Jump to content

Moto Zajednica

drs

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1502
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

14232 Excelent

O članu drs

 • Rank
  Misbehave Responsibly

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  FZ6S

Poslednji posetioci profila

3501 profile views
 1. U nekom trenutku nezadovoljni će da se pokrenu, samo bojim se, iz pogrešnih motiva i sa pogrešnim premisama. Rezultat će biti isto ćorak, samo u malo drugačijem pakovanju. Nešto kao nove verzije Zastavinih vozila krajem osamdesetih. Nego, kako stoje stvari u Keniji; ima li nekog relativno poštenog a masno plaćenog posla za nas Mohikance.
 2. Ne protivrečim apriori tvom stavu, pitam. Pomeram diskusiju iz zone ličnog doživljaja u zonu faktografije. Kako se izvode ECE, DOT, Snell testovi - poznato je; informacije su dostupne. Takođe, većina (renomiranih) proizvođača ističe na proizvodu i rok trajanja. Da li znaš za/imaš da podeliš info o testu koji je rađen na: a) kacigi (aktivno korišćenoj) kojoj je istekao rok b) kacigi koja je (za potrebe testa) ispuštena na asfalt/beton sa neke visine (simulacija da ti padne sa motora, ispadne iz ruke) a zatim rađen neki od relevantnih (gore pomenutih) testova. Po
 3. Svako daje savete iz svog poimanja termina. Kritično mesto u tvom pitanju je "obilazak"; šta se pod time podrazumeva - koja aktivnost ? Termin "nekoliko" stavlja znak pitanja na raspoloživo vreme i način na koje se ono troši. Spavanje je u hotelima/privatnim pansionima/kampovanje ? Na Lefkadi možeš da se kupaš deset dana, svaki put na drugoj plaži. I opet da ih nisi obišao sve (pričam o velikim, ne o malim plažama). Kefalonija je dosta veća. Varijanta sa base camp-om na jednom mestu a šfrćkanjem okolo mi deluje kao potpuno promašena (posebno u varijanti više ostrva). Nisu
 4. Obrt my ass. Jesi li ti upoznao u detinjstvu igru koja se zove Amerčke Zuce ; e vidiš, narod je ovde onaj četvrti što ne zna pravila pa ga druga trojica upute u draži igre. Dandare pljušte kao kiša a nesretnik nikako da pogodi ko ga je ošašavio. Svakome se desi da ispadne šaran (što reče pokojni Đ.B.), ali kada si dugo igri i stalno si četvrti, onda što bi se politički nekorektno ali sasvim precizno reklo - glup si.
 5. Ma naraFski, razumemo se; on sigurno ima garažu nego ga drži van nje na kiši iz kaprica. Kada sam bio mlađi i imao više vremena znao sam da peruckam motor po 3 sata, perući utore i pregibe četkicom za zube. Stvari treba održavati ali im ne robovati. Nije lako pronaći odgovarajuću garažu za motor. U Beogradu sigurno ne, a verovatno je slično/isto i u NS.
 6. Ma ne nego da ga turi u krevet u spavaćoj sobi a on da spava na kauču u dnevnoj.
 7. Podsetiste me sada na neke detalje. Kroz Albaniju sam prošao motorom pre deset godina. Jedna od stvari koja mi je ostala upečatljiva je to oko kafe. Dal' na nekoj šugavoj pumpi ili u nekom kafiću ali baš svugde sam dobio odličan espreso. Ne mogu isto da kažem za Italiju. A da se zidalo u besomučnim količinama a bez ikakvog vidljivog reda, smisla i koncepta to je takođe bilo upadljivo još onda.
 8. To znači samo jedno; nisu dovoljno bliski vlasti pa ih je neko "pravičan i slovu zakona dosledan" nagazio. Šta ima da prave konkurenciju proverenim kadrovima.
 9. Probaj Kompresor na Dorćolu. Drugar je tamo registrovao u maju a da nije skidao bočne nosače kofera. Sve ovo oko tehničkog je tendenciozna debilana i drkanje ljudi od strane nesposobnih i pokvarenih a iz dnevno političkih i lopovskih pobuda.
 10. Maa jok ... Rumunska bezrepa veverica
 11. Našao ovo: Pravilnik o bespilotnim vazduhoplovima: 1/2020-163 WWW.PRAVNO-INFORMACIONI-SISTEM.RS РЕПУБЛИЧКИ ПРОПИСИ САОБРАЋАЈ, ВЕЗЕ И ЕНЕРГЕТИКА Ваздушни саобраћај Правилник о беспилотним ваздухопловима: 1/2020-163 Prema gornjem tekstu, mož da bidne ali ne mora da znači. Tj. za dron do 0.9kg (Air 2 je 570 g) ako ga ne koristiš za tačke 1 do 8 Član 4, ne moraš u evidenciju Direktorata. Разврставање беспилотних ваздухоплова Члан 3. Према максималној маси на полетању (МТОМ) беспилотни ваздухоплови се разврстава
 12. Šta je potrebno (u smislu zakonske regulative) da bi upravljao sa Mavic Air 2 ? Koliko je taj deo priče od značaja ako se koristi van naseljenih mesta ?
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja