slave74 6262 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1399 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/28/2022 at 11:13 AM, JevtaNS said: AUTO RAD GROUP WWW.AUTO-RAD.RS Ti su ispali nekorektni dva puta . Jednom za automobil, drugi put za motor. Prvo sam otisao do njih da pogledaju dal moze da prodje. Za auto rekli moze , pa me izradili i vratili. Poltroni. Za motocikli su odmah poceli da sviraju. te promeni lonac, te stop svetlo ti belo/ a to je original. Odem u Temerinsku u Sabljar ili tako nesto, pitam momke da pogledaju. Pogledaju i kazu pitacemo gazdu i javiti. Javili da moze , otisao i zavrsio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Avgust 25, 2022 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Alekre je napisao: Koštaće 3000 dinara Gde crno za džabe Ok. Ali onda ako ja odnesen predmet u MUP ustedim 3000. U MUPU to ne naplaćuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5908 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 2041 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, jasminko VIR said: Koliko košta štampanje registracione nalepnice na tehničkom pregledu ? Ako se to uopšte naplaćuje ..... Ne naplaćuje se posebno. Barem ja nikad nisam platio za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Avgust 25, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam platio 1200 din tu uslugu stampanja nalepnice na tehnickom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je prošle godine prva registracija iskoštala 24500 din, uključujući tablice i saobraćajnu. Prošle nedelje sam produžila, 21500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 25, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Vidim kolega je već pominjao ali ovo je za temu BAHATI MAMLAZI Osiguravači u Srbiji podržavaju borbu protiv inflacije i vraćaju cene polisa autoodgovornosti WWW.DANAS.RS Osiguravajuća društva odlučila su, na preporuku guvernera Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanke Tabaković, da odustanu od novih cena polisa autoodgovornosti, saopštilo je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Avgust 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan I sad ko je platio ostecen, a pa lepo jedna tuzba pa da vidis. O sve ti .... kakva smo mi banana od drzave Promenio Avgust 25, 2022 član Zarkela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ja registrovao auto pre 3 dana, inače registracija ističe 15. Septembra, al mi sad više odgovaralo, jer sam na putu u septembru.. Pogledao sam polisu, sračunah, 3500 dinara je razlika. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14934 Napisano Avgust 25, 2022 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, nafetS je napisao: Pogledao sam polisu, sračunah, 3500 dinara je razlika. Ako ti nije premijski 1 onda ces biti ostecen i sledece godine jer ce se skidati 5% ali od uvecanog iznosa. Morace nekako ispeglati ovo sranje jer uz povrat novca bi trebali izdati i nove polise sa umanjenim iznosom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Mogu valjda da ponište polisu i izdaju novu, ionako još nije počela da važi. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14934 Napisano Avgust 25, 2022 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne vazi zvanicno ali je prosla kroz sistem, valjda ce naci nacin, ako narod ne precuti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2615 Napisano Avgust 25, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je što sam prolongirao registraciju, uradio tehnički pred odlazak na more pa ću ovih dana da odradim ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Bio jutros do Dunav osiguranja, oladio me lik, kaže idi tamo gde si kupio, a da se radi refundacija sa polisom nema šanse. I ne mrzelo me, odem do tehničkog, kažu ne znaju šta će biti sa tim, polisa ostaje takva kakva jeste, pa smo u kontaktu kako će se razvijati situacija. Iz principa guram ovo do kraja, samo jer su j*j*re, nije pitanje novca.. Ako ne vrate pare, to je 8.5% registrovanih vozila (ako je uniformna raspodela tokom cele godine), ne bih išao u politiku, al ne miriše na dobro. Ili kako obično biva - ništa. Koliko je tek razlika za kamione i autobuse razlika, kad je meni za 20 godina starog fijata 3500 dinara.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS obrati se Udruženju osiguravača Srbije (www.uos.rs) i kontaktiraj njihov inform centar. Centralni informacijoni centar je kod njih, oni bi trebali da ti daju odgovor...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan čekam par dana, videću kako se razvija situacija. Ako ne dođe do sistemskog rešenja, podneću prigovor, još je rano za to, nešto muljaju po medijima, te oće, te neće. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Avgust 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Е јебај га, ко је платио, платио је, ја платих 8.