BaneVuk58 7683 Napisano Februar 2, 2021 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jutros me je strašno pogodila tužna vest da nas je napustio naš drug i kolega Davor Svilar. Kako mi je rečeno srce ga je izdalo (46 god) Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece. Počivaj u miru prijatelju, saučešće porodici 1 36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Februar 2, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tek što smo se upoznali i počeli da kujemo planove za ovo leto i nove vožnje ti si nas napustio. Zbogom Davore, zauvek ćeš ostati u našim srcima. Počivaj u miru druže naš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Februar 2, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me je pogodila ova vest, ne znam šta da kažem kad čujem da nas napusti neko koga sam znao. Počivaj u miru, iskreno saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10132 Napisano Februar 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Još se ne smirujem... to je tako dobar čovek, ljudina sa velikim LJ...Ode medj' Andjele... Laka ti zemlja Davore! find me a gas station close by Promenio Februar 2, 2021 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 2, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Auu ovo je baš prerano, saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Februar 2, 2021 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Još se ne smirujem... to je tako dobar čovek, ljudina sa velikim LJ...Ode medj' Andjele... Laka ti zemlja Davore! find me a gas station close byPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Februar 2, 2021 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 2, 2021 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Auuu tragedija, ostao sam bez reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamara-Žuća 247 Napisano Februar 2, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav nasem bajkeru Davoru. Bio je veliki covek i dobar prijatelj. Puno mi je pomogao kada mi je bilo najteze, kao i svi vi bajkeri velikog srca. Nadam se da cemo i sada biti složni i biti uz njegovu porodicu i pomoci koliko mozemo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 2, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Zbogim ljudino i neka ti je laka zemlja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Februar 2, 2021 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1698 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tuga, mlad čovek, tek je ispisao polovinu knjige života... Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Kratke vožnje, taman dao neke ideje, skoro je bio "gost" u par vLogova... na slikama prepoznatljiva faca, uvek tu negde na vožnjicama, uvek neka pozitivna energija u postovima... Baš mi je krivo, iako ga nisam znao, kao da jesam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Februar 2, 2021 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana u subotu na Bezanijskoj kosi u 12.15 Opelo je u 11.45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bas sa zatecen. Saucesce porodici i prijateljima.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Februar 2, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce familiji, sada vozis drugim putevima kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 2, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u neverici, ovako mlad covek, da li je moguce. Sreli smo se nekoliko puta tu na Avalskom i na Rudniku, svojim postovima doprinosio radu foruma. Iskreno saucesce. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 2, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga poznavao licno ali tugujem kao da jesam.Saucesce porodici a preminulom laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 2, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka su ti široki putevi nebeski dobri moj Davore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Februar 2, 2021 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće prijateljima i porodici. Želim mu da nađe svoj mir, nemam reči koliko mi je krivo... Kada neko ode ovako bez reda, preko reda, uvek pomislim ono što sam ceo život mislio i za pokojnu majku: nije svima dat dug život, ali ono na šta možemo da utičemo i što je ustvari bitno je kako smo proživeli to što nam je dato... Nadam se da porodica u tome može da pronađe bar neku utehu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Februar 2, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Auu majku mu...mlad čovek, ne mogu da verujem.. Počivaj u miru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, počivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Februar 2, 2021 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru brate saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Davora nisam lično upoznao ali po načinu na koji je učestvovao u radu ovog foruma doživeo sam ga kao vedrog i pozitivnog čoveka. Iskreno mi je žao zbog preranog odlaska, ceo dan sam po utiskom i mišlju koliko smo u stvari krhki... Počivaj u miru, saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...