MaxiS 2662 Napisano Februar 7, 2021 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam je probao uvoznji. Vozim suzuki burgman i on ima jako dobru zastitu od vetra. Medjutim, kad smo krenuli na djir, bilo je suncano i bilo je ok. Ali, kad smo se vracali, bio je sumrak i bez obzira na kisnu postavu bilo je hladno. Ali i nisam je uzeo za ovo vreme, ovo je samo bio neizdrz da je probam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 8, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan rupičasta jakna je samo za leto .Zato treba imati 2 jakne,još bolje i vindstoper i to 2 komada jedan knap kako treba za toplo a drugi kako treba preko njega za umereno hladno jer kad staneš možeš da ga skineš gornji pa si komotan i nit ti je toplo nit hladno.I još i kožnu i još neku čisto radi modiranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Februar 8, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Vozim skuter po gradu ali sve vreme nosim mesh jaknu ispod jesenje ili zimske. Obična crna mesh jakna bez nekih vidljivih oznaka (cela crna) i nosio sam je u avgustu preko majice i sad preko zime ispod jesenje jakne tanke one poliesterske. Jedino je problem što nije vodonepropusna pa kad je bilo kišno vreme nosio sam spoljni waterproof deo od druge jakne, isto jesen/proleće.A sad kad je hladno imam zimsku jaknu ovakvu, windstop i waterepelent (nije waterproof ali ni ne treba mi) NGN Hybrid jakna RS.BEOSPORT.COM Isto nosim ispod tu laganu mesh jaknu.Ovakvu DAINESE AIR FLUX D1 TEX JAKNA CRN/CRN 50 | Plattner Motoshop WWW.PLATTNER-MOTOSHOP.RS I samo sam ubacio leđni protektor i miran sam.Deluje komplikovano, znam... ali sam sve završio sa jednom jaknicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Mart 23, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa. Htio sam pitati za savjet u vezi jakne. Ne bih da otvaram novu temu da ne zatrpavam forum pa cu se prikljuciti ovoj ako nije problem. Na raspolaganju mi je max. 500 eura za jaknu (moze i manje, nista ne smeta ). Volio bih uzeti koznu jaknu za nesto hladnije vrijeme kada jos nema snijega (ne za zimu, ne vozim zimi). Za visoke temperature vec imam jednu jaknu s kojom sam jako zadovoljan, tako da mi bas treba druga jakna za uslove u kojima se sa ovom ljetnom jaknom smrzavam. Ako imate kakav prijedlog, bio bih vam zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Mart 24, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Nije koza bas za hladnije vreme.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Mart 24, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan За те паре мислим да има Ревит одличну кожну јакну. Погледај то. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1195 Napisano Mart 24, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2021 at 4:23 PM, MaxiS said: Ali, kad smo se vracali, bio je sumrak i bez obzira na kisnu postavu bilo je hladno. Kao što joj samo ime govori, kišna postava je namenjena zaštiti od kiše a ne od hladnoće, nedostaje ti termo postava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Mart 24, 2021 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Po ljetu imam mesh jaknu, a navečer kada zahladi ispod nje obučem motocross majicu i samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2662 Napisano Mart 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @rast Znam da nije, ali kisna postava ne dozboljava mnogo vetru da probija mash... Kupio sam i softshell prsluk koji mi je knap za ispod. Promenio Mart 24, 2021 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10223 Napisano Mart 24, 2021 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @r_faruk Ja se bas nesto ne razumem u moto opremu, ali imas u Sarajevu dobrih radnji, i povoljnijih nego kod nas, npr. aktivni ves sam uzeo u nekoj sportskoj radnji u sklopu Merkatora na Dobrinji, za te pare kod nas samo jedan deo. U Tom-u na spratu (Lukavica) ima radnja nesto kao usa second hand. Dooduse, nisam nista polovno video, samo nove stvari, a bio sam dosta puta i dosta stvari uzeo. Npr kozna jakna Harli Dav. prava, debela koza, bude 500 km, vise modela. Prosle god bile na akciji za 350 km...kod nas ispod 54.000 din (400 € / 790 km) nema, a ni prici ovoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Mart 24, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da da, nasao sam i ovdje nekih modela. Svakako cu jos da pogledam cim se vrijeme malo popravi pa se malo provozati po radnjama u BiH. Ali eto, generalno me zanimaju kozne jakne. Ovdje bih mogao uzeti modeku, oxford i macnu. Ne bjezim ni od jednog proizvodjaca. Probao sam ih par, i koznih i mesh, ali kratki rukavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Mart 25, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.3.2021. at 8:56, boki.64 je napisao: За те паре мислим да има Ревит одличну кожну јакну. Погледај то. I ja se slazem za Revit jaknu. Za te pare imas da je kupis. Ja imam Revit Sand, i odlicna je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Revit Sand je koliko znam tekstilna jakna, a ne kozna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 29, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Rev'it Ignition 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Octobar 26, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim, nisam hteo da otvaram novu temu, nadam se da ne