августа и то на први дан примене новог ценовника и то ми рекла на техничком онако сва важна "од данас су нове цене осигурања" ... ал немам снаге ни времена да се батргам за рефундацију, само напред @nafetSнавијам за тебе да успеш Promenio Avgust 26, 2022 član ПИпезос 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5908 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 2041 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, bdada said: Ako ti nije premijski 1 onda ces biti ostecen i sledece godine jer ce se skidati 5% ali od uvecanog iznosa. Morace nekako ispeglati ovo sranje jer uz povrat novca bi trebali izdati i nove polise sa umanjenim iznosom. Ovo mi nije jasno. Ja sam mislio da postoji neka osnovna cena, pa na osnovu nje i premijskog stepena oni smanjuju ili dodaju neki procenat. Ne na osnovu onoga što si platio prethodni put. Nelogično mi je ovo što si napisao. Jer onda ispada da bi sledeće godine, kad dobijem premijski stepen 1. platio više nego da prvi put registrujem taj isti motor sa premijskim stepenom 4. @nafetS i ja ću gledati da uradim šta mogu što se povraćaja novca tiče, iz principa. Piši ako saznaš nešto novo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Avgust 26, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Vracaju cene na staro od danas. Narodna banka je trazila od osiguravajucih kuca da klijentima koji su platili polisu po skupljoj ceni vrate novac nazad. Sada se preganjaju sta ce biti i kako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14934 Napisano Avgust 26, 2022 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @antir3ality mislio sam od ovog sada uvecanog iznosa, npr polisu sa 10000 uvecali na 12000, ako ostane ovaj iznos na polisi sledece godine se oduzima 5% od 12000 umesto od 10000, zato kazem i da vrate razliku novca moraju kroz sistem regulisati iznos tj izdati novu polisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 26, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, nafetS said: čekam par dana, videću kako se razvija situacija. Ako ne dođe do sistemskog rešenja, podneću prigovor, još je rano za to, nešto muljaju po medijima, te oće, te neće. Prigovor prvo osiguranju, posle nekog vremena NBS ako nisi zadovoljan (mislim da je takva procedura kao i za banke ali treba proveriti). Mada, ako baš želiš piši odmah NBS pa vidi šta kažu, ima formular za zaštitu kor. fin. usluga. Računam ako krenu ljudi njih da jašu, šutnuće ovima da stvarno vrate pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 634 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vracaju cene na staro od danas. Narodna banka je trazila od osiguravajucih kuca da klijentima koji su platili polisu po skupljoj ceni vrate novac nazad. Sada se preganjaju sta ce biti i kako.Pusta želja na štetu naroda. Došao danas na tehnički za auto, kažu Dunav će tek iduce nedelje da vraća cene na staro, nije do nas, izvinite ali imate druga osiguranja koja su vratila cenu pa birajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2128 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan AMSS je vratio stare cene. Bar su mi tako rekli danas pri registraciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Avgust 27, 2022 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Neka osiguravajuća drustva su već pocela.da vraćaju novac. Morace i sva druga, ne brinite. Narodna banka ima veliki autoritet u zemlji. Ja sam takodje registrovao auto 2 dana pre vracanja cena Vraćanje razlike u premiji osiguranja od autoodgovornosti za klijente koji su polisu zaključili u periodu od 05.08. do 25.08.2022. godine WWW.BLIC.RS Milenijum osiguranje poziva sve svoje Klijente koji su u periodu od 05.08. – 25.08.2022. godine kupili polisu osiguranja od autoodgovornosti da nam se obrate sa zahtevom za povratom dela premije. :mobilizator: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Avgust 27, 2022 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, igrom prilika, poznajem NBS iznutra, znam o čemu pričam. NBS je jedna od retkih institucija koja u kontinuitetu postoji već 140 god. Postoji institucionalna arogancija kod niih, samo udjite u staklenu zgradu na Slaviji, kao da ste na Menhetnu. Udjite u sediste u Kralja Petra, kao da ste u rezidenciji kraljeva.Ovakvo brzo reagovanje državnih organa u Srbiji se retko dešava. U roku od par nedelja, vec su napisali novi podzakonski akt, skrojili niva pravila za osiguranja, koja jesu pod njenim nadležnistima. Pa pobogu, na neke druge mere cekamo godinama a koje su u nadležnosti drugih organa.:mobilizator: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 27, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 140 godina ne mogu postojati nego od 2006. godine. Opet kažem da ne mogu da određuju cene na tržištu osim na silu, kao u ovom konkretnom slučaju jer funkcionisanje tržišta i konkurenciju na tržištu osiguranja nisu obezbedili, a to im je uloga da ne dozvole kartelsko udruživanje. Kako su se svi dogovorili da zajedno i istovremeno podignu cene? To treba da odgovori neko ali nema ko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...