Jump to content
Pridruži se istraživanju stavova motociklista Pročitaj više... ×

Moto Zajednica

drs

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1051
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

7875 Excelent

O članu drs

 • Rank
  Misbehave Responsibly

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  FZ6S

Poslednji posetioci profila

2208 profile views
 1. Ako je kafa bila bez kofeina, a mleko bez laktoze onda je sve oprošteno. Dođe mi da ispustim 2-3 deci ulja, zarad tako ekskluzivnog zadovoljstva. A Bratwurst u bavarskoj kifli - nije to običan sendvič. Vredi malo pisanja na nekom forumu.
 2. drs

  Anlaser cvili i vrti na prazno

  @ADMINISTRATORI Korigujte naslov teme, duše vam. Dobiću kataraktu od ovog AlNasera
 3. drs

  BJBikers Vitez 2018

  Jedan forumaš predloži jednog člana. Čiča-miča i gotova priča. Ne može jednostavnije
 4. drs

  BJBikers Vitez 2018

  Članirina, naraFski i da se plaća uz račun za struju. Mada kada razmislim, nije dobra ideja. Opusteće nam forum zbog neplaćenih računa. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . A sada se, kao, uozbiljim. U više navrata, prethodnih dana, htedoh nešto da nipišem, pa se predomislih. Ali me prethodnih 6 strana i mnoga iskazana mišljenja navedoše da ipak i ja isturim guzicu. Može biti da je za prethodnih 10 godina, od kako je titula ustanovljena, forum toliko izrastao da početna ideja više nije u skladu sa vremenom. Tj. da je došlo vreme za njeno usklađivanje sa onim što je forum u međuvremenu postao - i po brojnosti članstva i po obimu tema. Da ne apsolviram nadugačko, mnogi koji su se oglasili pre mene prepoznaće i svoje ideje. LM, predlažem sledeće: Umesto titule viteza, uvesti medaljE. U onim kategorijama koje vlasnik i uredništvo smatraju relevantnim za ovu zajednicu ili koje imaju podršku velikog broja članova. Siguran sam da Furious Pandu brine to što nije odlikovan od ove zajednice koliko i lanjski sneg. Ali i njemu, kao i bilo kome drugom, prija saznanje da je njegov angažman prepoznat i da se ljudima dopada. I to je, ustvari, nagrada. Sličica medalje (pero i hartija, npr.) ispod nadimka, samo je simbolično obeležje. Nije titula, nije rang već znak doprinosa zajednici na određenom polju (u ovom mom primeru, bili bi to putopisi). EDIT: I Panda je uzet kao primer, jedan je od ljudi (a imah ih više) koji po mom doživljaju zaslužuju da bude obeležen njihov doprinos. I tako redom; medalje za doprinos na polju tehnike, za .... whatever .... što BJB zajednica želi da nagradi/promoviše. Humanost i hrabrost pre svega - DA. Ali ne zaboraviti ni sve one začine koji ovu zajednicu čine onim što jeste kroz druženja, putopise i stručne rubrike.
 5. drs

  Louis u Beču za Božić

  Postoji način da se kompletan iznos MwSt. (PDV-a) povrati. Overen račun (pečat sa granice) se vrati u istu radnju i za iznos PDV-a se uzme druga roba ili keš. To, naravno, ima smisla ako se bar jednom godišnje posećuje dotična radnja. Tako sam kupio gomilu moto opreme tokom par godina u jednoj prodavnici u Regensburgu. Sad pred novu godinu i tokom Januara, tamo su vrlo ozbiljni popusti. Entdecke die Welt der Räder SHOP.ZWEIRAD-STADLER.DE Online Shop und Website von Zweirad Center Stadler. Fahrrad, Fahrradbekleidung, Fahrradzubehör. Marken: Dynamics, Triumph, Exte, Scott, Trek, Pinarello, Bulls, Shimano, Campagnolo, Vaude, Odlo, Mavic.
 6. drs

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  Pravda za degustaciju u šupi !
 7. drs

  Novogodišnja žurka 2018

  Kod Mrleta nema šaram-baram. Samo zelenooke bato
 8. drs

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  Ne verujemo ništa dok ne priložiš fotku
 9. Kad Šapčani to uzme pod svoje biće: Poslanik u odličnom stanju, prva registracija 1989, prešao samo kroz dve partije, šef mu bio nezahtevan, bez afera i skandala, svi papiri regularni - povoljno, hitno !
 10. Plus ti nije za ono što si napisao, nego za ono što si prećutao.
 11. Pošto su svi isti - onda da ukinemo izbore; koji će nam moj. Samo arčimo pare bez veze. Neka sede ovi što sede, neki novi će ionako biti stari. A ovi najstariji, oni nekako uvek budu novi. Pored toga mnogo starih će pre(lete)ći u nove. I tako u krug, grupni seks, samo što oni jedan drugome čuvaju dupiće dok ih nama pomeraju zdušno. Tako da, @zika56, 100% bi bio u pravu, da nije jedne sitnice Bezbednost u Saobraćaju !! Izbori su nam neophodni zarad pre svega naše, motciklističke, bezbednosti u saobraćaju. A i drugih učesnika, naravno. Ajde seti se ako možeš kada ti je džada asfaltirana a da nije bilo pred izbore ? A dobar asfalt je veoma važan za bezbednost saobraćaja. Zato što se mene tiče, izbore ovde treba uvesti na svaka tri meseca. U stvari, kada bolje razmislim, trebalo bi ih uvesti svake nedelje. To bi bila jedina šansa da makar od četvrtka u ponoć do nedelje u 20h malo odmorimo oči i uši
 12. Svedeno na nivo pojedinca, apsolutno je tako. Kada se priča ukrupni, onda veže neki drugi aršini. No neću dalje da širim temu, da ne ispadne kako sam apriori protiv ove ili bilo koje druge slične akcije. Samo sam malo razmišljao naglas.
 13. I tu dođemo do pitanja za milion dolara Gde je granica onogo što se obično formuliše sa - daj da učinimo malo koliko je do nas; bolje išta nego ništa i sl. i toga da se time ustvari (p)održava status quo a suštinski se ništa ne menja.
 14. drs

  Moto sport vesti za 2019

  Nisam još stigao da se pozabavim člankom, ali onako na prvu loptu, nisi dobro razumeo . Ubrzavanjem nastaje sabijanje zadnje viljuške a ne istezanje. Kod kočenja efekat istezanja (na GP motociklima) praktično je zanemarljiv. To be continued ... (eventualno) Obazrivo sa "proređivanjem" teksta. I tiganj i lonac su posuđe; da neko ne zaključi kako se supa kuva u tiganju.
 15. drs

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Samo cepaj; ove studijske su ti za moj ukus mnogo jače nego one "atraktivne" . A "ljubav" nećeš kupiti bez neke panorame sa nafircanim bojama
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja