Bojan82 8655 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mene isto zanima. Od promena imam korman Renthal i dole alu bash plate umesto fabričkog. Dal i to gledaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1573 Napisano Maj 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 991 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na tehnickom u petak. AMSS je upitanju. Motor je prosao sa koferom, bocnim nosacima kofera, crash barom i remus auspuhom. Plus led sijalica u faru. Mislim da vise nisu problem dodaci. I da ostao je na kormanu nosac telefona Prijatno sam se iznenadio da nisu drndali. Al zato mi je reg sa 18000 otisla na 22000 din. Promenio Maj 17, 2023 član Zarkela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1318 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dva dobra nikad ne idu zajedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 465 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u februaru registrovao. Doterao do ulaza u objekat i ostao da gledam citav proces. Njih dvojica, boje se da pridju motoru. Da li im je neciji ispao pa ih neko urnisao, ne znam. Tako mi je izgledao. Likovi su ugasen motocikl pregurali do valjaka. Ostavili 15min da stoji, vratili se da prekontrolisu da li sve sijalice rade, prednja kocnica na valjak, zadnja i to je to, izgurali motor opet van. Nisu upalili motocikl. A ja jos imam kofer sa rasvjetom, tj pozicija na koferu svijetli. I to sto kazes, 5000rsd skuplja registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14154 Napisano Maj 17, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bole37 je napisao: Ljudi, jel da skidam maglenke sa bajka, iako imam sve racune i od njih i od montaze u bmw servisu? Bolje skini, nije isto kada su maglenke na racunu prilikom kupovine i na racunu o montazi iz servisa, prakticno je taj racun pisani dokaz da je izvrsena naknadna prepravka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Maj 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima preporuku za tehnički pregled i registraciju za motocikl u Novom Beogradu? Ja sam do sada radio u Henexu bez problema ali oni više ne rade preglede motora. Promenio Maj 17, 2023 član Direktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5054 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam da pitam, pita on koji motor, reko GS... Kaze nee skidaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14154 Napisano Maj 17, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zakon ne poznaje pristrasnost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5054 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Rega 41300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1932 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Direktor je napisao: Da li neko ima preporuku za tehnički pregled i registraciju za motocikl u Novom Beogradu? Ja sam do sada radio u Henexu bez problema ali oni više ne rade preglede motora. Ja sam prošle godine BMW-a kod ovih registrovao. Zakazao za isti dan, momci sve pregledali bez ikakvih pitanja i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put sam registrovao u Suncu u Zemunu, skroz korektni bili. Nije NBG al je blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako Sunce na Ledinama.. Tri godine sam kod njih, ne zakeraju. Prve godine sam otišao pre nego što sam zakazao da proverim da li će proći aftermarket auspuh.. U to vreme svi su bili polušašavi i pravilnike tumačili narestriktivnije moguće.. Kod njih nije bilo problema nikakvih.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Maj 18, 2023 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan "Sunce" na Ledinama, posle Grand kafe jos jedno 300m sa leve strane, ne mozes promasiti. Pozovi ih telefonom i zakazi +381 11 6554025 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 18, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Šta se dešava u slučaju da radnik na liniji t.p. obori motocikl (i napravi štetu), kako se to reguliše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14154 Napisano Maj 18, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @MOTOM nemam pojma kako je to pravno regulisano, verovatno kao u svakom drugom poslu ukoliko se napravi steta sopstvenom krivicom. Sa moralne strane minimum popravka svega ostecenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Maj 19, 2023 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano Maj 19, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan I od mene pohvale za Sunce, posle malo ubedjivanja, cak su i maglenke prosle. Motor je krcat kojekakvom opremom, ali je sve originalno/homologovano. Jedino su za maglenke pravili problem i trazili da ih skinem. Kad sam im objasnio da su fabricke i na fabrickom nosacu (istina) i da je takav porucen iz fabrike (nije istina), proslo je bez skidanja, samo su ih proverili regloskopom. Promenio Maj 19, 2023 član MilanS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja izduvo na tehničkom. Sve ok, ali u saobraćajnoj upisan pogrešan datum prve registracije. Pošto je to bilo u Smederevu, aj tamo da mi izdaju potvrdu. Sad po potvrdu pa da probam opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Maj 20, 2023 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sunce Zemun, ne zakeraju nista, ni za auto ni za motor. Prosle godine su mi ispolivali rezervoar sa uljem od prednje kocnice. Ove godine nisu pipali nista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Bojan82 je napisao: Ja izduvo na tehničkom. Sve ok, ali u saobraćajnoj upisan pogrešan datum prve registracije. Pošto je to bilo u Smederevu, aj tamo da mi izdaju potvrdu. Sad po potvrdu pa da probam opet Hoces morati novu od svojih para ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne, svakako moram novu, stara je odjavljena. Samo cimanje. Uz nadu da ću dobiti tu potvrdu bez daljih komplikacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Maj 28, 2023 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moje višegodišnje iskustvo sa tehničkim pregledom Šajković u Kumodraškoj u Beogradu je pozitivno: Na Beverliju imam sva tri originalna kofera. Ni na jednom, osim Piaggio nalepnice, nema oznaka proizvođača. Za razliku od mnogih drugih t.p - a, nisu tražili da ih skidam. Takođe, ni aftermarket zatamnjeni veliki vizir nisam morao da skidam. Sva svetla treba da su ispravna i da motor koči na oba točka i to je sve. Što se tiče Kawe na kojoj imam aftermarket Marving auspuh, nisu mi pravili problem. Troškovi registracije u maju ove godine sa uračunatim tehničkim pregledom i mojim odlaskom u MUP po nalepnice: Beverly (250ccm, 2005. godište, premijski stepen polise 1): 11.800,00 dinara. Kawa sa trajanjem polise 5 meseci (1015ccm, 1979. godište, premijski stepen polise 4): 14.650,00 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1538 Napisano Maj 29, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Uradio registraciju u Suncu u Zemunu. Dobro iskustvo, poštovali su zakazan termin i završili sve za oko 45-50 minuta. Maglenke morale da se sklone, sve ostalo OK. Cena veća od očekivane (30.900 za Tracer 7), ali može na 6 rata kad se plaća Intesa karticom. Mogu da ih preporučim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7690 Napisano Maj 29, 2023 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan AMS Lestane (raskrsnica Smederevski-Kruzni put)... Od skoro rade i motore, tj od kad se drugar zaposlio (ima A i ubacili odmah motore). Ne skidaju se koferi, maglenke, crash barovi... Drugar je ljubitelj motora, tako da nema brige i oko ophodjenja. Jedino sto moze da bude problem je sto rade samo jednu smenu, (07-15h, subotom do 13h) pa se malo duze ceka za termin. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 1, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao. Sa zelenim kartonom skoro 40 000 izaslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...