BaneZ 152 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto niko ne uzima u obzir i Hondu Deauville, 680 ccm, dva cilindra, odlična zaštita od vetra, potrošnja oko 4,2 l/100, tri kofera. Za tu visinu vozača idealna. Nije da se nudim ali ja prodajem svoju (doduše morao bi prvo da prodaš svoj sadašnji motor ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Jun 15, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @PaPaja neke motore sto sam gledao bili su od 50k do 70k i onda zato pitam @Deki Katana znam da nema pouzdanih informacija.. ali gledam da ne bude bas prelickan jer onda stvara malo sumnju neku, a i gledam da bude vlasnik nekoliko god ako je moguce.. ili jos bolje ako neko sa foruma ne prodaje ili poznaje nekog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Jun 15, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @BaneZ ja nisam cuo za tu Hondu ali mozes da mi posaljes slike na Viber i cenu pa da vidim sta bi mogao da uradim, i da se uklopim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2032 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 867 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ja jedini ovde koji je preporucio ono sto ne vozi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Honda deauville WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda deauville, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 31000 km, Valjevo. Cena 3.600 € - Motori - Polovni Automobili Evo ovako mislim da je jednostavnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Jun 15, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @Vaske4s hahah izgleda da jesi @BaneZ uuu vrx motorce, ali pitanje je kad cu da prodam moj motor.. mozda ti tvoj do tad prodas tvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je i kada ću ja svoj prodati, kilavo neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Jun 15, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @BaneZ Corona, tek smo poceli da radimo, nema se para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Jun 15, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna vlasnike od ovih motora? Ovi su mi zapali za oko.. I sta mislite o njihovom izgledu, kilometrazi itd.. Redno cu staviti koji mi se svidja najvise do najmanjeg, ima 3 komada Yamaha Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Fazer, 2000. godište, Naked, vozilo prešlo 49529 km, Kragujevac. Cena 2.250 € - Motori - Polovni Automobili Yamaha FZS600 Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZS600 Fazer, 2001. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 46800 km, Požarevac. Cena 1.950 € - Motori - Polovni Automobili Yamaha fazer 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha fazer 600, 1999. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 30000 km, Negotin. Cena 2.200 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 1228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sivi, crni pa zlatni, bar po mom misljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Jun 16, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic mn je prvo zapao crni, pa beli pa onda zlatni.. svideli su mi se na neki nacin jer su vlasnici vise godina motora.. msm to moze da bude dobro a i ne mora da znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 18, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan šwaba R1100Rt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @punisa 16 Spisak mi je malo vise nekategorisan pa ima i toga, ali onda gledam da mi registracija bude koliko toliko pristupacnija. Jer nas bas deru za to.. a BMW do para sa kojima raspolazem jedino f650 @Forsberg hvala kolega, ovih dana bas gledam VFR-ove i mogu ti reci da mi se bas svidjaju kako izgledaju. Izgleda da ce to biti to, sad se dvoumim da sacekam da prodam moj i uzmem neki VTCE, osim ako ne naletim na neki dobar pre vremena. Ali i Fazera gledam. po vama sta je bezbednije u svakom pogledu 4 ili 2 cilinda kardan, lanac ili kais? u smislu na duze relacije4 cilindra (pogotovu V4 od VFR800 VTEC koji sam imao jedno kratko vreme) prosto "traze" da im zavrces gas. Na 2 cilindra je voznja nesto umerenija, to su vecinom masine koje ne traze toliko obrtaje (kao 4 cil) da bi isle, pa je i dozivljaj "mirniji". A i max. broj obrtaja im je nizi.Kupio sam sinu pre koju godinu Yamahu FZ6S 2007-o, mislim da slicno godiste (model sa aluminijumskim ramom) mozes sada da kupis za oko 3000. Preporuka za model ! Jedine mane: male mogucnosti stelovanja vesanja i zvuk sa fabrickim auspusima kao usisivac Za kais si potpuno u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Jun 20, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @demro.st Ne znam koliko se krecu oni, a i ne znam da mi nije to veliki motor. Dal mogu da dohvatim zemlju kad stanem? @LuckyVladano i ja msm da je mozda 4 cilindra na neki nacin pouzdanije, ali i 2 su dobri. VFR vidim da ih bas svi hvale, ali da im je REGLER problematican. Fazerka mi je ko bombonica, ali mora drugi auspuh, osim ako nije stariji model i za grad je lak za voznju, pogotovo za BG A i kais msm da je malo jeben za dalje voznje, jeste da se ne cuje u voznji, nema mazanja itd. A sta mislite da li je bolje Karburator ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Jun 20, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti necu mnogo pomoci, ali cu da filozofiram malo vise. Kao prvo, budes li od drugih trazio savet sta da kupis, nikad neces kupiti motor. Zasto? Neko ce uvek naci manu za lanac, neko za kardan, neko ce ti reci da nikako ne uzimas kawasaki jer je kanta, drugi opet tvrde da suzuki ne izvlaci dovoljno snage iz agregata, treci su misljenja da yamaha zna da napravi samo klavijature a i honda brljavi sa reglerima. Neki se pak kunu u bmw i nista drugo ne smatraju za dovoljno dobrog dvotockasa. Talijani, po defaultu, kubure sa strujom i elektronikom a i nemas krstenog majstora za takve masine. Kinezi su anatemisani, ne pitaj zasto... Onda, ne uzimaj staro jer je staro stalno ce da se kvari, zatim ne uzimaj novo jer je novo odrace te ovlasceni servisi... A kad pogledas oko sebe, voze se i aprilie i bmw i honde i kawe i suzuki i yamaha i kinezi, i amerikanci i englezi, pride. I stari i novi, bez razlike... Prema tome, gledaj ono sto ti se najvise svidja (sto natera da srce brze kuca), nadji najbolji primerak za fond kojim raspolazes i kupuj. I ne brini, zajebaces se sigurno 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo honda suzuki i yamaha i to nekarburatori 2 cilindra Lanac Regler mož da menjaš kad menjaš gume, ne mora stalno Benzin najviše zeza- skup Skroz sam subjektivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4953 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 1053 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Vitez Koja said: @demro.st Ne znam koliko se krecu oni, a i ne znam da mi nije to veliki motor. Dal mogu da dohvatim zemlju kad stanem? @LuckyVladano i ja msm da je mozda 4 cilindra na neki nacin pouzdanije, ali i 2 su dobri. VFR vidim da ih bas svi hvale, ali da im je REGLER problematican. Fazerka mi je ko bombonica, ali mora drugi auspuh, osim ako nije stariji model i za grad je lak za voznju, pogotovo za BG A i kais msm da je malo jeben za dalje voznje, jeste da se ne cuje u voznji, nema mazanja itd. A sta mislite da li je bolje Karburator ili ne? Kupiš motor i odmah preventivno zameniš regler, ako već nije zamenjen. Joška pravi odlične zamenske reglere. Karburatori su starija generacija, zašto bi uzimao motor sa njima ako ne moraš? Na kraju krajeva, poenta je da ako ti se svidi motor sa karburatorima ili sa kaišem, nema načina da te neko ubedi da ga ne kupiš, ako ti od njega srce igra. Čitaj o onima koji te interesuju, saznaj što više možeš, gledaj klipove, pogledaj ih uživo. Videćeš na koji ćeš se naložiti i znaćeš da njega juriš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Jun 22, 2020 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @raps e to si u pravu 100% svako ima pozitivna i negativna misljenja. Ali pokusavas da izvuces obe strane i da znas na sta najvise da obratis paznju pri kupovini. Ali si takodje i u pravu da treba kupiti ono za cime ti srce zaigra ( ljubav na prvi pogled ). A i to sto kazes, svi motori se voze. @gox auu, zajebava benzin mnogo, srecom pa su ga smakli malo u ovoj koroni. 20ak din po litru @Forsberg Cuo sam za Joksu da pravi dobre Reglere. Pa kao "kazu" da je "bolje" karburator, jer ako se pokvaris lakse moze da se sanira problem. Mada ja kupujem motor da vozim, ne da popravljam.. Ima i toga, kad osetis da je to taj motor, tesko ko moze da te odgvori od njega. Osim ako nemas dovoljno kesa haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...