AnteK 600 Napisano April 19 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, easy and slow je napisao: @AnteK Slična situacija, vozim 650 XT ( Model 2020. ) i savršeno sam zadovoljan sa motorom. Pređem godišnje 5-6k km, rekreativno 99% moje vožnje je asfalt. Voleo bih nešto malo jače posle Stroma ( do 12k eur. )pa sam planirao da pogledam: Honda Transalp Strom 800 Tuareg 660 Svi su OK ali je Tuareg NAJ-LEPŠI, malo me brine servisna-post prodajna podrška u Srbiji...ostaje da provozam sva tri pa neka srce odluči Svakako provozaj sva tri motora, ja više ništa ne kupujem bez probne vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano April 19 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga gledao uzivo, i uopste ne izgleda lose. Ali me je jedna stvar totalno iznenadila (negativno)? Da li su ove cijene kofera i nosaca na drugoj slici stvarno ovolike ili je u pitanju neka greska? Ovi su uistinu izgor’li po glavi, matereti tolike pare. Jeftiniji su kod benvea originali.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano April 20 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 4/19/2024 at 7:47 PM, el classico said: Ovi su uistinu izgor’li po glavi, matereti tolike pare. Jeftiniji su kod benvea originali. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Sva tri u paketu 1500 eura. Ovi traze za set + crash bar 4500 eurppskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano April 21 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tri kuflera 1500€...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano April 21 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Pirotehnicar je napisao: Sva tri u paketu 1500 eura. Ovi traze za set + crash bar 4500 eurppskih Taman će ih tako i prodavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 21 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Gliga je napisao: Taman će ih tako i prodavati Kofere možeš kupiti gdje god hoćeš, ima puuuno alternativa. Nekom normalnom vozaču Tuarega ionako ne trebaju koferi. Ja sam od origigi dodatne opreme kupio centralni štender i povišeni komfort sic, to je čak i najpovoljnije od ponude, a ovo sa koferima je debilana. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 25 Napisano April 23 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Imam u planu nabaviti motor za putovanjekojim bih presao 2 500 i gledao sam Stroma i transalpa ali klad sam video tuarega odusevio me pa me zanima kakav je za duga putovanja i dali je dobar izbor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 24 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, MR 73 je napisao: Pozdrav! Imam u planu nabaviti motor za putovanjekojim bih presao 2 500 i gledao sam Stroma i transalpa ali klad sam video tuarega odusevio me pa me zanima kakav je za duga putovanja i dali je dobar izbor ? Što se tiče voznih osobina, Tuareg je izuzetno dobar motor, tu nema puno da se doda. Ciklistika, ovjes, ergonomija, sve je jako dobro. Poprilično je udoban, ergonomski dobro složen. Od svega iz te klase 600-800 ccm sa dva cilindra, meni je najvozniji ( uz KTM 890 ), pogotovo van asfalta. Problem ti može biti servisna podrška, tu je Aprilia tanka, to u startu znaš da je tako. Probaj voziti pa odluči, nema tu puno filozofije, ne odgovaraju svima svi motocikli. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 6 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jarkovačko jezero kod Inđije. Nedavno sam otkrio skoro potpuno van-asfatnu deonicu od Inđije do grebenskog puta na FG. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5552 Napisano Maj 6 (promenjeno) Drug član, 1982 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ovo torba/bisage? Baš dobro mu stoji. Promenio Maj 6 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 6 (promenjeno) Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Giant Loop Great Basin. Ogromna torba, osetno veća od bilo koje druge (Mosko, Kriega, Enduristan...). Još je na ovoj fotki gornji deo praktično potpuno prazan, a tu može dosta toga da se smesti. Na jednoj strani je kompletna kamp oprema, u drugu bi lagano stalo sve od garderobe i alata za duže putovanje. Uže su od upravljača, ne smetaju u vožnji. Iz drugog ugla: Promenio Maj 6 član Gliga 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Maj 7 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gligo gde si to nabavio. Ja čekam da stignu Kriega OS za GL nisam znao da ima neki uvoznik ili si iz tih dalikh Amerika poručio 17 hours ago, Gliga said: Giant Loop Great Basin. Ogromna torba, osetno veća od bilo koje druge (Mosko, Kriega, Enduristan...). Još je na ovoj fotki gornji deo praktično potpuno prazan, a tu može dosta toga da se smesti. Na jednoj strani je kompletna kamp oprema, u drugu bi lagano stalo sve od garderobe