blackmore 1443 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko iskustva sa Dainese MIG C2 i Druid 3 rukavicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 21, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih nosio na jednoj voznji,pozajmio od drugara,odlicne rukavice ! mislim na mig c2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1786 Napisano Septembar 22, 2021 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta su rukavice. Izdrzale 35 i kusur godina. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1819 Napisano Septembar 26, 2021 Lovely jubbly, 907 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pazarih: https://www.rst-moto.com/tractech-evo-4-glove.html Hvala svima na korisnim sugestijama a posebno @drs i @dvlns. Temu ostavljam otvorenu za razmenu iskustava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16828 Napisano Septembar 26, 2021 Misbehave Responsibly, 1692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Bude u prvi mah malo čudno to sa vezanim malcem za domali, posebno ako si kočio sa tri prsta; navikne se čovek na sve. Dobro izgledaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 281 Napisano Mart 3, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Mene su obradovali sa novim rukavicama, prezadovoljan sam i jedva cekam da ih probam ono izistinski . Za sad se sepurim po kuci ... Ono sto mi se najvise svidelo pored udobnosti je to da kako imam siroku saku a kratke prste , ove rukavice savrseno pasu na palac i necu imati problema sa migavcima . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15192 Napisano Mart 25, 2022 Ne silazi, 6190 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2021. at 15:52, Mediterraneo je napisao: Pazarih: https://www.rst-moto.com/tractech-evo-4-glove.html Hvala svima na korisnim sugestijama a posebno @drs i @dvlns. Temu ostavljam otvorenu za razmenu iskustava. I ja danas pazarih GP-Tech na koje sam se navikao. Mali problem je bio sto su to zapravo model za 2013 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1819 Napisano Mart 26, 2022 Lovely jubbly, 907 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1443 Napisano Mart 26, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan provozao motor i prvi put probao nove rukavice Dainese Druid 3 Long. E sad videh u nekoj temi za održavanje kožnih odevnih predmeta da postoji neki Michelin preparat za negu kože, ali ne mogu da nađem sada kao za inat o čemu se radi Verujem da ne moram da ih mažem i lickam još uvek, s' obzirom da su prvi put napustile stan juče na sat i po vremena, ali ako imate neki savet za održavanje rukavica a da nije već negde napisan, pucajte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13931 Napisano Mart 26, 2022 Integrisan, 7677 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaka koža mora da se održava periodično. Morate da imate zaseban preparat za čišćenje i negu. Naprska se sredstvo za čišćenje i onda se lagano čisti četkom i isušuje krpom. Nakon toga se nanese vosak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3134 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, ima li neko da preporuči šnajdera za kožu, slučaj rašivenih rukavica, skoro novih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пробај да рекламираш, ако имаш рачун. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3134 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo iz inozemstva što bi komšije rekle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11758 Napisano Jun 8, 2022 Ne silazi, 2721 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985a da probaš u Rakovici, to ti je blizu... Čovek je obućar, majstor starog kova. Upravo sam se vratio od njega, doduše sada mi je radio pendžete na nove cipele, ali sam dosta stvari (opreme) sređivao kad njega. Od mosta u Rakovici, posle Premijera, ka Vidikovcu, imaš veliki Maksi sa desne strane, a posle njega nekoliko lokala, paralelno sa ulicom. Pretposlednji lokal je on. Svrati i pitaj. Ako ne može, pitaj ga ko može... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3134 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985a da probaš u Rakovici, to ti je blizu... Čovek je obućar, majstor starog kova. Upravo sam se vratio od njega, doduše sada mi je radio pendžete na nove cipele, ali sam dosta stvari (opreme) sređivao kad njega. Od mosta u Rakovici, posle Premijera, ka Vidikovcu, imaš veliki Maksi sa desne strane, a posle njega nekoliko lokala, paralelno sa ulicom. Pretposlednji lokal je on. Svrati i pitaj. Ako ne može, pitaj ga ko može...Hvala, nešto mi obućari nisu pali na pamet, imam jednog takvog u kraju, šio mi je čizme zimus. Baš ću da ga pitam, pa i ovog tvog kad naiđem tuda.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jun 8, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Mozda malo glupo pitanje, nemoj da se uvredis. Koliko su kostale rukavice ? @Gordak985 Ne mogu da shvatim da moto oprema koja treba da istrpi cupanje i deranje sa 70-100km/h, bude rasivena posle 6meseci ili manje pa cak i da je posle 2 godine. Pitam za cenu, jer mi je razumljivo jedino ako je rukavica tipa 20-60e pa da kazes niski rang -> niski kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3134 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Revit je u pitanju, ne znam cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3134 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Tarmi636 je napisao: Mozda malo glupo pitanje, nemoj da se uvredis. Koliko su kostale rukavice ? @Gordak985 Ne mogu da shvatim da moto oprema koja treba da istrpi cupanje i deranje sa 70-100km/h, bude rasivena posle 6meseci ili manje pa cak i da je posle 2 godine. Pitam za cenu, jer mi je razumljivo jedino ako je rukavica tipa 20-60e pa da kazes niski rang -> niski kvalitet Nema šta da se vređam, pitanje je normalno sasvim, nervira i mene i vlasnika rukavica. Ja sam prve rukavice kupio za obuku neke tanke, "kožne", jeftine. Materijal počeo da se ljušti dok sam još bio na obuci, pa sam sledeće pikirao Oxford, 5-6000. OK, ne ljušti se koža, prava je, ali... Definitivno je to jeftinija rukavica, vidi se po svemu. Ove Revitove iz mog pitanja, brate kad je uzmeš u ruku osetiš kvalitetna, skupa rukavica. Kad ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jun 8, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan To mi i cudno, i jos jak brend. Javi kako je proslo sivenje, valja li Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1859 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 1427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, ima li neko da preporuči šnajdera za kožu, slučaj rašivenih rukavica, skoro novih.Meni se tako rašile IXS posle par vožnji, zamenili mi za nove koje traju evo već 5 sezona. Fabrička greška.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1158 Napisano Jun 8, 2022 Zlaja, 290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto revit rasile srecom ne na prstima vec gore pri rubu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3338 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni nisu. Više od 1000 puta sam ih navukao, raščerupao se samo čičak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1443 Napisano Jun 9, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko rešenje za čišćenje ili barem dezinfekciju rukavica? Već sad kad ih skinem poželim da ih nisam skinuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3134 Napisano Jun 9, 2022 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neko na temi za kožna odela reče da mogu da se peru u veš mašini, na programu za vunu, bez centrifuge, ako može kožno odelo, verujem da mogu i rukavice, samo sušenje dva tri dana posle togaSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3338 Napisano Jun 9, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili jedna vožnja po letnjem danu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...