N.F.S. 21603 Napisano Octobar 9, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Navikavam se, spustim se malo kada brze vozim.Stavih onaj dodatak/deflektor sa prijateljeve cbf honde, u dve tacke sto se kaci. Drasticna razlika i tisina! Ali, em je ruzno em se ceo vizir glavni trese, verujem da bi se nesto polomilo vremenom.Cekam drugara da iz engleske dodje, da provozam njegov gsx1250f, on ima montiran produzeni mra vizir, da vidim kako "radi".Ako neko resenje nadjes ti javi Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan ZNaručio sam mra touring vizir, nikako da stigne. On je duži 7cm od fabričkog i zaobljen je pri vrhu, trebalo bi da pomogne dosta na većim brzinama. Mada sada kada sam vratio heblove, i double bubble završava posao, najviše me buka zeza. Malopre sam vozio sa onim penastim cepovima za uši, bez njih više ne vozim motor definitivno. Moram samo neke namenske da kupim za motor, ovi obični ceo opseg frekvencija umanjuju, pa mi se muzika dosta tiše čuje preko komunikacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 11, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citam po temama o pritisku guma, ja od uvek vozim na visokom (tvrde gume), nemam sta da izgubim "spustim" na 2.5 zadnju 2.2 napred i odem da se vrtim na parkingu Metro-a Katastrofa! Nisam navikao... Pumpa NIS je na 20metara, odem dopumpam 2.6 i 2.3.... .... Upravljivost mi odgovara na 3 bara nazad i 2.6 napred... Vozicu kao i do sada 2.9 i 2.5, navika je cudo Suzy pozira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nas motor je tezak dosta. Ja sam na vecini motora do saf vozio 2.2/2.5 a na ovom vozim 2.5/2.7. Oseti se da je tezak kad nije tvrda guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9477 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan I težina vozača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 11, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 110kg, na 2.2 bar-a, pri sporom okretanju u krug (guvernal do granicnika) bas osecam kako prednja guma "zvace". Montirao sam siroki rizoma "fatbar" guvernal, velika poluga uveliko olaksa promenu pravca. Na 2.5 napred situacija super, ne osecam deformaciju... Da dodam, siri guvernal je olaksao upravljanje ali me je i pomerio "u napred", plici je od standardnog i siri, moracu nekim distancerom da ga sebi priblizim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Octobar 11, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan On 10/9/2020 at 1:57 PM, Overpressure said: najviše me buka zeza. Malopre sam vozio sa onim penastim cepovima za uši, bez njih više ne vozim motor definitivno. Moram samo neke namenske da kupim za motor, ovi obični ceo opseg frekvencija umanjuju, A sumnjao sam na kacigu ... znaci samo eventualno poboljsanje vizira. Sto se tice pritiska u gumama, na 750-tici je 2.5/2.5 fabricki za jednu osobu a cini mi se da su motori tu negde sa tezinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Octobar 11, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam na motoru sam 2,5 / 2,5 težak sam oko 100 kg. Kad je žena uz mene zadnju dižem na 2,9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 17, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moze da stane pod pokrivac kupljen u Lidl-u... Nosac kofera ne dozvoljava da se nazad jos spusti ali dobro je! Kada bude u zimskom snu i retrovizori uz oklop spusteni "sedece" i nesto nize nazad... P.S. @Markone88, danas je ulickan i voskiran, uhvatiste me na blic, prasine po gumama i svudaaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 17, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. tvoj motor je i "prljav" daleko čistiji od mnogih "čistih motora" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 17, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Klinac nesto kasljuca vec par dana, supruga dezura pa se nas dvoje maltretiramo i igrice igramo Ovako sam je izvestio da je zahladnelo 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 18, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo par lepih fotki Bas mi se svidja sto lici na R verziju (koju ne mogu voziti, los polozaj i tvrdaaa) ali im se iz "daljine" divim. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Octobar 18, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Može? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 19, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, i to u boji koju obozavam! Bas neki dan rekoh Marku (Markone88) da bih farbao u crno motor!Sent from my SM-A202F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Octobar 19, 2020 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se šališ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 19, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeste teze za odrzavanje (crno) ali zamisljam ga takvog sa crvenim detaljima.... ... i karbon izduv! P.S. Na slici je jedan od izduva koji mi je Robert radio, tako nesto bi na Suzy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 19, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ova "kendi" crvena sa neke od slika iznad mi se baaaaaas svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 19, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, N.F.S. said: Daaaa, i to u boji koju obozavam! Bas neki dan rekoh Marku (Markone88) da bih farbao u crno motor! Sent from my SM-A202F using Tapatalk Ja bih radije moj u plavo-belo-crveno prefarbao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Octobar 19, 2020 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Na pomolu nova trampa. Al' realno gledano, ne zna se koji ne lepši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 19, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Marko je uzeo vanserijski ocuvan model... Ne bi bilo fer da ga od njega preotmem! Ono se cuva...Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 19, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, N.F.S. said: Marko je uzeo vanserijski ocuvan model... Ne bi bilo fer da ga od njega preotmem! Ono se cuva... Sent from my SM-A202F using Tapatalk Nenade hvala! doci ce red i ovaj da se menja, ali zelim da ga vozim barem 3 godine, obecao sam sebi :) ovaj motor ima sve sto sam trazio :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 19, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Markone88 said: ali zelim da ga vozim barem 3 godine, obecao sam sebi Pretera ga 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 19, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, drmilan_ said: Pretera ga videcemo, probacu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 19, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne otvoris neku DIY radionicu sredjivanje motora i slicno. Estetsko ponajvise. Mislim da bi imao musterije koje nemaju vremena i uslova za to, a koje bi bile rade da ti plate. Pogotovo iz gradske sredine. Ja recimo imam par srafova koje bi trebao da zamennim a na nepristupacnom su mestu, trebao bi da naricim il napravim nove selne za auspuh, da ponovo do maksimuma ispoliram motor, i jos neke delove itd. Motor brzo propada. Za 10 meseci to vise nije onaj sredjen motor koji sam kupio a naravno krivac sam ja jer nemam uslova i vremena za redovno odrzavanje estetsko. Mehanicki sam ga napumpao, al estetski mi klizi iz ruke. Mislim da bi imao dosta musterija ti ili bilo ko ko se time pozabavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 19, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako je meni upuceno... To je jedan od planova za buducnost, kada skockam sto sam zamislio (trenutno imam nekretninu u izgradnji) i kada sve sto sada "zapinjem" pocne novac da vraca napravicu garazu prevashodno za svoje potrebe (garazu sam i imao ali je gradu to mesto potrebno bilo, eksproprijacijom su mi nadomestili oduzeto). I moj motor stoji pod terasom, pa i tu malte ne svakog dana imam po motor svojih prijatelja (nema naplacivanja, cista, iskrena pomoc). Volju imam, znanje sam stekao! Kada uslove stvorim prihvatacu po koji motor mesecno, na obostrano zadovoljstvo, ne samo/iskljucivo iz sticanja koristi. To je ono sto volim i takvoj se prici "tamo negde" vidim. Bice, bice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...