i alata za duže putovanje. Uže su od upravljača, ne smetaju u vožnji. Iz drugog ugla: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Maj 7 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Gliga said: Jarkovačko jezero kod Inđije. Nedavno sam otkrio skoro potpuno van-asfatnu deonicu od Inđije do grebenskog puta na FG. Imaš li neki trak ili odakle kreće taj put od Indjije ili sa Fruške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 7 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Torbe nisu moje. Radim za Perun moto i na raspolaganju imamo praktično sve što postoji od rack-less torbi. Ne znam koja je kombinacija za Giant Loop kod nas. Za Kriegu postoji uvoznik (Fellipelli moto, Novi Sad). Mosko moto se kupuje direktno od njih (ne postoje distributeri), sa evropskog sajta. Tracklog je u prilogu 2024-04-25-15_45_26.gpx 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Maj 8 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gligo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 25 Napisano Maj 11 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2024. at 8:57, AnteK je napisao: Probaj voziti pa odluči, nema tu puno filozofije, ne odgovaraju svima svi motocikli. Ma ja sam usao u pubertet sa 50 godina upisao da polazem i ostalo mi jos gradska. Imam skuter na struju godinu i po i to je svo moje iskustvo tako da i ne znam sta mi odgovara nemam iskustva da bih odma procenio pa ovako kradem tudje Ali hvala vam na svemu sto ovde pisete pa matori pocetnici mogu i da nauce nesto! Pozdrav svima! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5552 Napisano Maj 21 Drug član, 1982 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Tuareg 660 - Na vrhu adventure kategorije - BJBikers.com BJBIKERS.COM Aprilia Tuareg 660 na tržište je došla 2021. godine. Odmah kada je izašla imali smo prilike da je testiramo, a sada smo ponovili test @Jovan Ristic lep tekst! Jel to @Gliga naručio, s obzirom da prodaje mahinu ? A takođe - jel moguće negde probati ovaj motor, jel ima neko test vozilo ? Nisam znao da ih platner radi sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Maj 21 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, živke je napisao: Aprilia Tuareg 660 - Na vrhu adventure kategorije - BJBikers.com BJBIKERS.COM Aprilia Tuareg 660 na tržište je došla 2021. godine. Odmah kada je izašla imali smo prilike da je testiramo, a sada smo ponovili test @Jovan Ristic lep tekst! Jel to @Gliga naručio, s obzirom da prodaje mahinu ? A takođe - jel moguće negde probati ovaj motor, jel ima neko test vozilo ? Nisam znao da ih platner radi sada. Dovezi Tenere 660 do mene, imamo dvije Tuareg 660 u garaži za probu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 21 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da tek dolazi pravo vreme za Tuarega, prihvata ga tržište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 21 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Tuarega 660 sam seo na Tenere 700 Explore. Mogu vam reći da je Tuareg motor za Tenere 700. Tenere 700 i dalje ima svoju neuništivost i tu će Tuaregu trebati nekoliko godina da se dokaže. Sve ostalo je na strani Tuarega. Jedino što mi nekako deluje da Tenere ima lepšu isporuku snage od 3.000 - 5.000 O/Min i da je agregat malo mirniju u radu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5552 Napisano Maj 21 Drug član, 1982 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic čiji je tuareg sa testa? Jel test vozilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 21 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, živke je napisao: @Jovan Ristic čiji je tuareg sa testa? Jel test vozilo? Jeste, izvivni, promaklo da odgovorim. Plattner vozilo. Pošto je Plattner ovlašćeni uvoznik za Piaggio grupaciju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 22 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam imao prilike da provozam Tuarega po motokros stazi Bukovik, nedaleko od Požarevca. Da vam kažem, nije mu mrsko da skače. Motor može mnogo više nego što sam se ja usudio. Ogibljenje nijednom nije sabijeno do kraja, bez obzira koliko bih loše procenio doskok Budući kupac neka zanemari prethodne rečenice @BURNOUT MOTOCIKLI - OPREMA je organizovao lep i zabavan događaj. Simon Marčić, slovenački Dakar vozač, nam je održao kratak trening i obuku 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Maj 22 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Gligo teraj Tuarega, kakav bre Kove chin chung 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 22 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan E, terao sam i Kove istog dana na istoj stazi Zabavniji je. Skroz druga dimenzija. Nema smisla ni porediti ta dva motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...