OgiBG 1101 Napisano Jul 27 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Imao je Platner u BG I Piaggio na NBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 751 Napisano Jul 29 Drug član, 1439 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.7.2026. at 13:02, živke je napisao: Jel postoji negde trenutno test primerak ovog modela ? Kako beše - Stojanov je imao ali ne više ? Na forumu više nema vlasnika iz Srbije ? Provozaj se do mene, možeš probati full serijsku i moju sa puno aftermarket opreme. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 74 Napisano Avgust 10 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: Tuareg 660 (ex-Husky 701) Prijavi odgovor kao problematičan Cao ludi! Vozim Apriliju Tuareg, ali tokom odmora imao sam priliku da rentiram CRF 250 Rally. Vozio sam i sa mojim drugom koji ima Apriliju Tuareg i koji stalno živi u Turskoj - pokazao mi je lepe pejzaže svoga kraja blizu Alanije, tako da ga možete videti na videu ponekad. Divan teren i baš dobar motor (volim lake motore, što se poklapa sa mojim omiljenim Husky 701 u mini verziji)! Pozdrav! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2614 Napisano Septembar 1 (promenjeno) Drug član, 1578 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Кawasaki ZX6R , aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Све више волим овај мотор.. Скоро 20.000км за годину дана од кад га имам.. то све говори.. остале сам моторе запоставио. Promenio Septembar 1 član Gajo Sevojno 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 279 Napisano Petak u 09:08 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ex Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Info za kolege koje interesuje test Tuareg, ima u Stojanovu u NS. Dosao sam da uradim redovan servis na mom mopedu, pitao sta se desava sa Tuaregom iz oglasa. Rekli fini ljudi da je registrovan, da ga gazda malo voza, i da u principu moze da se zakaze test voznja. Koga interesuje i nije mu daleko neka iskoristi ovo lepo vreme:). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 352 Napisano Nedelja u 06:19 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Losa vest za Tuarega, za sada su u pitanju izolovani slucajevi ali ima ih vec oko desetak dukumentovanih. Ventili na 40K km su jako rastelovani i bregaste su ostecene, postojie i slucajevi katastrofalnih otkazivanja agregata. Isporuka novih bregastih se ceka i po tri meseca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10417 Napisano Nedelja u 07:25 Ne silazi, 4122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mandrak_ said: Losa vest za Tuarega, za sada su u pitanju izolovani slucajevi ali ima ih vec oko desetak dukumentovanih. Ventili na 40K km su jako rastelovani i bregaste su ostecene, postojie i slucajevi katastrofalnih otkazivanja agregata. Isporuka novih bregastih se ceka i po tri meseca. Boga mi.. Sa ovakvim profilom bregaste - good luck. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...