smeta da iskoristim ovu. Da li neko ima iskustva sa Acerbis X tour jaknom ? Ili uopsteno njihovim jaknama. Na forumu se pominje tek po negde Acerbis, a na netu nema mnogo testova i iskustava ljudi. Vidim da je sad snizena na 33000, lv2 protektori, cak je testiran i sam materijal jakne (upao u AA rangiranje). Ima i dodatne uloske, termo i kisni. Jedino dolazi bez protektora na ledjima, mada se i on moze uzeti za par hiljada. Konkretno bih s njom pokrio hladnije vreme, za leto bih koristio mesh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Octobar 26, 2021 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ces samo za hladnije vreme imaš boljih varijanti, uzmi neku laminiranu jaknu. Ova je više jakna za sva godišnja doba, ima velike mesh panele na grudima, leđima i rukavima, tako da može da se koristi umesto mesh jakne, naravno kad se ubaci kišna i termo postava može da se vozi i po hladnom vremenu, ali je kabasta sa tim postavama. Ja sam letos otišao da je kupim, najviše zbog tih velikih mesh panela, međutim kad sam je probao odustao sam. Jakna je prekratka, tj dužine je kao kratke jakne iako to na slikama ne izgleda tako. Oni bočni džepovi dodju maltene na stomaku. Da je normalne dužine kao druge Enduro jakne uzeo bi je sigurno. Mada i bolje što nisam, posle sam uzeo u Grčkoj bolju jaknu za dosta manje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Octobar 26, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, aca-pn je napisao: Pa ako ces samo za hladnije vreme imaš boljih varijanti, uzmi neku laminiranu jaknu. Ova je više jakna za sva godišnja doba, ima velike mesh panele na grudima, leđima i rukavima, tako da može da se koristi umesto mesh jakne, naravno kad se ubaci kišna i termo postava može da se vozi i po hladnom vremenu, ali je kabasta sa tim postavama. Ja sam letos otišao da je kupim, najviše zbog tih velikih mesh panela, međutim kad sam je probao odustao sam. Jakna je prekratka, tj dužine je kao kratke jakne iako to na slikama ne izgleda tako. Oni bočni džepovi dodju maltene na stomaku. Da je normalne dužine kao druge Enduro jakne uzeo bi je sigurno. Mada i bolje što nisam, posle sam uzeo u Grčkoj bolju jaknu za dosta manje para. U slucaju da moze da pokrije leto, jos bolje. Uzeo bih je mahom za voznju po gradu, i povremene relacije do 100-200km. Privukla me je zbog testova na samom materijalu jakne i lv 2 protektora. Za opremu mi je najbitniji prvo nivo zastite, pa potom funkcionalnost. Estetike nemam ni u prici. Da li ti pokriva ledja do kraja ? Ja sam sto bi se reklo vise nabijen i kockast, nego dugacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Octobar 26, 2021 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Onda najbolje da probaš možda tebe zadovolji, mene nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 372 Napisano Octobar 26, 2021 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam probao 3xl i imao sam osecaj kao da je kroj za debele...tj elegantno popunjene bajkere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Octobar 26, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Onda mozda i zavrsi posao. Skoknucu ovih dana do Bg, pa javljam utiske. Hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Januar 15, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li si kupio jaknu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 16, 2022 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako imate nekog u inostranstvu,bacite oko na Ceski sajt www.bonmoto.sk ima zanimljivih jakni,trebalo bi da je postarina besplatna za eu..ja sam uzeo koznu jaknu,kostala je na snizenju 140e,i mogu vam reci da dosta kvalitetno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan bacite oko na Ceski sajt www.bonmoto.sk Za protokol:SK je Slovačka a ne Češka.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 17, 2022 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, el classico je napisao: Za protokol: SK je Slovačka a ne Češka. Imas gore u desnom cosku da biras Ceska ili Slovacka,verovatno imaju radnje u obe zemlje,jakna koju sam uzeo je stigla iz Ceske..Sestrin klinac zivi u Slovackoj i prilikom porucivanja jakne pristigao mu mail da je jakna poslata iz nekog mesta iz Cz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Mart 11, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan On 15.1.2022. at 22:24, Savamalac je napisao: Da li si kupio jaknu? Izvini na kasnom odgovoru. Ne znam gde se dede post od proslog kucanja. Uzeo sam jaknu. Nisam je isprobao jos zbog promene planova. Jakna ovako deluje extra kvalitetno. Kvalitetni cibzari, stepovi i materijal deluju odlicno. Uzeo sam belu varijantu i zbog leta. Ima zimski dodatak + windatoper- vodootproni dodatak. Ono sto je mene odusevilo, jeste mogucnost kombimovanja svih delova kako ti volja. Debeli dodatak+kisni deo moze ispod jakne, mogu oba preko jakne, moze debeli deo ispod, kisni preko. Svaka kombimacija je udobna skroz. Ja sam uzeo M. Moja visina 174cm, 88-90kg. Nisam debeljko, al ni nesto isklesan. Sto bi rekli nabijen. Jakna stoji super. Drugar 185-188cm, 75-80kg. Visok a mrsav, jakna mu stoji takodje dobro. Tako da je najbolje probati. Dolazi sa stitnicima na laktovima i ramenima, CE 2 level. Materijal je ocenjen sa CE AA i dokupio sam ledjni jos. On ne ide uz nju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...