Gliga 7350 Napisano Mart 16 Advanced Member, 2508 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih toliko nisam video otkako sam kupio (i prodao) svog Ekstremno retko vidim nekog i na ulici. Šteta, odličan motor. Ne znaju ljudi šta propuštaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17010 Napisano Mart 16 Integrisan, 8542 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko Pegaso nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7382 Napisano Mart 16 Enduraš, 6719 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pegaso nije bio tako redak,viđao sam ih ranije, dok Tuarega jos nisam video uzivo verovatno da ih ima 10tak u Srbiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9388 Napisano Mart 16 Ne silazi, 3218 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad ovaj u Nišu stoji od 2023. godine... http://www.polovniautomobili.com/motori/21672672/aprilia-tuareg-660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10786 Napisano Mart 16 BJB Maxi Scooter Club, 6788 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Al' zato cena ni jotu dolje a 3 godine staro. Jeftinije kod drugih dilera 2026. modeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7350 Napisano Mart 16 Advanced Member, 2508 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za tu cenu će i da stoji. Ja sam mog tačno ovih dana pre tri godine kupio, tada je koštao 12000. Posle možda godinu dana su uvoznici spustili cenu novih primeraka na 10500... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 732 Napisano Mart 18 Drug član, 1431 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.3.2026. at 19:49, Gliga je napisao: Za tu cenu će i da stoji. Ja sam mog tačno ovih dana pre tri godine kupio, tada je koštao 12000. Posle možda godinu dana su uvoznici spustili cenu novih primeraka na 10500... Da, tako je bilo i u mom slučaju, dok je kolega platio 10.800 EUR, a ovaj jedan treći je našao u Italiji mislim isto 2023, uvezao i sve skupa bilo 9.800 EUR. Potpuno nov, žuti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 67 Napisano April 23 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: Tuareg 660 (ex-Husky 701) Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa je tu! Skupili smo 4 Tuarega istovremeno na Durmitoru. Video stize, momci krenuli dalje u Albaniju, pusticu poruku kad ce vracaju i montiraju nesto za Youtube. Durmitor one love, prelep je ali gledacemo kakva je Albanija 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7350 Napisano April 23 Advanced Member, 2508 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno polovina svih prodati primeraka u Srbiji 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6483 Napisano April 27 (promenjeno) Ne silazi, 4316 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jučer sam prova 660 Rally Ludilo od motora, kako je samo lak u rukama… Ovjes, motor, ma sve pet. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Promenio April 27 član el classico 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 732 Napisano Maj 3 Drug član, 1431 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.4.2026. at 15:42, el classico je napisao: Malo naljepnica .... 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 228 Napisano Subota u 15:19 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je za svakodnevnu upotrebu, i za vožnju u dvoje(do sat vožnje). Inače meni lično prelep, kod Stojanova u NS-u stoji jedan, lep ko lutka Promenio Subota u 15:19 član DAR'C NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7350 Napisano Subota u 15:27 Advanced Member, 2508 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog iskustva, za vozikanje po gradu bez moto opreme suviše greje po nogama. Sa moto pantalonama ovo nikada nisam primetio, u šorcu ili civilnim pantalonama baš vruće. I uopšteno mi je smetalo grejanje od agregata. Jedini motor na kom sam to osetio. I možda jedina realna zamerka koju sam imao na ovaj motor. Suvozačicu nisam mnogo vozao, ali realno ne oseti. Ovo može da varira zavisno od visina/težina i navike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6466 Napisano Subota u 15:34 Ne silazi, 5296 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 3. 2026. at 15:05, Gliga je napisao: Ja ih toliko nisam video otkako sam kupio (i prodao) svog Ekstremno retko vidim nekog i na ulici. Šteta, odličan motor. Ne znaju ljudi šta propuštaju. Odličan motor. Definitivno mislim da je jedan od problema zašto se loši prodaje nepovrenje u izdržljivost. Ti agregati su zaista, zaista dobri i pouzdani, naročito u Tuaregu jer je snaga spuštena u porđenju sa RS600 i Tuono 660. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7382 Napisano Nedelja u 08:34 Enduraš, 6719 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Agregat jeste pouzdan, ali kontrola kvaliteta im i nije na nekom nivou. Dosta su se zalili ljudi na kojekakva curenja ulja i antifriza, čestog crkavanja plovka goriva, bilo je još tu stvari. Verovatno je to u pitanju, plus za slične pare ima da se kupi Tenera koja je već postala sinonim kvaliteta i pozdanosti, pa i to kolje prodaju verovatno. Meni se lično više svidja Tuareg, kao paket svega što nudi, ali još uvek nisam načisto da li bi se usudio ili bi išao na proverenu Tenere varijantu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2408 Napisano Ponedeljak u 05:29 (promenjeno) Drug član, 1537 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Тренутно чекам шлеп службу у Грчкој вукојебини, пукао шаф у кугли ножице мењача.. танак као игла. Мотор стар 11 месеци и управо обрнуо 10.000км. .. шта да очекујем са мало већом километражом? Да се цео распадне? Џаба возне карактеристике ако се овако настави даље. Изгубићу сад бар 2 дана мог одмора јебавајући се по сервису у Солуну. Док стигнем тамо са шлепом па док поправе ако имају део, па док се извучем из града Promenio Ponedeljak u 05:30 član Gajo Sevojno 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 732 Napisano Ponedeljak u 06:53 Drug član, 1431 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gajo Sevojno je napisao: Тренутно чекам шлеп службу у Грчкој вукојебини, пукао шаф у кугли ножице мењача.. танак као игла. Мотор стар 11 месеци и управо обрнуо 10.000км. .. шта да очекујем са мало већом километражом? Да се цео распадне? Џаба возне карактеристике ако се овако настави даље. Изгубићу сад бар 2 дана мог одмора јебавајући се по сервису у Солуну. Док стигнем тамо са шлепом па док поправе ако имају део, па док се извучем из града To se zove "dio talijanskog mediteranskog šarma". To sam isto promjenio dok je bio nov, s tim da sam kupio jače vijke od Bulldozer Poljska. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7350 Napisano Ponedeljak u 07:54 Advanced Member, 2508 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Šraf koji nosi polugu menjača? Jedan treba da stoji u rezervi, stalno uz motor. I da, isti je i na poluzi kočnice samo što na toj strani ređe nastrada. Ako se radi o nekom drugom šrafu onda je to kod tebe prilično izolovan i nesrećan slučaj. Svakako velika šteta kada se takve stvari dogode na putovanju tokom dragocenog odmora Meni je motor više puta padao tokom vožnje van asfalta i nikada nisam imao problema. Onda ga jednom slučajno ispustio na ravan beton, dok je bio parkiran na ćopavu i puf, ode šraf... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2408 Napisano Ponedeljak u 08:10 (promenjeno) Drug član, 1537 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Није онај велики што држи полугу, већ мали који је веза полуге и оне шипке од шифтера. Заломио се и остао део у полуги. Има и ливена кугла из које иде шаф, тако да мора све комплет са куглом да се мења Promenio Ponedeljak u 08:11 član Gajo Sevojno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2408 Napisano Ponedeljak u 09:21 Drug član, 1537 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ок, решио, нашли део од априлије силвер из 1999 године ако сам добро разумео пошто смо се рукама споразумевали, срећом одговара. Каже није под гаранцијом пошто је део од шифтера .. а шифтер само може априлијин оригинал. Јебе луд збуњеног . Није ми за 50€ ... али безобразно 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7350 Napisano Ponedeljak u 09:26 Advanced Member, 2508 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek se rešilo brzo, da možeš nastaviti putovanje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...