Jump to content

Moto Zajednica

drs

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1398
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

12991 Excelent

O članu drs

 • Rank
  Misbehave Responsibly

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  FZ6S

Poslednji posetioci profila

3218 profile views
 1. Šta da se radi, oldtajmer sam A da ne off-ujemo previše, jedan lepotan sa Uvca
 2. Kolega, propisi su propisi. Molim lepo. I zdrava pamet je zdrava pamet. Hvala lepo.
 3. U vodu, na praznoj plaži, sa sve maskom
 4. drs

  Detailing motocikala

  Ma do sada je sigurno uvežbao ... usavršio
 5. Uopšte ne mora da bude dramatičan udarac, samo treba da se sile slože kako ne treba Pri tome nije nebitno da li je to stariji model sa čeličnim ramom ili noviji sa Al ramom. Video sam i pokrivljen i okrnjen ram na FZ6-icama koje su imale slajdere. Naravno, za neke benignije padove, slajder može mnogo da znači. Bolje ga je imati nego nemati ali nema 100% sigurnog rešenja. Slajder treba da bude dobro napravljen (ne neka bobinčina od čelika) i da je pričvršćen za ram vijkom odgovarajuće (slabije) snage nego originalni vijak.
 6. drs

  DAKAR 2021

  Glavni preduslov za takmičenje je da platiš sumu za učešće i da prolaziš tehničku kontrolu. Nije mi poznato da postoji bilo kakvo ograničenje u broju takmičara iz neke zemlje ili generalno ograničenje broja učesnika u nekoj kategoriji. Grešim ?
 7. Upravo to; da potroši energiju. Viđao sam i bobine od čelika da ljudi stave pa još dobrano dugačke - kao nogostup. Kakav lep momenat savijanja to kreira, milina. Krivi i lomi ove moderne ramove od Alu legura kao sveže kifle. I naravno, treba staviti vijak niže karakteristike nego original. Idealno i kraš bar treba da ima PA ili PE klizač na najisturenijem delu.
 8. drs

  Kisno odelo

  Moje skromno iskustvo: Kišna jakna (ili kombinezon) treba da bude dvoslojna, sa onim unutrašnjim perforiranim (meš) slojem. I da bude dovoljno veća da bi ostao sloj vazduha između nje i ostatka garderobe. U suprotnom ste više mokri iznutra od znojenja nego spolja od kiše. Ja dugo već (~10god) imam FLM Stormchaser gornji deo; koristim ga i na bicikli ili za šetnju kada je kišica/vetar. S'moje strane - preporuka.
 9. Samo ti piši , razumećemo te mi., makar i na Srpskom
 10. Ona mu je Sort & Shine što je bilo u suprotnosti sa njegovim "kreativnim haosom" koji je za njega bio Set-in-order & Standardize Što za muškarca, uglavnom, nije Sustainable Što bi rekla bivša dadilja moje klinke kada joj se snajka ugnezdila u kuću - Nepitaj kako mi je, u kući mi je haus
 11. Sviđa mi se detalj sa klocnom Izgleda da si ga pazio kao dete; koliko dugo je kod tebe ?
 12. .... samo perite noge i menjajte čarape
 13. Moja greška; pobedio je u Race 2 u Austriji.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja