Jump to content

Moto Zajednica

BaneZ

Članovi
 • Broj tema i poruka

  34
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

8 Neutral

O članu BaneZ

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 08.07.1969.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Valjevo
 • Motocikl
  Honda deauville NT700VA

Poslednji posetioci profila

590 profile views
 1. Pozdrav kolega, da li je puška i dalje aktuelna?

 2. Ajde sad da neko slika taj ventil da vidimo razliku.
 3. Ima li neko podatak o tome kolike su cene obaveznih servisa za vreme perioda garancije.
 4. Pitanje je i kada ću ja svoj prodati, kilavo neko vreme.
 5. Honda deauville WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda deauville, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 31000 km, Valjevo. Cena 3.600 € - Motori - Polovni Automobili Evo ovako mislim da je jednostavnije.
 6. Zašto niko ne uzima u obzir i Hondu Deauville, 680 ccm, dva cilindra, odlična zaštita od vetra, potrošnja oko 4,2 l/100, tri kofera. Za tu visinu vozača idealna. Nije da se nudim ali ja prodajem svoju (doduše morao bi prvo da prodaš svoj sadašnji motor ).
 7. BaneZ

  Kratke voznje

  Smrčev potkornjak, kao i borov potkornjak, uvek prisutni ali u nekim granicama normale. Napadaju već bolesna stabla smrče i bora. Medjutim u poslednjih nekoliko godina su u prenamnoženju pa napadaju i zdrava stabla, i kao posledica pojavljuju se velike površine četinarskih šuma koje su se osušile. Ove zamke služe da se za vreme rojenja potkornjaci namame korišćenjem feromona. Nažalost, upitna je njihova vrednost jer kada dodje do prenamnoženja jako mali je efekat i posledica je sušenje šume i jedini način sanacije te površine je čista seča i ponovno pošumljavanje.
 8. Po manualu se nivo odredjuje dok je na centralnom štenderu. Prvo ga zagreješ , pa onda sačekaš par minuta i tek onda proveravaš nivo. I čep sa meračem se ne zavrće nego samo prisloni.
 9. Tu je mislim još uvek, trebalo je da se vrati za Holandiju u martu ali je verovatno zbog ove situacije i dalje ovde.
 10. Što se potrošnje ulja tiče i ja sumnjam da je išta potrošila, nego mi to palo na pamet onako, kad mi je Ljuba menjao ulje pa pogledao u posudu sa podeocima, pa sam ja tu nešto računao. Po meraču na motoru ne mrda nivo.
 11. A i kada je ulje menjano bilo je u odličnom stanju, prilično žuto i gusto, ( što mi reče majstor, džaba ovo ispuštaš, moglo je ovo još da se tera ).
 12. Sipao Motul 5100, 10-40w. To mi je sad druga zamena sa istim uljem. Prilikom zamene na oko 9000 km, potrošnja je bila do nekih 200 ml. E sad jedino kod menjača što mi se ne svidja je da je malo ipak bučan prilikom ubacivanja u prvu, a kako se ide naviše sve je tiši. Pretpostavljam da je to normalno.
 13. Ja nešto ne primećujem ove simptome oko menjača. Isto radi i hladan i zagrejan. Nemam problema ni sa lerom.
 14. I kod mene isti regler i ploča ispod, i još uvek radi .
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja