi put je moj rad proglasen za najbolje restauriran stari bicikl. U Grckoj. Ovo je prvi, Bizmark, bio je vec. Ovo je ovgodisnji pobednik. Odavno je ofarban, ali je cekao promociju. Promenio Jul 26, 2022 član alamunja 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Avgust 1, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Dosla mi jedna gastarbajtera. Za kolegu Sveda da ofarba Yamahu Drag Star. U kendi. Cenu je definisao, nasla jedna farbar da uradi to za 150 ojra. Kada je cena definisana, krenuo je na kvalitet, pa bi voleo da ja to uradim. Pitam ga zasto ne farba u Svedskoj. Kaze, kolega hoce da uspara. Pa, reko, zasto nije kupio Jawu 350. To je puno jeftinije. Usparao bi. Mislim da je ovaj video nastao po toj sorti ljudi. Od 3:30. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dosla mi jedna gastarbajtera. Za kolegu Sveda da ofarba Yamahu Drag Star. U kendi. Cenu je definisao, nasla jedna farbar da uradi to za 150 ojra. Kada je cena definisana, krenuo je na kvalitet, pa bi voleo da ja to uradim. Pitam ga zasto ne farba u Svedskoj. Kaze, kolega hoce da uspara. Pa, reko, zasto nije kupio Jawu 350. To je puno jeftinije. Usparao bi. Mislim da je ovaj video nastao po toj sorti ljudi. Od 3:30. E koliko si u pravu, nisi ni svestan. Tebi tako, igrom slučaja, nabasa primerak u avliju a tamo, negde preko, ima ih kol'ko nećeš. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Avgust 4, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 3D model nosaca fara. ASA filament. Print na 250, a podloga 100 stepeni. Dizna 0.8. Asa je vrsta ABS plastike. Slicne osobine ima, ali malo bolje podnosi UV zrake. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Avgust 19, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Stigne motor na farbanje, a ispod oklopa trafo stanica. Ima dva kvacila. Jedno normalno i jedno kada vozi na zadnjem tocku. Tako mi rekao jedan covek. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih tipovao na zadnju kočnicu.Deluje mi logičnije.Recimo oslobodila bi desnu nogu kontrole zadnje kočnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste zadnja kocnica, normalna stvar zadnjih nekoliko godina. Lakse je kociti polugom u krivini na stazi. Koliko znam trebao je i prethodni koji si radio Lukin da ima isto odradjeno. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Avgust 22, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Sandi je napisao: Jeste zadnja kocnica, normalna stvar zadnjih nekoliko godina. Lakse je kociti polugom u krivini na stazi. Koliko znam trebao je i prethodni koji si radio Lukin da ima isto odradjeno. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Lukin ima na palac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan. Nalepnice ili farbano sve?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vidakn je napisao: Nalepnice ili farbano sve? Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Slova su folija, ostalo je farba. Prvi i poslednji motor sa nalepnicama. Posle nekog vremena se povlace ivice. Iskacu fantomski mehurici. Ako u prostoriji ima dva zrnceta prasine u vazduhu, eto ih ispod folije. Usteda u vremenu minimalna, razlika u kvalitetu ogromna. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 573 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Sija, blješti, udara, lepo i moćno je ispalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Octobar 12, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ti si standardno nenadmašiv,ali i ovaj majstor sa sedištem se iskazao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Prvi tiket preko milke koji mi prodje, dovozim motor da mi uradis u "Soccer-kladioničarskom" maniru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8050 Napisano Octobar 12, 2022 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da za dobro urađen posao,vrlo značajno je imati kvalitetan alat,t.j. pištolje za farbanje,ali bez preciznog oka i perfektne ruke,ništa.Ovde je sve na vrhunskom nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3889 Napisano Octobar 17, 2022 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Vrh, radovi su umetnost. Posto su mi vecina musterija gastarbajteri u potpunosti te razumem, mada i kod njih ima razlike. Gospoda su na privremenom radu u Svici( nebitan kanton) a najtezi smorovi iz Wien( ne Austrija, posto je Bec nesto kao Brcko distrikt, jes geografski al se ne mesaju sa ostatkom zemlje). Naravno svaka slicnost sa nasim podnebljem je nenamerna i sasvim slucajna. Elem povodom oslikavanja , smatram da svako ko ulepsava motore sa- golim devojackim atributima, krvolocnom florom i faunom , u stvari sam sebe ubedjuje da nije rodno neravnopravan( po Vuku latentni homoerecticus na isti pol) a i pride sprecava i u korenu saseca neopravdane glasine i ogovaranja o temi gorepomenutoj. PS - jel moze farbanje dva mala panela na mom lepotanu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9592 Napisano Octobar 22, 2022 Drug član, 4399 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan On 1.8.2022. at 12:21, alamunja je napisao: Dosla mi jedna gastarbajtera. Za kolegu Sveda da ofarba Yamahu Drag Star. U kendi. Cenu je definisao, nasla jedna farbar da uradi to za 150 ojra. Kada je cena definisana, krenuo je na kvalitet, pa bi voleo da ja to uradim. Pitam ga zasto ne farba u Svedskoj. Kaze, kolega hoce da uspara. Pa, reko, zasto nije kupio Jawu 350. To je puno jeftinije. Usparao bi. Mislim da je ovaj video nastao po toj sorti ljudi. Od 3:30. то су ови наши шта су дошли да возе камионе пре 5-6 месеци... па возе трок кад их питаш шта раде 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Octobar 22, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Eksperiment sa graviranjem laserom po farbi. Nije lose ispalo. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Decembar 6, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Tomos. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Decembar 11, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Jos Tomosa 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2496 Napisano Decembar 11, 2022 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, štampar je napisao: Стварно ''сениор''?? Невероватно...видео сам га уживо само на тркама а произведено је само 50 комада... (Не могу да прежалим ни што сам продао ''јуниора'' ал'био сам млад...) Pravi Senior, ima sve originalne delove i dobar cilindar. Ove godine je u Mitrovici prodat Junior za 4500e. Senior je dosta skuplji. Zaradise ljudi pare na necijoj nostalgiji za mladoscu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...