Jump to content

Moto Zajednica

rast

Članovi
 • Broj tema i poruka

  201
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Contact Methods

 • ICQ
  29574255

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Madrid, Algerie, Beograd
 • Motocikl
  Yamaha TDM900

Poslednji posetioci profila

845 profile views

rast's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

360

Reputacija u zajednici

 1. rast

  TDM Srbija

  850 i twin... ??? Ima li takve mašine?
 2. SAZNAJEMO Ovo je vozač motocikla koji je izazvao JEZIVU saobraćajku i usmrtio ženu u Čačku! Bio je u ZATVORU I NEMA VOZAČKU (VIDEO) WWW.BLIC.RS Saobraćajna nesreća koja se dogodila u prošli četvrtak u kojoj je poginula žena u Čačku kada je pregazio...
 3. "Stanje puta i uslovi saobraćaja" Osnova i krajnji zakon svake situacije u saobraćaju. Motociklista je kriv čak i da se pešak nije pojavio.
 4. rast

  TDM Srbija

  Ova svatla su svakako zabranjena. Ti ćeš da ih koristiš kao oboreno, ali nikako ne može da se podvede pod tu kategoriju. Kada se pogleda stablo sa desne strane puta i do koje je visine osvetljeno, jasno je da ogromna količina svetlosti parališe oči vozača koji ti idu u susret. Zbog takvih majstora su i pooštirli kontrole na tehničkom.
 5. Da li je dozvoljeno da auto ima pozadi nalepljenu oznaku države kojoj ne pripada? Često su vozači ponosni uvozom iz Švajcarske i Austrije pa ne skidaju CH ili A.
 6. Ako ne znaš, smanjiš brzinu dodatno. Poenta je da uvek voziš tako da možeš bezbedno da staneš. I ne važi opravdanje "nisam video" jer da si usporio video bi...
 7. U ovom trenutku, nedelja, oko 150 a možda i 200 automobila čeka da pređe vrh Transfagaras. Sa obe strane po toliko. Motor naravno prolazi, ali baš ima puno naroda... Evo i ilustrativne sličice..
 8. Kriterijum nije "dodatna oprema" već čista fizika (aerodinamika). Pogledaj automobile i videćeš dve tipske grupe po zadnjem delu automobila: - Z101/ispupčen , nema brisač - Yugo/zasečen, ima brisač
 9. Po to je logici (kombi nema zadnji brisač), ne treba ti ni prednji na autu jer ga nema ni motocikl.
 10. Niste u pravu za prskalicu. Zadnji brisač (i prskalica) zavise od aerodinamike vozila. -Ako pozadi ima gepek (izbočeno dupe) ne ugrađuje se brisač. -Ako je auto zasečen (koso staklo pa vertikala) onda se staklo prlja i mora da ima brisač. Ako ti ne radi prskalica, ni brisač nije funkcionalan. Slabije ćeš da vidiš pa je tvoje vozilo opasnije po učesnike pozadi. Zato i postoji tehnički, pripišu inžinjeri šta je potrebno jer vozači nisu merodavni da odlučuju. Eto dvojca već misle da je ok da voze bez prskalice. Šta je još višak na vašem automobilu po vašem mišljenju?
 11. Rezimirano, tvoj savet je: Ne registrujte i ne plaćate osiguranje, ali ako imate problem javite se udruženju osiguravača.
 12. Jednostavno i već odavno izmišljeno, ali treba uložiti malo truda i vremena da se izađe na glasačko mesto. Kad dođe vreme izbora, ljudi izbegavaju i pljuju po njima umesto da izađu i glasaju za svoju opciju. U praksi, bojkot izbora i odmah protest. Ko je shvatio gde se dobija vlast i moć upravljanja, taj je na vlasti i piše zakone.
 13. Šta savetuješ oštećenim vlasnicima za naplatu kada ih udare neregistrovani? Privatnu tužbu, a neregistrovane i dalje savetuješ da izbegavaju poziv?
 14. U tih mesec dva, ja mogu da prisvojim tvoj motor, ili ti moj. Kad već nismo registrovani, idemo na silu i ko je jači uzima i radi šta želi. Siguran sam da bi vrlo brzo tražio da se uspostavi red. Sistem anarhije ne postoji. Svuda se uspostavi neki zakon i pravilo (ekonomski, religiozni, ratni, kapitalistički, komunistički, porodični, huliganski, pravni, demokratski)
 15. Staro vozilo napravi istu štetu kao i novo. Ne plaća se pri registraciji kasko svog vozila već se osigurava tuđe. Plus po gasovima i ekološki, trebalo bi da plate i više nego nova vozila ako su neispravni.. Moj motor puni sledeće 20 god. Mnoge stvari koje pričaš nemaju veze sa realnošću, posebno me iritira to što propagiraš vožnju kao "neregistrovan", bahatiš se i hvataš ljude na buku.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja